Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Riza hoca akilli isler yapiyor.
    Su asamada oyun önemli degil skor üretmeliyiz.
    3 puan almaliyiz oyun safa fiso ersunla bu takim onuda alamiyordu.
    Adami rahat birakalim isini yapsin ki yapiyor ben inaniyorum çok çalisiyor.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• O değil de ister misiniz bir Sivaslı bizi şampiyon yapsın, Rıza Hoca'yı çok hafife alıyorsunuz, bence gayet iyi gidiyor. Rıza Hoca'nın kariyer sıçramasını TS'deki başarısıyla yapmayacağı ne malum.

Ben artık ŞG'nin unutulması gerektiğini düşünüyorum, bjk'yle yaşadığı ve yaşayacağı başarılar sonrasında ulaşacağı doygunluktan sonra bize gelip aynı heyecanla başarı yakalacağına hiç inanmıyorum. Bence çok iyimsersiniz. Ki son döneminde çok saçmaladı bizdeyken.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 23:13.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şimdi son 2 maça ve fikstür baktım ve ilk yarı sıralaması şöyle olur:
        1- Başak>>>34 (1,3)
        2-gs>>>32(3,0)
        3-bjk>>>30(1,3)
        4-fb>>>30(1,3)
        5-Trabzon>>>28(3,3)
        6-kayseri>>>27(1,0)
        7-göztepe>>>27(0,3)
        8-bursa>>>25(1,0)

3 takımı altımıza alırız..

(parantez içi muhtemel alınacak puanlar)

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Castillo diye hatırlıyorum

Yorum

• Ersun Yanal zamanında iyi oynuyorduk maç kazanamıyorduk. Şimdi o zamanki gibi iyi oynamasak da galip geliyoruz. Bu sezon kupayı alıp ilk 3'e girmek lazım. Kadro kalitemiz bunu yapabilecek seviyede.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ahhh Alanya maçı diyenleri görüyorum ,yapmayın etmeyin yahuuu,eğer o maçta rezil olmasaydık Ersun gitmezdi,o maç olmasaydı Akhisar maçı iş kazası olarak görülürdü,benim ah ettiğim maçlar malatya ve kayseri maçları.4 puan bizi gizli lider yapardı))

Yorum

• Cok sükür 3 puan 3 golle geldi.
                Bu seri ilk yari sonuna kadar devam etmeli. Iyi futbol arayanlari anlamiyorum.
                Iyi futbol 3 puan getirmiyor her zaman. Bize her mac 3 puan lazim.
                Macta canimi sikan 2 etken vardi.
                1. hakem müsveddesi
                2. cim

Gecen Osmanli macinda da söyledim bu cimde futbol oynamak puz pateni yapmaya benziyor.
                Ya kramponlar uygunsuz ya da sulama yanlis yapiliyor.
                Bir gün bir oyuncumuz sezonu kapatacak bu konuda da bakalim ne zaman. Umarim acil birseyler yapilir.
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Biz gelecek senenin planını seneye kadar çok yaparız.Şimdi önemli olan Kasımpaşa maçı.Şu dönemde Şenol Güneş gelsin mi,gelmesin mi kritiği çok yanlış.Önümüzde ki maçı yenmek önemli.
                  Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                  Kobra

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takim neden seri galibiyete bagladi saniyorsunuz ? Specialimizi de mi kullanmayalim ?
                    Sibesiyal haaaa , aferum
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Allah'a şükür futbol tanrıları bizden yanaydı "
                      Paradoxon/Paradoks!!!

Yorum

• Ben Rıza hocayı başarılı buluyorum. böyle sonuçlar almaya devam ederse 5 yıllık sözleşme bile yapılmalı. kümeye giden takımı nereye getirdi. Başakşehir iyi mi oynuyor, ligde çok iyi oynayan takım yok zaten.

Yorum

• Arkadaşlar Alanya, Akhisar maçını unutalım.
                          Önümüze bakalım.
                          Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                          Kobra

Yorum

• Trabzonspor taraftarı futboldan sonra doktorluğu da ögrenmiş. Adamlar 10-11 yıl falan boşuna okuyormuş meğerse.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor taraftarı futboldan sonra doktorluğu da ögrenmiş. Adamlar 10-11 yıl falan boşuna okuyormuş meğerse.
                              Oruç kardeş arkadaşa gerekeni yapın bi zahmet.Adamın omuz kemiği kırılacak vaziyete gelmiş , beyim fikir "mastürbasyonu" yapıp kendini tatmin ediyor..

Yorum

• 3 puan önemli bunuda basardik tebrikler büyük trabzonsporum
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X