Bazıları Bursa maçı konuşmasının maç öncesi kısmını kesip sadece devre arasını verince, aklıevvel FB'liler de bu konuşmanın başka maçtan alındığını iddia etmiş. Her şeyden önce o formalar ilk kez ve sadece Bursa maçında giyildi. Kaldı ki maç öncesi konuşmasında da Ersun Hoca son Bursa maçı olduğunu vurguluyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 34.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Bursaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
- 
Rizespor camiasının dost olmadığını biliyorduk ta, la sizde ne kuyruk acısı varmış,
Siz içinizdeki bu kadar iltihapla, irinle, nefretle nasıl yaşamışsınız bu güne kadar ?
Demek bu yüzden iflah olmuyorsunuz! Bir yukarı bir aşağı!.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
 - 
“Sportif alandaki gelişmelerin iki şehir halkını karşı karşıya getirmesine müsaade edilmemelidir.Trabzonspor Başkanının en son açıklamasında samimi ve içten olduğuna inanmak istediğimizi belirtmek isteriz. Ama öncelikle bilinmelidir ki; Çaykur Rizespor kulübü olarak, sezon sonunda yaşananlarla ilgili duruşumuzda herhangi bir değişiklik olmamıştır.
Bazı basın organlarında Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in, ‘Sizleri toplantı sonunda sahneye davet edelim ve orada tüm kamuoyu önünde el sıkışın’ şeklinde bir teklifin olduğu yer almıştır. Başkan Yıldırım Demirören’in her iki kulüp başkanını bir araya getirerek, mevcut gerilimin sonlandırılmasına yönelik çabalarının iyi niyet çerçevesinde olduğu hiç kimse tarafından göz ardı edilemez. Bu teklif Trabzonspor’lu yöneticiler tarafından kabul görmüş olsa da, başkanımız Metin Kalkavan ve yöneticimiz Aykut Ferah tarafından kabul edilmemiştir.”
Yıldırım Demirören, Kalkavan ve Usta’nın yer aldığı bahse konu üçlü fotoğrafın haricinde, toplantı sonrasında Trabzonspor’lu yöneticilerle karşılıklı bir görüşme yapıldığına yer verilen açıklama şöyle tamamlandı:
“Bu görüşmede Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyemiz tarafından, konu ile ilgili olarak düşüncelerimiz ve tespitlerimiz detaylı olarak kendilerine aktarılmıştır ve gerekenlerin yapılması konusundaki beklentilerimiz kendilerine iletilmiştir.Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz, kulübümüzün kurumsal yapısı gereği olarak faaliyetlerine devam etmektedirler. Zaman zaman çeşitli görüşmeler de gerçekleştirmektedirler. Ancak, yapılan her görüşme içeriğinin de kamuoyuna açıklanması beklenemez. Yönetim Kurulumuz gerekli bilgileri, gerekli zamanda açıklayacak ve kamuoyu ile paylaşacaktır.”
Rizespor yukarıdaki açıklamayı yapmış. İyiden iyiye ergene döndüler yemin ediyorum. 34 maç yat sonra Trabzon bizi düşürdü. Rizenin zenginleri kendi şehir takımlarına sahip çıkmayıp istanbul takımlarına paraları akıtsınlar sonra Trabzon bizi düşürdü.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
 - 
"... ve gerekenlerin yapılması konusundaki beklentilerimiz kendilerine iletilmiştir."
Gerekenler ne çok merak ettim. Trabzonspor yönetimi herhalde yumuşak başlılığı iyiden iyiye uysal koyunluk sanmaya başladı. Yüz verdikçe astarını istiyorlar, neden kulübün haklarını savunmuyorsunuz?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
 - 
Bugün isteyelim ........ gibi koşa koşa gelir.......İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekweuke, trabzonspor büyük takım değil diye açıklama yapmış dünNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum