Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç kimse,Trabzonspor'dan önde olamaz.Ne Başkan,ne hoca,ne de futbolcu.Trabzonspor Han, diğerleri hancıdır.
    Hancıya tuğla ile yardım eden hayırla,tuğla kıran hakettiği şekilde anılır.
    Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
    Kobra

Yorum

• Artık bu kadro ile çıkmalıyız maçlara.

ONUR
      PEREİRA - HUBOCAN - DURİCA - MAS
      KUCKA - ONAZİ
      ABDÜLKADİR - YUSUF - CASTİLLO
      BURAK

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• ---------------Onur---------------
        Pereira---Okay---Hubocan--Mas
        --------------Onazi---------------
        -------Sosa(Yusuf)--Kucka------
        Theo-------------------------Castillo
        ------------Rodellega----------

Bu kadro büyük takım futbolu oynar. Pas alışverişine elverişli bir 11. Tabi böyle bir kadro görmek hayal. İddia ediyorum bu kadro üst üste 3-4 maç oynasın, BJK ve Başakşehir'den daha göze hoş gelen futbol oynar.

Abdülkadir, Olcay ve Yazıcı da yedekten girer, üçü de skora etki edebilirler duruma göre. Ama dediğim gibi bu oyuncuları oynatabilecek bir hoca yok şuan takım başında.

Yorum

• Alacağuz bu maçi
          Durmak yok
          Hep yukarıya
          Hep yukarıya
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abdul yerine Olcay olacak bence.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Erzurum maçında Abdül, Olcay'ın 25 katı iş yaptı. Hem defansif hem de ofansif anlamda...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ---------------Onur---------------
              Pereira---Okay---Hubocan--Mas
              --------------Onazi---------------
              -------Sosa(Yusuf)--Kucka------
              Theo-------------------------Castillo
              ------------Rodellega----------

Bu kadro büyük takım futbolu oynar. Pas alışverişine elverişli bir 11. Tabi böyle bir kadro görmek hayal. İddia ediyorum bu kadro üst üste 3-4 maç oynasın, BJK ve Başakşehir'den daha göze hoş gelen futbol oynar.

Abdülkadir, Olcay ve Yazıcı da yedekten girer, üçü de skora etki edebilirler duruma göre. Ama dediğim gibi bu oyuncuları oynatabilecek bir hoca yok şuan takım başında.
              Okay olmuyor stoper olarak ne zaman oynasa facia oldu. Sosa ve Kucka simdiki form durumlari ile oynarlarsa orta sahamiz bu sekilde cöker. Bongonda'yi adam akilli bir mac izleyemedim neden hic tercih edilmiyor anlamiyorum.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erzurum maçında Abdül, Olcay'ın 25 katı iş yaptı. Hem defansif hem de ofansif anlamda...
                Hoca, Olcay'ı oynatacak diyorum.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca, Olcay'ı oynatacak diyorum.
                  Ben de hoca buna rağmen oynatırsa iyi niyetimi kaybederim diyorum.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Olcaya göre hiçbir şey yok ama yine 11 başlayıp bizi kanser edecektir..

Rıza hoca için en büyük sınav vasat Olcay ve yetenekli Abdülkadir arasındaki tercih olacaktır..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de hoca buna rağmen oynatırsa iyi niyetimi kaybederim diyorum.
                      Bütün hocaların belli takıntıları var bence, artık buna alışmalıyız. Kimi oynatırsa oynatsın, saygı duyulmalı.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Olcay oynar bence de.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bugün turkcell salla kazandan ts clubta 20 tl indirim kodu geldi kullanacak olana vereyim kodu ben kullanmıcam

Samsung S7-Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bence Olcay oynamaz. Onur pereira hubocan mas durıca Okay onazi yusuf castillo Burak ndoye 11 ile çıkacaktır.
                            Castillo bir kanatta Burak bir kanatta olacak. Burak zaman zaman forveti ciftleyecek. Bence Burak ve ndoye bu formuyla kesilemez.
                            Defansta ekstra sacmalamazsak gollü galibiyet bekliyorum.
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Gol yeriz atarız da.alırız bu maçı ama disiplinli olmamız lazım.yoksa saçma sapan goller yeriz puan kaybı kaçınılmaz olabilir.devre arasına kadar bütün maçları alalım sonra devre arası transfer Rıza dam gibi kadro kursun baba bir stoper aldırsın bir şeyler yapsın devre arası transfer çalışmaları da bekliyoruz çünkü ikinci olma şansımız var seri yakalarız rakipler puan kaybediyor 4 maçta 12 puan alırsak harika olur
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 01.12.2017, 10:45.

Yorum

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün turkcell salla kazandan ts clubta 20 tl indirim kodu geldi kullanacak olana vereyim kodu ben kullanmıcam

Samsung S7-Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Bana verebilirsin
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X