TSL 11.Hafta | Kayserispor 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Burak, Hugo konusunda katılırım ama Olcay ne yahu? Bu adamı yazarken insanın eli titremesi lazım. Olcay gitsin kumda oynasın, bu adamdan mı medet umuyoruz? Günü kurtarmak adınaysa tamam bir şey demem. Ama uzun vadede böyle adamlarla bir arpa boyu yol alamayız. Bu sene takımdan bir yol olmaz hiç yoktan senenin kadrosunu inşa edelim. Bu takım bu sene şampiyon mu olacak? Bunlar biraz ütopik örnek olacak ama dünya futbolunu gözlemlemek adına da iyi bir örnek. City; Sane, Sterling ok gibi kanat oyuncuları bunlardan birini çıkarıp Olcay tarzı bir adam koy takımı yavaşlatır. Münih; Coman, Robben... Psg; Mbappe, Neymar... Örnekleri çok bu adamlar geri zekalımı kanata hızlı oyuncu koyuyorlar? Yavaş oyuncu oynatan takımların üretkenlikten uzak olduğunu görüyoruz. Hadi bunları geçtim en dandik takım bile kanatta hızlı oyuncu oynatıyor. Eğer hedeften amaçtan bahseden adam şu adamı kanada yazmasın."Burak sakat, oley... Hugo ceza aldı, süper.... Olcay iyi ki yok..."
Bu mealde nice mesaj vardı. Vizyonsuz olan sadece yonetici ve hocalar değil, maşaallah bizim taraftar ve basın da destan yazıyor.
Ne oldu derin kadrona? Yedek forvet olmadan maça çıkıyorsun, sonra niye gol atamadık filan...
Son dönemdeki ceza ve sakatlıklara sevinenler, muhtemelen gecen sene Bursa'ya kaydettiğimizde de mutlu olmuşlardı. Bazı şeyleri degistiremiyorsunuz."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." MevlanaYorum
-
hücumda hiç yardımlaşmadık bu çok dikkatimi çekti. herkes toptan kaçtı gibi oldu. hiç çoğalamadık. castillo'nun bu kadar zaman niye yedek olduğunu sanırım görüyoruz. çin'den filan 4-5 milyon euroluk teklif varsa hemen gönderilmeli. geçen sezon da kaç maç hiçbir şey yapmamıştı. topu alacak da sibobunu bulacak da gölgesini çalımlayacak da ohooo.
onazi'nin kıymeti iyice belirginleşmeye başladı. okay'la uyumları güzel. galatasaray ve kayseri'den toplam 1 gol yedik bence bu iyiye işaret. durica toparladı geçen sezona döndü. yalnız okay, kucka, onazi 3'lüsünden 2'si oynayacaksa kanat bero olmamalı bunu görüyoruz. hızlı ve dik oynayan adamlar lazım.
bero ve castillo umarım satılabilir. bongonda iyi ama yerimiz yok. volkan ucuza kısa süreli imzaladı ama yanlış transfer olmuş belli ki.
kim ne derse desin sosa özel bir oyuncu. adam hatalı pas veya hatalı çalımda bile bir şekilde topu kaybetmiyor.
yusuf çok istikrarsız. 15-20 filan düşünmeye bile gerek yok satılmalı. kendisi için de daha iyi.
kayseri iyi takım olmuş. çok güzel top oynuyorlar.Yorum
-
city fernandinho'nun önünde 5 tane kanatta oynayacak kadar hızlı oyuncular oynatıyor. bizim hocalar da merkezi doldurma peşinde.Burak, Hugo konusunda katılırım ama Olcay ne yahu? Bu adamı yazarken insanın eli titremesi lazım. Olcay gitsin kumda oynasın, bu adamdan mı medet umuyoruz? Günü kurtarmak adınaysa tamam bir şey demem. Ama uzun vadede böyle adamlarla bir arpa boyu yol alamayız. Bu sene takımdan bir yol olmaz hiç yoktan senenin kadrosunu inşa edelim. Bu takım bu sene şampiyon mu olacak? Bunlar biraz ütopik örnek olacak ama dünya futbolunu gözlemlemek adına da iyi bir örnek. City; Sane, Sterling ok gibi kanat oyuncuları bunlardan birini çıkarıp Olcay tarzı bir adam koy takımı yavaşlatır. Münih; Coman, Robben... Psg; Mbappe, Neymar... Örnekleri çok bu adamlar geri zekalımı kanata hızlı oyuncu koyuyorlar? Yavaş oyuncu oynatan takımların üretkenlikten uzak olduğunu görüyoruz. Hadi bunları geçtim en dandik takım bile kanatta hızlı oyuncu oynatıyor. Eğer hedeften amaçtan bahseden adam şu adamı kanada yazmasın.Yorum
-
Geçen hafta planı var diye ovdugum Rıza hoca aynı plan ile Kayseri maçına çıktı ve ekşi puan aldı.
Bu takım hızlı oynamalı.bu sebeple kanatlar Abdulkadir, bongonda ve castillo dan ikisi olmalı.
Gobekte okay onazi asla bozulmamali.onlerinde maç ve performans göre sosa veya Yusuf olmalı
Bazı maçlarda çift forvet olmalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.Yorum
-
Şu 32,35'lik adam sevdasından da vazgeçelim artık. İHO zamanında denendi patatese döndün, hala deneniyor denenmeye de devam edilecek gibi gözüküyor. Bunlar günü kurtarmaya yönelik transferler. Devre arası transferler inşallah profesyonelce yapılır.
Ufak bir ekleme yapayım. Rıza Çalımbay benim babamın oğlu değil hata yaptığında da burada onu en çok eleştirecek kişide ben olacağım. Yanışı, hatası, doğrusu neyse onu söyleyeceğiz. Başkaları gibi yıkama yağlama yapmayacağız. Burada çok garip yorumlar gördüm.Rıza sezon başı takımı kursa bugün istifa etse yerine yavşak Ersun geçseydi burada aynen şöyle yorumlar dönecekti. "Bu kadroyu Ersun kurmadı" "Biraz sabır gösterelim daha yeni geldi" " Oyuncuları tanımıyor" "Bu takım Ersun'un takımı değil takımı kuran hoca hatalı" vs... Bu yorumlar yavşak Ersun'a yapılırken neden başkalarına yapılmıyor. Yavşak Ersun'un amacı anlayamayıp ondan başarı bekleyen zihniyet! Yavşak Ersun'un amacının buradan para koparmak olduğunu hala anlayamadınız mı?En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 05.11.2017, 19:35."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." MevlanaYorum
-
Anlayamadığım nokta şu.Smudica bu lige yabancı , tabanca gibi takım yapmış.Hakeza , tamer tuna , Göztepe ile bu sene neler yapıyor görüyoruz.Biz milyon euroları savuruyoruz , Mendes gibi bir adam bulamıyoruz misal..Kayseri'nin sağ beki ikinci yarız bizim tarafı felç eden bindirmeler yaptı , bir de mutlak gol kaçırdı.Allah bilir 400-500 bin euroya oynuyordur.Biz bu işi neden ebecremiyoruz.Adamlarda atletik kanat oyuncuları , dinamo gibi çalışan ön liberolar var biz bulamıyoruz bu tür adamları.Bulsak da oynatacak teknik direktör bulamıyoruz.Formanın , tarihimizin ağırlığı da olmasa inanınınbu ligin en kötüsüyüz şu anda..Yöneticiler ve yöneticilerle beraber kulübü soyup soğana çeviren menajer bozuntuları ellerini çeksinler bu takımdan..Bu yüzden dün ki gibi 3,5 milyon euro alıp eli belinde dolaşan adamlara mahkum kalıyoruz..Yorum
-
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.Yorum
-
Hizli castillo yerine yavas olcay i kirk kere tercih ederim.Burak, Hugo konusunda katılırım ama Olcay ne yahu? Bu adamı yazarken insanın eli titremesi lazım. Olcay gitsin kumda oynasın, bu adamdan mı medet umuyoruz? Günü kurtarmak adınaysa tamam bir şey demem. Ama uzun vadede böyle adamlarla bir arpa boyu yol alamayız. Bu sene takımdan bir yol olmaz hiç yoktan senenin kadrosunu inşa edelim. Bu takım bu sene şampiyon mu olacak? Bunlar biraz ütopik örnek olacak ama dünya futbolunu gözlemlemek adına da iyi bir örnek. City; Sane, Sterling ok gibi kanat oyuncuları bunlardan birini çıkarıp Olcay tarzı bir adam koy takımı yavaşlatır. Münih; Coman, Robben... Psg; Mbappe, Neymar... Örnekleri çok bu adamlar geri zekalımı kanata hızlı oyuncu koyuyorlar? Yavaş oyuncu oynatan takımların üretkenlikten uzak olduğunu görüyoruz. Hadi bunları geçtim en dandik takım bile kanatta hızlı oyuncu oynatıyor. Eğer hedeften amaçtan bahseden adam şu adamı kanada yazmasın....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.Yorum
-
hızlı oyuncu oynatmak sorunu tek başına çözmez. temel problem tempo sorunu. castillo hızlı oyuncu fakat sen onu akan oyunda hızlandırabiliyor musun? tempo sadece hızlı oyuncularla yapılmaz, topu hızlı çevirebilirsen de takımın temposunu yükseltebilirsin. burada oyuncu yetenekleri öne çıktığı gibi oyun anlayışı da çok etkili. örneğin dünkü maçta attığımız her taç en az 15 saniye, attığımız her aut 30 saniye. oyunu sürekli yavaşlattık, sürekli durdurduk. çok fazla faul yapıyoruz, sadece bero en az 10 tane faul yaptı. bu şekilde oyuna tempo kazandıramazsınız. takımın üzerine sadece uyuşukluğu yerleştirirsiniz.
bu oyun anlayışın da yusuf da vasat gözükür, castillo da , sosa da. yusuf geçen hafta parladı da bu hafta niye yok? çünkü yusuf un en önemli özelliği geçiş oyununu mükemmele yakın oynaması. hızlı düşünme ve hızlı karar verme ile akan oyunda o tempo içinde doğru kararları verebiliyor ve bu şekilde çok faydalı oluyor. bunun için oyunun hızlanması lazım. bugün o kusursuz olarak görünen m. city bile tempoyu düşürdüğü anda normal bir takıma dönüşüyor. ersun hocanın kaos oyunu diye adlandırılan oyunu esasta tempo oyunuydu. bize bunu yerleştirmeye çalıştı ama sebep nedir bilmiyorum beceremedi. tempolu oynayan takım yarım saatte 3-0 öne geçti ne zaman rolantiye aldı vasat bi takım olup 4 yedi. bjk deki sosa yı istiyorsak problemin temeli yine aynı. çare hareket, enerji, devinim
There is no spoon...Yorum
-
Sosa sahtekarı maça girdikten sonra defansif anlamda hiçbir koşu yapmadı geriye bir pozisyonda okay hem adamı karşıladı hem de üçüncü pası alan adamı karşıladı sosa esnada ne mi yapıyordu tıngır mıngır antrenman koşusunu yapıyordu pozisyon bitince ancak yaya gelebildi... böyle ahlaksız topçulardan iğreniyorum bu takımda Başkan olsa sportif direktör olsa hiçbir sahtekar böyle at oynatamaz ama yok kimse işte.. o dakikada alacaksın dışarı dersini vereceksin böyle puştların... takımın sorunu da bu tipler maalesef...Yorum
-
Artist Sosa kendini hiç yormadan göstermelik geziniyor.
Bero denen serseri mayın sürekli rakibe kontrolsüz giriyor. Geçen sezon BJK maçında yaptırdığı penaltı, bu hafta Kayseri'ye verilmeyen penaltı (ki hakem YANKAYA çok yakındı, süzemedi).
Bero denen çocuğa bir türlü ısınamadım. Tıpkı Ibanez gibi.
12. sırada olmak kahrediyor.
Bir ileri iki geri
2 maç üst üste kazanamayan istikrarsız bir takım
Kayseri bizi ezdi, şansımız ve Onur'un gününde oluşu sayesinde 10 maç sonra gol yemedik.
Bu takım ligde en iyi 4.olabilir.
Kupaya asılıp kazanmak lazım
Aksi halde UEFA bize kilidi vuracak.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Doğru tespit. Bize gelen futbolcuların bir amacı kalmıyor kafalarında. Bol bol ücret alıyorlar. 3 ukalalara bakıp özenip artık ne derseniz, biz şampiyon da olamayız diyorlar. Antreman dışındaki vakitlerini de İstanbul'a uçarak geçiriyorlar. Peki futbolcuları motive edecek ne kalıyor? Gelirken paraya motive oluyorlar ama kalırken motive oldukları bir şey yok. Bizim ücretleri 500 bin - 1 milyon € arasına çekmemiz lazım, ki bizden sonra daha çok kazanacakları kulüpler olduğunu bilip motivasyonları olsun, Avrupa'ya gidebilsinler, akılları İstanbul'da olmayan, hırslı, kariyerini düşünen, idealist ve her yönüyle tam futbolcular seçilmeliAnlayamadığım nokta şu.Smudica bu lige yabancı , tabanca gibi takım yapmış.Hakeza , tamer tuna , Göztepe ile bu sene neler yapıyor görüyoruz.Biz milyon euroları savuruyoruz , Mendes gibi bir adam bulamıyoruz misal..Kayseri'nin sağ beki ikinci yarız bizim tarafı felç eden bindirmeler yaptı , bir de mutlak gol kaçırdı.Allah bilir 400-500 bin euroya oynuyordur.Biz bu işi neden ebecremiyoruz.Adamlarda atletik kanat oyuncuları , dinamo gibi çalışan ön liberolar var biz bulamıyoruz bu tür adamları.Bulsak da oynatacak teknik direktör bulamıyoruz.Formanın , tarihimizin ağırlığı da olmasa inanınınbu ligin en kötüsüyüz şu anda..Yöneticiler ve yöneticilerle beraber kulübü soyup soğana çeviren menajer bozuntuları ellerini çeksinler bu takımdan..Bu yüzden dün ki gibi 3,5 milyon euro alıp eli belinde dolaşan adamlara mahkum kalıyoruz..Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
maçı izlemedim ama çok etkisizmişiz ya özeltkerde baktım da. bu arada adamların bal gibi penaltısını vermemiş ya.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Hoca, onu beğendiğimi nereden çıkardın, en fazla vasat demişimdir. Uğur'dan iyi stoper diyorum ben. Düşün yani Uğur'un ne kadar rezil bir oyuncu olduğunu.
Yorum