Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 32.Hafta l Trabzonspor 0-0 M.Başakşehir | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazıcı vursun hocam vursun ki kendine güveni artsın. Merak etmeyin daha genç zamanla aldığı pası geri vermesini de öğrenecek büyük topçu olacak.

Gazetelerde bazen balon haberler görürsünüz o takım takip ediyor falan filan diye ama Y.Yazıcı nın şuan da gerçek futbol seyircisi içinde Avrupa da bir izleyici kitlesi oluşmaya başladı bile.

Yorum

• Yazıcıyı gün geçtikçe daha çok Colmana benzetiyorum. Bir bandana mı hediye etsek ne?

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazıcı vursun hocam vursun ki kendine güveni artsın. Merak etmeyin daha genç zamanla aldığı pası geri vermesini de öğrenecek büyük topçu olacak.

Gazetelerde bazen balon haberler görürsünüz o takım takip ediyor falan filan diye ama Y.Yazıcı nın şuan da gerçek futbol seyircisi içinde Avrupa da bir izleyici kitlesi oluşmaya başladı bile.
        iki kere vurdu, üçüncüsünde şuta uygun durumda olmasına rağmen pas verdi ama vurması gerekiyordu pozisyon kayboldu. oyun içinde muhasebe yapmış belli ki çok şut attım diye. sonra yine , ikinci yarı direkten dönen topta sağ tarafta pereira top istedi ama soluna çekti vurdu bence iyi de yaptı. daha iyi şut atabilir tabi.

Yorum

• PRİME BAK PRİME Duyduk ki, Trabzonspor’un kendi evinde oynadığı Başakşehir maçı için galibiyet pirimi 50 bin liraymış. Sahi mi dedik… Araştırdık ki doğru. Hayda…. Bu maça bu pirim. Helal olsun yönetime. Demek ki, Avrupa kupalarına gitmek için yönetim kesenin ağzını açmış. Bir de, hem yönetim hem de teknik kadro Avrupa kupalarına gitmek istemiyor diye yalan yanlış şeyler çıkardılar. Bu arada, kulüp çalışanlarına ramazan ayı için maaş hesaplarına 250'er lira para da yatırılmış…

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/politik-gugum/...7-h428428.html

61SAAT.COM
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X