Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdus haric bugun ilk 11 de maca baslayan orospu cocuklarinin hicbiri bir daha Trabzonspor formasi giymemeli. Allah topunun belasini versin

Yorum

• Vay vay Onur aferim lan Onur = Buffon...

Yorum

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boşuna söylenmeyin Muharrem Usta istese de istifa edemez.
        Şunu dele dele yollatamayan camia bıraksın bu işi zaten.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Allahtan uzatmadı, iki tane daha atabilirlerdi belki uzatmada. Böyle leş defans hayatımda görmedim, değil Trabzon tarihi.

Yorum

• TS Mobilya plakayı aşağladığımız topçularla yazdı. Bu kara lekeyi de canlı izledik. Daha dibi ne merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mac sonu Ersun Yanal

Takim olma yolunda onemli.mesafe kat ettik. Eskiden 4 yiyorduk simdi 5e cikardik bu rakami
              Hahahahaha

Yorum

• Hahahahahahahahahaha

Yorum

• Kalede Fatih olsa o 1 i de atamazdık muhtemelen. yıllarca bu takımı sömürdükleri yetmiyor bide bize karşı hırs yapıyorlar. Sanki Carlos performansı gösterirken hakkını yedik adamların. Fatih'te geçen sezon kurtarışlarından sonra gaza gelip bağırıyordu falan.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Ersun gitsin diyorduk; saçmalayıp ısrar ettiler; şimdi YÖNETİM İSTİFA...

Yorum

• ersun ve muharrem usta siktir git bu takımdan yaşamatmadığınız rezillik kalmadı.
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Beyler kadir özür diledi mi gol attıktan sonra

Yorum

• Onur 5 milyon falan ediyorsa Muslera 100 falan eder heralde
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Mobilya plakayı aşağladığımız topçularla yazdı. Bu kara lekeyi de canlı izledik. Daha dibi ne merak ediyorum.
                            Ben izlemedim, Ben izlemedim ben yeni eve geldim butün gün ormanda tur yaptim.

Yorum

• Ersun defolup gitmeden bidaha mac falan izlemem tamam artik yeter bu kadar sinir stres evimde huzurum kalmadi ..once ersun defolup gitcek sonra usta bu isin artik cozumu yok baska..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Trabzonspor hem sportif olarak hemde finansal olarak büyük bir sımıntının tam ortasındadır bizim için çok sancılı bir sene olacak şimdiden herkese Allahtan sabır diliyorum kendinize iyi bakın
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X