Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ligde Gençlerden sonra en çok gol yiyen takımız. Defansta bi kelle gitmesi lazım Durica mı gider Okay mı gider kim gider bilemem. Yoksa daha gol yemeye devam ederiz
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

su yeni forvetleri toplan cok hizli
      tam bizim göbegin zayif oldugu yerlere giren cinsten biri

dikkatli olmaliyiz
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diğer maçları kazanıp Başakşehir, FB ve BJK ile berabere kalsak kimsenin çıtı çıkmaz. Ama bu kadar yatırım yapıp 7 maçta sadece 2 galibiyet alıyorsanız, bu sezon en fazla dördüncülüğe oynarsınız anlamı çıkar. Akhisar maçı artık dananın kuyruğunun net olarak kopacağı bir maç olacak. Deplasmanda olsa zor derdim ama içeride puan kaybının izahı olmaz...
        7.haftadan 4. lük Yapmayın hocam sizden çok daha mantıklı yorumlar okuyordum..Rakiplerinin hiçbirine yenılmemış bır takım ve rakıplerı daha bızım kadar zorlu deplasmanlara çıkmamış..Goztepe ve Alanya ış kazası..Takım ılk ıkının en buyuk adayı..Oynanan top bunu gosterıyor..

Yorum

Puan kaybı olmamalı,izahı olmaz...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Akhisar, Alanya'dan daha iyi ve daha organize bir takım. Bu maçı nasıl olsa alırız havasına girilmemeli. Ciddiyetle oynayıp kazanmalıyız.

Yorum

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akhisar, Alanya'dan daha iyi ve daha organize bir takım. Bu maçı nasıl olsa alırız havasına girilmemeli. Ciddiyetle oynayıp kazanmalıyız.
              Özellikle defans bölgesi oldukça sıkıntılı, hücum hattı Alanyaspor kadar tehlikeli kesinlikle değil.

Takım halinde daha komple bir takım ama net olarak kötü bir oyuncu grubu var. Bunu uzun vadede göreceğiz.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Orta sahadaki Serginho iyi oyuncu. Defans ikilisi Caner ve Yumlu. Baskıya dayanamazlar.

Gol buluruz ama kaç tane yeriz bilemiyorum.

Yorum

Bu sene 2. Olup şampiyonlar ligine gitmek lazım
                  Aksi takdirde ne hoca kalır ne yönetim
                  Üzücü de olsan gerçek budur
                  O yüzden yenmemiz şart
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    7.haftadan 4. lük Yapmayın hocam sizden çok daha mantıklı yorumlar okuyordum..Rakiplerinin hiçbirine yenılmemış bır takım ve rakıplerı daha bızım kadar zorlu deplasmanlara çıkmamış..Goztepe ve Alanya ış kazası..Takım ılk ıkının en buyuk adayı..Oynanan top bunu gosterıyor..
                    Kalan 9 maçta 9 da 9 yaparsak 27 puan ediyor, ilk devreyi 36 puan ile kapatıyoruz. Hadi 9 maçta 2 yenilgi diyelim, ilk devre 30 puan...

İlk 2 için en büyük adayız diyebilmek için kalan 9 maçta ''en kötü ihtimalle'' 7 galibiyet çıkarmamız lazım. Erkenden krediyi tükettik ama oraya 2 yenilgi hakkı da koyarsak, bu takım 9 maçta 7 galibiyet alabilir mi ?

Not: Şu an önümüzde bizden fazla puana sahip tam 8 takım var... Biz hep kazanacağız, onlar hep kaybedecek. Böyle de bir durum var.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Tosunum Ersun'un başını yiyebilir dikkatli olmak lazım. Çok özledik tosunum iyi huylu bir kanserdin
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

rahat galip geliriz 5 6 fark bekliyorum.

Yorum

Ersun Hocada ve oyuncularda çıkışa geçmemiz gerektiği kanaati oluşmuş. Ersun Hoca ile birlikte Olcay da benzer açıklama yaptı. Önümüzdeki haftalarda seri galibiyet amaçlıyorlar. Bu maç takımla taraftarın barışma maçı olmalı.

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kalan 9 maçta 9 da 9 yaparsak 27 puan ediyor, ilk devreyi 36 puan ile kapatıyoruz. Hadi 9 maçta 2 yenilgi diyelim, ilk devre 30 puan...

İlk 2 için en büyük adayız diyebilmek için kalan 9 maçta ''en kötü ihtimalle'' 7 galibiyet çıkarmamız lazım. Erkenden krediyi tükettik ama oraya 2 yenilgi hakkı da koyarsak, bu takım 9 maçta 7 galibiyet alabilir mi ?

Not: Şu an önümüzde bizden fazla puana sahip tam 8 takım var... Biz hep kazanacağız, onlar hep kaybedecek. Böyle de bir durum var.
                            10 maç var.30 pauan yapar en az 25 almamız lazım ki 3.lük sansımız olsun.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

- lens , maç boyunca hubocan'ın içinden geçe geçe bi hal oldu . lens resmen kedinin fare ile oynaması gibi hubocan'la oynadı . resmen rencide etti .marsilyalı taraftarlar bu kez gerçekten haklılar galiba . evet , bir maçta notunu verdim .düz pardon dümdüz bir insan evladı . benim gözümde akbaş bu adamdan , daha değerli.

- önazi sefilleri oynadı . mezarlık bulmuş fani gibi okay'la durica'nın arasına gömüldü de gömüldü .talisca'yla birebir kalan adamdı . şaka gibi . tabi ki , talisca kendisini top diye oynadı , sonra da sıkıldı , kendi kendine oyna dedi . o da kendi kendine oynadı .

- sosa piyasada yoktu . frikikleri ne demeye o kullanıyor ? ayağı çok mu iyi ? ayağı iyiyse niye geldi geleli bütün frikikleri dağlara taşlara vuruyor ? sağ kenardan kullanılacak frikiği apo'nun kullanması gerekirken ,padişahın sol t....ğı mı da devamlı bu arkadaş kullanıyor ? ayrıca geçen 720 gün sosa'dan çok şey alıp götürmüş . dikkatle izliyorum , geldi geleli yatışta . kendisi aparkat vuracak boksör ama , elinde eldiveni yok .bu ne perhiz , bu ne lahana turşusu !

- okay-durica ikilisi , daha çok çekilecek günahımız olduğunu gösterir . denedik tutmadı .ne demeye zorlanıyor hala ? okay'dan stoper olursa , benden de f-16 pilotu olur . tamam prensiniz anladık ama , bi futbolcu da bu kadar kayırılmaz ki kardeşim ! hayır , ne gördünüz de ısrar edip duruyorsunuz ? bildiğin ağır vasıta , bildiğin ( gelişimini tamamlamış ) vasat bir adam . ozan'ın trabzon şubesi resmen . zaten ağırdı , hala da ağır , jübile yaparken de ağır olacak .

- hugo devamlı ersun'a kapak yapıyor . son golü de bildiğin rögar kapağı oldu . ama anlayan kim ? hügo sağlam durmasa , harcayacaktı resmen ersun . şimdi başka takımda bu golleri atacaktı . biz de iç geçirip duracaktık . hatta bizde atmıyor , bizde oynamıyor şerefsiz diyecektik . ama kazın ayağı öyle değil işte .Allah çarptı mı , pis çarpıyor . hügo'yu yok etmek isteyenler , kendi yanlışınızda debelendiğinizin farkında değilsiniz .yazık , acınacak haldesiniz .

ve mustafa yumlu .....
                              sığır geldin , sığır gideceksin .
                              o formayı ayağınla ezdin de ne oldu ?
                              yakında özür dileyip , tükürdüğünü yalayacaksın .

formayı alıp kramponla ezeceğine ,
                              malum sezonda hakemi, federasyonu , aykut'u , uçanı kaçanı ezseydiniz daha makbule geçerdi .
                              keşke colman salağına söyleseydin de ,
                              bütün kullandığı penaltıları devamlı kalecilerin sağına atarken , mert kaledeyken diğer tarafa atsaydı .
                              gerçi kime , ne anlatıyorum ?

kendi elinle altın tepside şampiyonluğu ver , sonra da basiretsizliğini bir formadan çıkart .

çapınız bu kadarmış demek ki .
                              En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 02.10.2017, 15:00.

Yorum

30 puandan en fazla 21 puani aliriz diyorum. Gs'nin çok puan kaybetmesi lazim ancak öyle normalleşir puan durumu. Lider 37 puani geçmesin yeter bize. 30' da 30 falan boş hayaller ilk maçta yikilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X