Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özet görüntülere bakınca
    Buradaji yorumlari okuyunca
    böyle futbola böyle bir sonucu uzun yıllardır görmedim

Yıllar önce geyseli yusufun kötü bir maçtan sonra dedikleri aklıma geldi
    "Allah'a şükür futbol tanrıları bizden yanaydı "

Yorum

• Sezon sonuna kadar Riza gitmez.
      Sezon sonu da olağan kurul toplantisinda kongre tarihinin Mayısa alınması görüşülecek ve büyük ihtimalle Araliktan Mayısa alinacak söylentileri var.
      Mayısta yeni yönetim gelir ve Senolu ikna edebilirse Derin Trabzon.
      Şenol Güneş gelir.
      Bu sene sampiyon olamazlar ve yolları ayırır bjk ile.
      Milli takım mi Trabzonspor mu ?
      Onu zaman gösterir..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Büyük ihtimal ikinci yarı bir stoper alacağız o isim de bence büyük ihtimal Pazdan olacak...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Pazartesi olmasına rağmen iyi taraftar vardı maçta kaç bin kişiydi tam bilmiyorum ama Avni Akerin konumu ve kapasitesi düşünülürse iyi taraftar gidiyor.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezon sonuna kadar Riza gitmez.
            Sezon sonu da olağan kurul toplantisinda kongre tarihinin Mayısa alınması görüşülecek ve büyük ihtimalle Araliktan Mayısa alinacak söylentileri var.

Şenol Güneş gelir.
            Onu zaman gösterir..

Kadro iyi bence Trabzonspora gelmek ister, 2-3 takviye ile bjk ayarinda topta oynatir, kendime hayret ediyorum Senol hocanin gelmesini nasil istiyorum diye ama biliyorum ki Baskan Yabanci kaliteli birinin getirebilir mi bence Hayir yada cok cok cok zor.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sivas maçında Burak'a gol pasını kim atmıştı?
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sivas maçında Burak'a gol pasını kim atmıştı?
                Castillo atmıştı kral...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sivas maçında Burak'a gol pasını kim atmıştı?
                  Castillo
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şu ortasahaya sınıf atlatacak, topu gerektiğinde saklayacak, gerektiginde adam gecip dripling yapacak bir oyuncu bulamadik yaa... Okay cok geride Onazi savruk ve istikrarsiz. Yusufun da kötü oyunu eklenince işkence bi takım haline geliyoruz. Bence Yusuf forvete yakin hatta ikinci forvet gibi oynasin. Cezasahasi yayina gelince adamin etkisi artiyor. Tek forvet arkalarinda Yusuf ve Abdülkadir serbest oyun olan bir sistem üretmeliyiz. En cok ihtiyacimiz olan oyuncu tipi Ortasahada alip veren dikine oynayan top saklayan adam gecen bir oyuncu...
                    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Castillo atmıştı kral...
                      İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Castillo
                      Teşekkürler. Orda canlı izledim, bu maça da bakarsak Castillo şu an Bongonda'dan da geride 11 için. Hatta 2 maçtır izlediğim Castillo, Volkan Şen'den de kötüydü.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.12.2017, 23:09.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ulan Olcay Çakır her hafta senle stüdyoda toşak geçiyorlar. Senin yerine biz utanıyoruz. Şu adamın yerine adam gibi bir Trabzon yorumcusu bulamadılar hala.
                        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon sonuna kadar Riza gitmez.
                          Şenol Güneş gelir.
                          Onu zaman gösterir..

Yönetim giderse yerine kim gelecek
                          İlk 3 olur ya da kupa alınırsa yönetim kalir, kalmalıdır da.

Yerine gelebilecek nitelikte başkan yok TS de. Adam baya yatırım yaptı .

Ancak yeni yıla kaliteli yabancı bir hoca ile başlanırsa TS uçabilir
                          Genç yetenekleri coşabilir
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Olcay Çakır-Erman Toroğlu ikilisi garip garip şeyler yapıyor.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Şenol falan Allah korusun, bize yabancı lazım. Nice bu sezon kötü, Favre gelmez mi bize acaba?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim giderse yerine kim gelecek
                                İlk 3 olur ya da kupa alınırsa yönetim kalir, kalmalıdır da.

Yerine gelebilecek nitelikte başkan yok TS de. Adam baya yatırım yaptı .

Ancak yeni yıla kaliteli yabancı bir hoca ile başlanırsa TS uçabilir
                                Genç yetenekleri coşabilir
                                Aynen duruma bağlı.
                                Başarı gelirse mevcut yönetim belki devam eder tabii ki de.
                                Ama illa ki bir aday hazirlaniyordur şuan başkanlığa.
                                Duyumum yok ama Derin Trabzon diye nitelendirdiğim tayfa yani eski futbolcular sürekli Istanbulda Senol Güneşle haftada 2 kez buluşup, uzun uzun dost sohbetleri yapiyorlar.
                                Görücez hep beraber.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X