Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Başkan olsam 33-34 yıldır şampiyon olamıyor diyen TD. basın toplantısı sonunda yüzüne tükürüp götüne tekme vurup ana avrat söverek gönderirdim. Sonucunda tazminat ödemek zorunda kalırdım ama Kulübün itibarını kurtarırdım.

Sevgili Başkan ne ayaksın. Adamın bir demediği 2010-2011 şampiyonu Fener. Onuda zaten 33-34 yıl diyerek ima etti.

Sevgili Başkan bu şerefsizle ne konuşacaksın merak ediyorum.
    TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      umalım ki bu kez celil hekimoğu ve hakan kulaçoğlu etrafında iyi bir birliktelik ortaya çıkar.kongre zamanının 2018 haziran ayında olması daha mantıklı olur.
      Hakan Kulaçoğlu'na hayır denmez tabi. Ancak Trabzonspor'un sıradaki görevi Celil Bey'in şirketini kurtarmak olacak anlaşılan.
      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• ersun yeni evlenmiş ağalar, gerdek den çıkıp maça gelirsen olacağı bu , adamın aklı evde kaldı.........
        County of Essex

Yorum

• Yeter artık bıktık yalanlarınızdan defolun gidin
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetim şu an yok arkadaşlar. Tek başkan var. Benim anlamadığım Ersun , Usta'yı nasıl kandırıyor ?
            Metin Korkmaz - Özkan Doğan - Ersun Yanal ve Muharrem Usta....
            Zor değil çözmesi..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bir takımda 1 tane stoper olmaz mı..Bizim hepsini toplasan 1 adam etmiyor...Oyuncularda suç yok bizi bu oyunculara mahkum edenlerin Allah belasını versin..

Yorum

• taç atışında topu aksiharlı oyuncuya attı okay, orda bıraktım seyretmeyi,,,,,,,,ahahahaha
                County of Essex

Yorum

• Belli ki biz küme düşmeden bu lanet kalkmayacak..
                  Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• sadri_sener_trabzona_geldi_h28651.jpg

Yorum

• Ne bileyim insan utanır istifa eder. Yabancı bir hoca olsa istifa ederdi mesala. Hala geveliyor.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Teknik direktör gider sonra yönetim gider. Sponsorluklar falan hepsi iptal olur. Zaten ekonomik olarak yokuş aşağı gidiyorduk frenlerimiz iyice boşalır

Yorum

• Serdarın peşinde koskoca transfer sezonunu harcarsan son gün hubocanı alırsan durica denen adama hala sabredersen daha çok +7 lik maçlar izlersin

Yorum

• Aga nasıl ya ersun istifa etmedi mi

Peki ne dedi

Yorum

• İlker Yağcı ( severim,eski fb'li ama adam) TRTSpor :
                              " EY Alanya maçı sonrası ' bi daha böyle skor olmicak' demişti yanılmıyorsam....

Çok haklısın İlker Hoca çok...ama alıştık böyle rezil tayfaya...

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 15.10.2017, 19:50.
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Ersun suçlu okey. Ben zaten aylardır yazıyorum bu adamla istikrar adına yüz yıl geçse şampiyon olamayız diye.

Amaaaaaaaaaa bu kadro kendi sahasında bu takımdan 6 yazıyla da yazayım altı gol yiyecek takım değil. TD. süz çıksa
                                yine yemez.

Burdaki olay takım içi gruplaşmamı dersiniz, çete mi dersini, hainmi dersiniz bir takım futbolcularda. Futbolcuları da es geçmeyelim.
                                TRABZONSPOR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X