Yeni stadımızda sezonun son maçı, bizim açımızdan formalite haline gelen maçta Olcay ve Bero'nun yokluğunda bir ihtimal Yusuf Erdoğan ve Abdülkadir'i izleyebiliriz. Bursaspor yarın Gençlerbirliği'ni yenerse galip gelme ihtimalimiz çok yüksek. Aksi durumda maça asılacaklardır.
STSL 34.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Bursaspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
kadro yazmak hiç adetim değildir ama bu maç için:
esteban
pereira- uğur- durica- mas
onazi- abdulkadir
bero-y. yazıcı-castillo
rodellaga
çıksın isterim..Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!! -
Yorum
-
____________________Uğurcan________________
Zeki_________M.Akbaş___Medjani_____Ibanez
______________________Onazi_________________
Bero__________Yazıcı_________Ömür_____Castillo
____________________Rodallega_______________#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
FB karşısında alınan 1 puanla Avrupa defteri kapanıp ligde 6. sırayı garantilediğimizden dolayı bizim açımızdan tamamen prestij karşılaşması gözüküyor. Bero ve Olcay cezalı duruma düştü Onur da muhtemelen oynamayacaktır. Yarın Rize ve Bursa'nın oynayacağı maça göre müsabakanın durumu şekillenecek. Bursa yarın yenilir Rize de yenerse son hafta Bursa'ya beraberlik de yetmeyecek. Onlar açısından büyük strestli bir karşılaşma olur. Ve tüm bu bileşenler bir araya gelir, Rize ligden düşerse bizi Trabzonspor küme düşürdü efsanesi yeniden ortaya dökülecek...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
ne kadar da Manchester United bir takım
son haftaya 6.lığımız garanti giriyoruz
kafalar rahat helal olsun
diğer konu yarın küme hattı kesinleşmezse
Bursa'yı düşürmek daha eğlenceli olurYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum