İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kazandığında lider ile 7 en büyük şampiyonluk adayı BJK ile 4 puan fark olacak..Yeni bir hava yakalama fırsatı bulduğumuz su konumda taraftar yine üzerine düşeni yapıp bir omuz vermeli..30 bin küsur kişiyle oynayip maçı kazanmak yediden yetmişe herkesi farklı bir havaya sokar..
Ben şu aşamada çok da havaya girme taraftarı değilim ama sahadaki oyuncular için lazım bu durum.
Yorum
-
8 puanİlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazandığında lider ile 7 en büyük şampiyonluk adayı BJK ile 4 puan fark olacak..Yeni bir hava yakalama fırsatı bulduğumuz su konumda taraftar yine üzerine düşeni yapıp bir omuz vermeli..30 bin küsur kişiyle oynayip maçı kazanmak yediden yetmişe herkesi farklı bir havaya sokar..
Ben şu aşamada çok da havaya girme taraftarı değilim ama sahadaki oyuncular için lazım bu durum.
osmanlinin basakdan puan alabilecegini düsünmüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kırılma maçı çok kritik o yüzden kazanamayız diyorsunuz da bu işin sonu yok ki. Bunu yensek haftaya Kasımpaşa bu maçtan da kritik olacak, onu yensek Bursa maçı final, onu yensen karabük, bu böyle gider. Gerideyiz o yüzden hep kazanmak lazım.
Takım Rıza hoca ile kimlik değiştirdi. Ersun hoca ile her adımda pas yapmaya çalışırken şimdi uzun oyunlar daha kontrollü ve disiplinli bir takım var. Evet galibiyetlerde eze eze gelmedi ama bu sonuçlar kırılgan takımımıza güç veriyor. Biz nasıl puan hesabı yapıyorsak oyuncularda yapıyorlar. Bu sonuçlar da oyunumuza yansıyacak daha iyiye doğru gideceğini umuyorum. Bu oyun bizi nereye taşır hep birlikte göreceğiz.
Puanlar çok yakın devre arasına girilecek yani bizleri hareketli bir transfer dönemi bekliyor diyebiliriz.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Maç maç bakmak lazım.
Ümitsiz arkadaşlar da haksız değil.
Son 3 yıldır her kritik maçta saçmaladık.
Ama Sivas maçıyla sadece 3 puan değil, sezonun geri kalanini kazandik.
Antalya maçında puan kaybetmemiz büyük sürpriz olur.
Haftaya Kasımpaşa maçı çok zor maç.
Mensah ve Neuymar sınırda. Bugün sikecilerin maçında özellikle Mensah kart görür ve cezalı duruma düşerse, o maç bize döner. Sistemleri için cok önemli bir futbolcu. Eksikliğini kolay kolay dolduramazlar.
Bursa maçı beklenenin aksine güle oynaya kazanacağımız maç olur. İçeri de oynadığı maçlar ile deplasmanda oynadığı maçlar arasında gece ile gündüz kadar fark var Bursanin. O kadar zıt performans hocayla alakali. Deplasmanda takımını korkak oynatıyor ve genelde silik bir futbolla puansiz ayrılıyorlar. İmkanı olan Bursanin bugün deplasmanda Konya ile saat 2'de olan maçını izlesin ve ne dedigimi görsün.
Karabük gercekten kendi sahasında 60 dakika eziyor rakiplerini oyun olarak. O maça kadar lig siralamasinda ne durumda olurlar bilemiyorum fakat kolay maç olmaz. Net golcü problemleri olmasa şuan asla düşme hattinda olmazlardi. Yine de 2 tane üst üste galibiyet alırlarsa rüzgarı terse döndürürler. 1 takıma patlayacaklar. Insallah o takim biz olmayız.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 03.12.2017, 10:27.
Yorum
-
Doğru evet akşam onu da konuşmuştuk unutmuşum.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 puan
osmanlinin basakdan puan alabilecegini düsünmüyorum
Ama benim için gizli lider Beşiktaş onlardan kopmamak lazım.
Yorum
-
İlk 11 belli gibi
-----------------Onur-------------------
Pereria-Hubo--Durica---Mas
---------------Okay--Kucka---------
Olcay----------Yazici------Castillo
-------------------Burak----------------
Olcay kesin oynar ama hoca Castillo mu keser Ndoye mi bakacağız
Kral Ndoye ile iyi anlaşıyor Ndoye'un torpilli büyük
Rıza hocada Castillo üzerinde çok duruyor
Yorum
-
Kazanan kadro bozulmaz.
Olcay yedek kalır.
Birtek Onazi - Kucka değişikliği olabilir.
___________________Onur__________________
Perreira_____Hubocan_____Durica_____Mas
___________________Okay__________________
_____________Kucka________Yusuf_________
Castillo____________________________Ndoye
___________________Burak_________________
Rıza hoca yönetimden kanat forvet ve sol stoper istemiş.
Bongonda ve Volkan Sen giderse, hoca da bu tarz oynamaya devam edecekse istedikleri yapılmalı.
Ndoye gol atabilmemiz için oynuyor.
Belki devre arası teklif gelirse, o bölgeye transfer yapabilmek için gönderilir. Yabancı sınırı açılması için Bongonda ve Ndoye gitmeye en yakın 2 adam.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 03.12.2017, 11:31.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum