TSL 11.Hafta | Kayserispor 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Tam anlatmak istediğime güzel örnek vermişsin.Ha sonra ona demedim , buna demedim.Acaba bu maçı ne kadar izledin merak ediyorum.Maçta orta saha yoktu 20 tane pozisyon oldu ve sonuncu golü koymuşsun.Senin takımın dağılınca elbette kopmalar olur.İşte bunları anlayamadığınız için böyle pozisyon ıncıklayıp cıncıklayıp kendini haklı çıkarmaya çalışırsın.Kim o zaman ilk 11 adamı.Ben de onun pozisyonlarını koyayım.Mesela Pepenin bacak arası yediği pozisyonu koyup ahahahah ilk 11 oyuncusu desem, senin gibi komik olurmuyum acaba
Hemde maç 0-0 iken.
Dağılan takımda; üstelik kaç kere Love'ı durdurduğunu görmeden konuşursan haklı değil komik olursun.Bir maçta rakibi 30 kere getirirsen ; hele hele 3-0 a geldiyse skor ,tabiki kopukluklar, düşmeler olur.
Buradan da bireysel sonuç çıkaranlar art niyetliler olur.40 kere anlattık ama derdiniz bağcıyı dövmek.Sonra 6 tane yiyince, ahlar vahlar.Milyonluk yabancılar.ağlamalar.İstiklal marşı ve kapanış .
Ha bak geçen sene yürüyerek defansa geldiği pozisyonu koyarsan bak o pozisyona bir şey diyemem.Oradan vur bence.Kariyerindeki en saçma olaydır.Benide güldürmüştür.Ama kaç yıllık kariyerinde de bir kerede olsun der geçerim.En son sason tarafından düzenlendi; 06.11.2017, 13:50.Yorum
-
Yahu Batuhan kardeş...
Sana ne desem bilemedim. Hadi Okay'ı eleştiriyorsun bir şey demeyeceğim. (Ki bu eleştirine de katılmıyorum)
Ama ne hakla Yusuf'a çakıyorsun? Arkadaşım Yusuf dediğin adam formayı aldığı günden beri gol asist yazıyor.
Hadi biz bu işten anlamıyoruz. Peki şu televizyondaki yorumcular, hocalar da mı futboldan anlamıyorlar?
Yusuf'a bakarken tüm ülkenin ağzının suyu akıyor. Ama nedense siz ve sizin gibiler yerin dibine sokuyorsunuz.
Gerçekten ayıp ediyorsunuz. Ve işin tadını kaçırıyorsunuz. Bu takım kötüyse sebebi yalnızca Yusuf değil...
Bu kadar acımasızca eleştiri yapmayın rica ederim.Yorum
-
Sivas'in son 5 macta 4 galibiyet aldigi ligte üst üste 2 galibiyetimiz yok. Hay sizin oynayacaginiz futbolu...Yorum
-
Lol. Maçı izlemedim de özette 7-8 pozisyonu varsa Alanya'nın ya gol olmuş ya kaleci kurtarmış ya da direğe çarpmış dolayısıyla takım halinde kötü oynadılar diyelim eyvallah peki yukarıdaki pozisyonun haricinde Vagner Love'ın direğinde topa değil de olduğu yere yatmasını nereye koyacağız? Ya da Emre Akbaba'nın golünde hamle yapmayıp sadece dikelmesine? Yine Alanya'nın kontrasında pozisyon bitiminde anca ekrana girmesine ne diyeceğiz?Tam anlatmak istediğime güzel örnek vermişsin.Ha sonra ona demedim , buna demedim.Acaba bu maçı ne kadar izledin merak ediyorum.Maçta orta saha yoktu 20 tane pozisyon oldu ve sonuncu golü koymuşsun.Senin takımın dağılınca elbette kopmalar olur.İşte bunları anlayamadığınız için böyle pozisyon ıncıklayıp cıncıklayıp kendini haklı çıkarmaya çalışırsın.Kim o zaman ilk 11 adamı.Ben de onun pozisyonlarını koyayım.Mesela Pepenin bacak arası yediği pozisyonu koyup ahahahah ilk 11 oyuncusu desem, senin gibi komik olurmuyum acaba
Hemde maç 0-0 iken.
Dağılan takımda; üstelik kaç kere Love'ı durdurduğunu görmeden konuşursan haklı değil komik olursun.Bir maçta rakibi 30 kere getirirsen ; hele hele 3-0 a geldiyse skor ,tabiki kopukluklar, düşmeler olur.
Buradan da bireysel sonuç çıkaranlar art niyetliler olur.40 kere anlattık ama derdiniz bağcıyı dövmek.Sonra 6 tane yiyince, ahlar vahlar.Milyonluk yabancılar.ağlamalar.İstiklal marşı ve kapanış .
Ha bak geçen sene yürüyerek defansa geldiği pozisyonu koyarsan bak o pozisyona bir şey diyemem.Oradan vur bence.Kariyerindeki en saçma olaydır.Benide güldürmüştür.Ama kaç yıllık kariyerinde de bir kerede olsun der geçerim.
Bu adam hücum oyuncusu olsa özette hiçbir aksiyonu yoktur ama dersinki hayır bu adam çok iyi mücadele etti anlarım. Ya da özette 1 asisti 2-3 çalımı olur ama dersinki hayır 10-15 top ezdi eli belinde dolaştı eyvallah. Ama bu adam stoper ve sırf 3 dakikalık özette bu kadar hatası varken ve rakibinin 7-8 pozisyonun hepsi net şutlarla sonuçlanmışken Love'ı durdu diye adamı savunman asıl komiklik olmuş.
Ayrıca yıllarca Yumlu'yu izlemesek burada özetten eleştiriyoruz diye bir dakika düşünürüm de bildiğimiz Yumlu işte. Pozisyon bilgisi olmayan Yumlu.Yorum
-
Şu ergeni alıntılama rica ediyorum. Yazmaya çalıştığı şeyler gözümü kanatıyor.Yahu Batuhan kardeş...
Sana ne desem bilemedim. Hadi Okay'ı eleştiriyorsun bir şey demeyeceğim. (Ki bu eleştirine de katılmıyorum)
Ama ne hakla Yusuf'a çakıyorsun? Arkadaşım Yusuf dediğin adam formayı aldığı günden beri gol asist yazıyor.
Hadi biz bu işten anlamıyoruz. Peki şu televizyondaki yorumcular, hocalar da mı futboldan anlamıyorlar?
Yusuf'a bakarken tüm ülkenin ağzının suyu akıyor. Ama nedense siz ve sizin gibiler yerin dibine sokuyorsunuz.
Gerçekten ayıp ediyorsunuz. Ve işin tadını kaçırıyorsunuz. Bu takım kötüyse sebebi yalnızca Yusuf değil...
Bu kadar acımasızca eleştiri yapmayın rica ederim.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Yorum
-
Lol. Maçı izlemedim de özette 7-8 pozisyonu varsa Alanya'nın ya gol olmuş ya kaleci kurtarmış ya da direğe çarpmış dolayısıyla takım halinde kötü oynadılar diyelim eyvallah peki yukarıdaki pozisyonun haricinde Vagner Love'ın direğinde topa değil de olduğu yere yatmasını nereye koyacağız? Ya da Emre Akbaba'nın golünde hamle yapmayıp sadece dikelmesine? Yine Alanya'nın kontrasında pozisyon bitiminde anca ekrana girmesine ne diyeceğiz?
Bu adam hücum oyuncusu olsa özette hiçbir aksiyonu yoktur ama dersinki hayır bu adam çok iyi mücadele etti anlarım. Ya da özette 1 asisti 2-3 çalımı olur ama dersinki hayır 10-15 top ezdi eli belinde dolaştı eyvallah. Ama bu adam stoper ve sırf 3 dakikalık özette bu kadar hatası varken ve rakibinin 7-8 pozisyonun hepsi net şutlarla sonuçlanmışken Love'ı durdu diye adamı savunman asıl komiklik olmuş.
Ayrıca yıllarca Yumlu'yu izlemesek burada özetten eleştiriyoruz diye bir dakika düşünürüm de bildiğimiz Yumlu işte. Pozisyon bilgisi olmayan Yumlu.
Ha evet .Zaten Yumlu yüzünden 4 yediler.Daha hatanın ne olduğunu bilmen lazım ki teşhis koyabilesin.Emre nin golünde hamle yapılmaz.Hamle yapsa bacağının altından orta yerki ;orda asıl tehlike orta yapması ama çok dar açıdan şuta zorluyor kalecinin çok rahat çıkarması lazım.Yani senin hata dediğin şeyde asıl doğruyu yapıyor.Love'n şutunda da kapattı ama koca kale iyi vurdu.Ama asıl önemlisi o direk pozisyonu gibi belki 6 taneyi blokladı.Ha senin gibiler düşünemediğinden bunları hep defans aldık işte milyon eu lara.Çünkü senin gibi kafalara göre defansın süperman olması lazım.Bakıyorsunuz çalım yemiyor, kafa vuruyor, ayağı iyi, markajı iyi ama şut bile çektirse hatalı oluyor.şakacı seni
Şimdi hiç şut çektirmiyoruz.Veya pepe her şuytu blokluyor.Matemetik diye bir şey var.Açı, oyuncunun hacmi, ne mesafede yakalandığı, onlara bakıyormusun değerlendirirken?Önemi yok ama bunlar değil mi
on şutu blokladı 1 şutu bloklayamadı, önemli olan bu senin için.
Zaten Akhisar maçlarını hep izlerim.Çok zevklidir.Süper zeka medya gibi golllerde beceriyi dikkate almaz her şeyi yine sadece defansın üzerinden açıklarsan gerçeğe anca senin gibi varırsın.
Sırf 3dk özetleri bile yorumlayamıyorsun.Koca maç belki on kez bire bir kaldı orta saha düşmesinden dolayı diyorum , anladın.Zaten kafan ortalama çalışıyorsa ;bu kadar düşen takımda bu kadar pozisyon verirken, aslında daha bile fazla hata yapması lazım normalde diye düşünürsün.Pozisyon derkende gelen tehlikeleri diyorum.Senin anlayamayacağın üzerine o 3 dk da olmayan şeyler.Zaten sığmamıştır 3dk ya hepsi.
Futbolu birilerinden nefret etmek için izleyeceğine, biraz kafa yorarak anlamaya çalışırsan daha iyi anlarsın.Sonra senin gibiler yüzünden milyonlar harcayıp hala yiyoruz.Aha gitti Yumlu, artık şut attırmazsın kaleye.Hey Allah'ım yahu.Tamam mühendis olmayın da bari ilkokul bilginizi hatırlayın yorumlarken.Açı, hacim, uzaklık gibi şeyleri düşünün.Kafanızda ne kuruyorsanız, onu ne yaparsa bu sefer rakip ne yapardı diye düşünün.Biraz adamın yerine kendinizi koyup düşünün.Senin kafayla düşünürsek dünya üzerinde stoper diye bir adam bile yok zaten..En son sason tarafından düzenlendi; 06.11.2017, 18:49.Yorum
-
Yumlu'yu tanımasam iyi stoper olduğuna inanacaktım, verilmiş sadakam varmış
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Verilmiş sadakanız sayesinde takımın hali ortada, buradaki tipler aynı şekilde Şenol Hoca ile de dalga geçiyorlardı.Biliyoruz neleri ne kadar bildiğinizi.
Çoklu nefret timi olunca haklı olunsa şimdiye kadar uçmuştuk.
Aklınca dalga geçeceğine yaz bakalım şuraya kimmiş o süper stoperlerde öğrenelim.
Mesela gs de maicon mu, Skertel mi?Tosic mi?Neto ?Denayer? hahahahaha.
Yahu bu kulüp bu taraftara rağmen iyi dayanmış.daha önce batmamız lazımdı.Hala bir kibirler aman Allah'ım.
Şu şut attırmayan süpersonic stoperler.
Öyle ukala ukala, aşağılıya aşağılıya adamları, başkalarına üçer beşer milyon verip hala diplerde sürünüyoruz.Ama istediğiniz gibi özevlatlar yok.Mutlu olmanız lazım tabiki.
Hem ucuz adamlarımızı gönderdik, hemde seviye atladı takım,.Mutlu mutlu izleyin şimdi maçları.
5 milyona bir Skertel'de biz bulursak uçarız seneye.Yeterki Trabzonlu olmasın.Aman para fln kazanır , sakın ha.
Kibirli komikler sizi
En son sason tarafından düzenlendi; 06.11.2017, 19:26.Yorum
-
Ilk once bu kadar seviyeli ve güzel bir geri dönüş icin tesekkur ederim forum ahalisinin seviyesizliginin aksine boyle seyler görünce seviniyor insanYahu Batuhan kardeş...
Bu kadar acımasızca eleştiri yapmayın rica ederim.
Konumuza gelirsek takim genel olarak kötü ama mesele şu onur kötü onun alternatifi esteban ondan daha kötü mas kötüydü mustafa oynuyor idareten yerine ugur hubo ikiside ehhh cok alternatifleri yok sosa kotuydu hop onazi geldi yerine ama bu kadar haftada 2 3 mac disinda dökülen okay ve yusuf sanki birilerinden torpilliymis gibi surekli ilk 11 de benim canimi sıkan durum bu halbuki alternatifi en bol bölgede oynuyor ikisideYorum
-
Kötü söz sahibine aittir derler. Ne demek istiyorum? Yazılarınızda başkalarına yani forum üyelerine yaptığınız ölçüsüz ithamlar var, ama yazınıza bakınca o davranışları sizin yaptığınız gözüküyor. Her seferinde kafa,zeka edebiyatı yapıp siz ne anlarsınız deyip sonra kibirden ukalalıktan bahsetmeler, burdaki taraftarı aşağılamalar, sonra aşağılıyorsunuz demeler...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum