ersun resmen 2010 2011 sampiyonu fenerbahçe dedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor
Daraltma
X
-
Taktik maktik denen bir şey yok ortada. Biraz top yaptır takıma, kontrollü oyun oynat. Her maça 1-0 geride başlıyorsun, her atak gol oluyor bu nedir ya. Futbolcular dahil kimse ne oynadığımızı anlamıyor, deli dana gibi koşturuyoruz sahada sadece.
Yorum
-
Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, sosyal medya hesabından yaptığı açık çağrıyla Bordo Mavili yönetimin acilen seçimli kongre yapması gerektiğini söyledi. Sürmen paylaşımında ''Sorunun çözümünü sadece Ersun Yanal'ın gidişinde görmek, sorunları halı altına süpürmektir. Yönetim acilen seçimli genel kurul kararı almalı.'' ifadelerini kullandı.
Bordo Mavili yönetimin Divan Kurulu kanadından gelen bu çağrıya nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor.
Hepiniz S......... GIDECEKSINIZ.....
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu takım eğer böyle gol yemeye devam ederse küme düşer çok net. Geçen sezon toplam 34 gol yiyen takim bu sezon 8 maçta 21 gok yemiş tam facia.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bu rezil hoca hala çıkıp konuşabiliyor utanmaz arlanmazlar takımda başkan yok da sende hiç haya yok mu ersun.insan icine cıkmaya utanır be adam hala daha para peşindesin zıkkkım yeyin hepiniz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
e y istifa etmiyor m u da etmiyor geriye taraftarın istifası kalıyor
zaten tribünlere bakınca taraftar da istifayı vermiş görünen o
bugün trabzonspor takımıyla ruhuyla taraftarıyla bitti gözümde herkese hayırlı uğurlu olsun
son dönemde canımı sıkan oyun moyun değil sadece taraftarın tutumuydu bir şehir takımı olarak takımı bu kadar sahipsiz bırakmak herseyee bu kadar tepkisiz kalmak daha da kötüsü takımı rantcıların avantacıların eline teslim etmek hem çok garip gelmişti hemde canımı yakmıştı
ben trabzonlu değilim trabzonda 1 hafta bile geçirmedim hep ortamdaki tek trabnzonsporlu olmuştum hep söyleyecek bir lafım savunacak bir takımım olurdu şimdi bakıyorum da herseyımız alındı elimizden heyecanımız taraftarımız herseyımız ne savunacak birşey kaldı nede söylenecek bir laf
belki de en iyisi bırakıp gitmek...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
umalım ki bu kez celil hekimoğu ve hakan kulaçoğlu etrafında iyi bir birliktelik ortaya çıkar.kongre zamanının 2018 haziran ayında olması daha mantıklı olur.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, sosyal medya hesabından yaptığı açık çağrıyla Bordo Mavili yönetimin acilen seçimli kongre yapması gerektiğini söyledi. Sürmen paylaşımında ''Sorunun çözümünü sadece Ersun Yanal'ın gidişinde görmek, sorunları halı altına süpürmektir. Yönetim acilen seçimli genel kurul kararı almalı.'' ifadelerini kullandı.
Bordo Mavili yönetimin Divan Kurulu kanadından gelen bu çağrıya nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor.
Hepiniz S......... GIDECEKSINIZ.....
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTEKKEBALL
Yorum
-
Hadi Ersun yavşağını geçtim, tam bir yavşak ondan her şey beklenir. Adamın Trabzon'a gelme amacı Trabzon'dan para koparmak, milleti ucuz laflarla kandırıyor. Bir de Ersun'un sezon başından beri anlattığı fıkralara kanan aptallar var hadi onları da bir kenara bırakıyorum. Ulan Muharrem denen vasıfsız eleman sen ne utanmaz adamsın Trabzonspor yaşamadığı rezillikleri senle yaşadı. Hala daha aynı aptallıklara nasıl ısrarla devam edersin?"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Belki tepki çekeceğim ama taraftarlığımı dondurduğum için sonucu şimdi gördüm.
Nedense hiç şaşırmadım. Trabzon şehri ve Trabzonspor bu zihniyette olduğu sürece bu sonuçlar şaşırtmayacaktır.
Ersun Yanal denilen şahıs ne koparsam mantığıyla istifa etmez, gönderilir. 1 milyon da en az ona verirler.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum