Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cekirge 3. de intihar eder ziplayamaz. Bu maci kazanalim forumu birakirim, hesabimi ortaya koydum. Hatta artiriyorum kalpli cicekli bocekli pembe tisort giyip kafamda huni elimde silindir cisimle düüütt düüüüt diye diye Taksim Heykeli etrafinda 61 tur atarim aksam haberlerinde izlersiniz. Sansa bala 2 kere zipladik iste 3. olmaz. Olsun ben buradayim, hodri meydan.

Bir umuttur mac kazanmak. Ts icin o umut %1 falan (Oguzlu)
    Hadi bakalım aldık screenshot'ı.
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Abartan arkadaşlar sakin olun, tuhaf yorumlar yapıp negatif yüklü enerjiyi üzerimize de salmayın. Sadece bir lig maçı kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bu kadar.

Yorum

• Kazandığında lider ile 7 en büyük şampiyonluk adayı BJK ile 4 puan fark olacak..Yeni bir hava yakalama fırsatı bulduğumuz su konumda taraftar yine üzerine düşeni yapıp bir omuz vermeli..30 bin küsur kişiyle oynayip maçı kazanmak yediden yetmişe herkesi farklı bir havaya sokar..
        Ben şu aşamada çok da havaya girme taraftarı değilim ama sahadaki oyuncular için lazım bu durum.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kazandığında lider ile 7 en büyük şampiyonluk adayı BJK ile 4 puan fark olacak..Yeni bir hava yakalama fırsatı bulduğumuz su konumda taraftar yine üzerine düşeni yapıp bir omuz vermeli..30 bin küsur kişiyle oynayip maçı kazanmak yediden yetmişe herkesi farklı bir havaya sokar..
          Ben şu aşamada çok da havaya girme taraftarı değilim ama sahadaki oyuncular için lazım bu durum.
          8 puan

osmanlinin basakdan puan alabilecegini düsünmüyorum
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kırılma maçı çok kritik o yüzden kazanamayız diyorsunuz da bu işin sonu yok ki. Bunu yensek haftaya Kasımpaşa bu maçtan da kritik olacak, onu yensek Bursa maçı final, onu yensen karabük, bu böyle gider. Gerideyiz o yüzden hep kazanmak lazım.
            Takım Rıza hoca ile kimlik değiştirdi. Ersun hoca ile her adımda pas yapmaya çalışırken şimdi uzun oyunlar daha kontrollü ve disiplinli bir takım var. Evet galibiyetlerde eze eze gelmedi ama bu sonuçlar kırılgan takımımıza güç veriyor. Biz nasıl puan hesabı yapıyorsak oyuncularda yapıyorlar. Bu sonuçlar da oyunumuza yansıyacak daha iyiye doğru gideceğini umuyorum. Bu oyun bizi nereye taşır hep birlikte göreceğiz.
            Puanlar çok yakın devre arasına girilecek yani bizleri hareketli bir transfer dönemi bekliyor diyebiliriz.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Zirve mücadelesi Alanya maçında bitti.Her yıl bu puan hesapları oluyor ama sonuç aynı.
              Ne top oynuyoruz abi biz Allah aşkına.

Yorum

• Maç maç bakmak lazım.
                Ümitsiz arkadaşlar da haksız değil.
                Son 3 yıldır her kritik maçta saçmaladık.
                Ama Sivas maçıyla sadece 3 puan değil, sezonun geri kalanini kazandik.
                Antalya maçında puan kaybetmemiz büyük sürpriz olur.
                Haftaya Kasımpaşa maçı çok zor maç.
                Mensah ve Neuymar sınırda. Bugün sikecilerin maçında özellikle Mensah kart görür ve cezalı duruma düşerse, o maç bize döner. Sistemleri için cok önemli bir futbolcu. Eksikliğini kolay kolay dolduramazlar.
                Bursa maçı beklenenin aksine güle oynaya kazanacağımız maç olur. İçeri de oynadığı maçlar ile deplasmanda oynadığı maçlar arasında gece ile gündüz kadar fark var Bursanin. O kadar zıt performans hocayla alakali. Deplasmanda takımını korkak oynatıyor ve genelde silik bir futbolla puansiz ayrılıyorlar. İmkanı olan Bursanin bugün deplasmanda Konya ile saat 2'de olan maçını izlesin ve ne dedigimi görsün.
                Karabük gercekten kendi sahasında 60 dakika eziyor rakiplerini oyun olarak. O maça kadar lig siralamasinda ne durumda olurlar bilemiyorum fakat kolay maç olmaz. Net golcü problemleri olmasa şuan asla düşme hattinda olmazlardi. Yine de 2 tane üst üste galibiyet alırlarsa rüzgarı terse döndürürler. 1 takıma patlayacaklar. Insallah o takim biz olmayız.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 03.12.2017, 10:27.

Yorum

• sezonun maçı bence
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şampiyonluk hesapları yapılması normal zira kadromuz buna müsait devre arası sağlam bir stoper ile taş gibi takım oluruz 4 maç var en zor olanları ile evimizde oynuyoruz Antalya ve Bursa
                    Biraz pozitif olmak lazım neden olmasın 4/4 yapabiliriz

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      8 puan

osmanlinin basakdan puan alabilecegini düsünmüyorum
                      Doğru evet akşam onu da konuşmuştuk unutmuşum.

Ama benim için gizli lider Beşiktaş onlardan kopmamak lazım.

Yorum

• Bu sezon fırsat haftalarını saymakla bitmez. Ve hiçbirini değerlendiremedik. Umarım Antalya maço böyle olmaz.
                        Takıma güveniyorum. İyi futbol istemiyorum 3 puan istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk 11 belli gibi
                          -----------------Onur-------------------
                          Pereria-Hubo--Durica---Mas
                          ---------------Okay--Kucka---------
                          Olcay----------Yazici------Castillo
                          -------------------Burak----------------

Olcay kesin oynar ama hoca Castillo mu keser Ndoye mi bakacağız
                          Kral Ndoye ile iyi anlaşıyor Ndoye'un torpilli büyük
                          Rıza hocada Castillo üzerinde çok duruyor

Yorum

• Kazanan kadro bozulmaz.
                            Olcay yedek kalır.
                            Birtek Onazi - Kucka değişikliği olabilir.

___________________Onur__________________

Perreira_____Hubocan_____Durica_____Mas

___________________Okay__________________

_____________Kucka________Yusuf_________

Castillo____________________________Ndoye

___________________Burak_________________

Rıza hoca yönetimden kanat forvet ve sol stoper istemiş.
                            Bongonda ve Volkan Sen giderse, hoca da bu tarz oynamaya devam edecekse istedikleri yapılmalı.
                            Ndoye gol atabilmemiz için oynuyor.
                            Belki devre arası teklif gelirse, o bölgeye transfer yapabilmek için gönderilir. Yabancı sınırı açılması için Bongonda ve Ndoye gitmeye en yakın 2 adam.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            En son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 03.12.2017, 11:31.

Yorum

• 4'te 4 yapabilsek ikinci yarıya umutla girip o umutları yine söndürebilir ve üzülebiliriz. Trabzonspor taraftarını önce ümitlendirip sonra üzen bir takımdır. Bu nedenle 4'te 4 yapma şansımız var

Yorum

• Rıza Hoca Olcay'ı kesemez.
                                Castillo yedeğe geçer.
                                Kazanan kadro devam eder.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X