Başarılar takım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor
Daraltma
X
-
Diğer maçları kazanıp Başakşehir, FB ve BJK ile berabere kalsak kimsenin çıtı çıkmaz. Ama bu kadar yatırım yapıp 7 maçta sadece 2 galibiyet alıyorsanız, bu sezon en fazla dördüncülüğe oynarsınız anlamı çıkar. Akhisar maçı artık dananın kuyruğunun net olarak kopacağı bir maç olacak. Deplasmanda olsa zor derdim ama içeride puan kaybının izahı olmaz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Sakın ha kolay maç olarak addetmeyin. Aksine, Akhisar Okan Buruk'la çok daha iyi bir takım olmuş durumda ve bizim defansif zaaflarımız düşünüldüğünde, ciddi kontralarda sıkıntı yaşayabiliriz.
Ciddiye almalıyız rakiplerimizi. Beşiktaş maçındaki iyi oyunumuzu "savunma yapmayı da becererek" bu oyuna aktarabilirsek iyi bir sonuç alırız.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Evet arkadaşlar seriye bağlıyoruzcuları bu hafta bu konuda çok göreceğiz. 4. olursa bu sene bizim için şampiyonluk gibi birşey olur
NOT: Ligde topu kazandıktan sonra en çabuk kaybeden takımmışız şaşırmadım açıkcasıEn son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 02.10.2017, 02:12.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Alanya maçı herkese çok büyük ders oldu. Tekrarlanacağını sanmıyorum.
------------------------------Onur-------------------------------
-----------------Uğur-----------------Durica-----------------
Perreira------------------------------------------Hubocan
---------------------------------------------------------------------
---------------------Sosa---------Kucka---------------------
Abdülkadir-------------------------------------------Olcay
---------------------------------------------------------------------
-------------------Rodallega------Burak-------------------
Evimizde böyle oynamalıyız bence. Derbilerde böyle çıkmak doğru olmayabilir
ama diğer takımlara karşı oyunumuzu kabul ettirmemiz lazım. Gerektiğinde Okay, Yusuf ve Castillo girer oyuna.
Yorum
-
Henrique şov yapar 1-3 biter.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum