İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 14. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Vasatı aşamayan bir performansı olan bir hakem benim gözümdeİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşar kemal uğurlu bizim lehimize hata yapmaktan çekinen, durduk yere takımımızı zor durumda bırakmaya çalışan bir hakem değil. bordo mavi ile bir sorunu yok diye gördüm. hakemliği ne kadar iyidir net fikrim yok.
Akyazı'da desibeli yüksek ıslık yağmuru altında hata yapsın da görelim2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şu maçta stadımız tamamen dolsa ne kadar güzel olurdu, tadından yenmezdi..
Yorum
-
şuanda Rıza Hoca yı sistem ve diziliş açısından zorlayan şey Ndoye-Yusuf ikilemi bence. çift forvet oynamak istiyor ama Yusuf u kanada atamadığı için ki zaten kanatta verimli olamıyor klasik 4-4-2 veya 4-4-1-1 e dönemiyor. Yusuf forvet arkası olduğu zaman Burak veya Ndoye dan birini kanat forvet gibi kullanmak zorunda kalıyor. işin zor tarafı Hoca Ndoye yu da Yusuf u da ilk 11 den kesmek istemiyor. o yüzden saha içinde zaman zaman karmakarışık kimin nerde oynadığı belli olmayan bir şablon çıkıyor ortaya. bir karar verilmesi gerekiyor. ya Ndoye kesilip 4-2-3-1 oynayacağız ya da Yusuf kesilip kanada Abdülkadir i atarak 4-4-2 ye döneceğiz. Hoca nın burayı netleştirmesi lazım.There is no spoon...
Yorum
-
Antalya spor maçı çok zor,Rıza Hoca futbolcuları ne kadar tanıyorsa, Antalyaspor futbolcuları da Rıza Hocayı ve taktik anlayışını biliyor.Zor maç , İnşallah yeneriz.
Beraberlik sürpriz olmaz.Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
Kobra
Yorum
-
Onur
JP - Hubocan - Durica - Mas
Onazi - Okay
Abdül - N'Doye - Yusuf
Burakİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
-
Abdul yerine Olcay olacak bence.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
JP - Hubocan - Durica - Mas
Onazi - Okay
Abdül - N'Doye - Yusuf
Burak
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Sivas'lı olarak, Trabzonspor'umuzun 50.Yılın da isim-soyadım yazılı atkısiından lazer baskılı 2 tane aldım ,aylar önce.Sizler Trabzon'lu Trabzonspor'lular olarak benden fazla sahip çıkmalısınız,Trabzonspor'umuza.
Şampiyon olduğu yıllarda nasıl Trabzonsporluysam,şimdi zor sürecinde de gene Trabzonsporluyum. Memleket Sivas .Bordo-mavili netliyim 2004'ten bu yanaEn son Semih58 tarafından düzenlendi; 30.11.2017, 22:27.Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
Kobra
Yorum
-
Avni Aker'de maç seyretmek nasıl pozitif ayrıcalıklar, Akyazı'da da maç seyretmek ayrıcalıktır.
Trabzon'da maç için Stada gidenler,şanslılar.
Haydi Trabzonspor.1980'li yılların
Affetmezler, Sotkalılar,Farozlular,Yeni Cumalılar,Akrepler,Gurbetçi Gençleri gibi,Bordo Mavi netliler.
Başarmak için çok çalışmak gerek.
Pes etmeden,moral bozmadan.En son Semih58 tarafından düzenlendi; 30.11.2017, 22:39.Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
Kobra
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum