Abdus haric bugun ilk 11 de maca baslayan orospu cocuklarinin hicbiri bir daha Trabzonspor formasi giymemeli. Allah topunun belasini versin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor
Daraltma
X
-
Şunu dele dele yollatamayan camia bıraksın bu işi zaten.İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşuna söylenmeyin Muharrem Usta istese de istifa edemez.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Hahahahahaİlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMac sonu Ersun Yanal
Takim olma yolunda onemli.mesafe kat ettik. Eskiden 4 yiyorduk simdi 5e cikardik bu rakami
Yorum
-
Kalede Fatih olsa o 1 i de atamazdık muhtemelen. yıllarca bu takımı sömürdükleri yetmiyor bide bize karşı hırs yapıyorlar. Sanki Carlos performansı gösterirken hakkını yedik adamların. Fatih'te geçen sezon kurtarışlarından sonra gaza gelip bağırıyordu falan.( ゚д゚)
Yorum
-
Ben izlemedim, Ben izlemedim ben yeni eve geldim butün gün ormanda tur yaptim.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Mobilya plakayı aşağladığımız topçularla yazdı. Bu kara lekeyi de canlı izledik. Daha dibi ne merak ediyorum.
Yorum
-
Ersun defolup gitmeden bidaha mac falan izlemem tamam artik yeter bu kadar sinir stres evimde huzurum kalmadi ..once ersun defolup gitcek sonra usta bu isin artik cozumu yok baska..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum