STSL 32.Hafta l Trabzonspor 0-0 M.Başakşehir | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Ben şahsım adına, her maçtan sonra'' takım olma yolunda'' diye başlayan cümleler ile konuşan bir hocadan ziyade, biz şunu yapamadık ya da bunu denedik bu olmadı diyen birini istiyorum.
Bir insan her maçtan sonra aynı açıklamayı yapar mı hocam ? Çıkıp bir günde , ben bu taktiği denedim ama şunun için yaptım de. Ya da 2. yarının başların da çıkıp, ben avrupa kupalarına gitmeyi çok önemsemiyorum de. Biz , taraftar olarak ona göre maçları izleyelim. Kendi kendimize, şu maçı alırsak şöyle olur bunu alırsak böyle olur diye her şeyden habersiz kafamızda kurmayalım. Seni de yok yere suçlamayalım. Adam böyle yapıyor da, bunu daha önce söylemişti deyip geçelim. Vallahi ben artık yoruldum ya.
Bana Halilhodzic samimiyetin de açıklamalar yapan biri lazım. En azından takımın durumu ne, ne düşünülüyor, hangi sıraya oynayacağız biliriz.Yorum
-
Tamam da bu senin ona sattı etti demen için geçerli bir neden değil. Kaldı ki, burak' tan sonra 50 maçta 25 gollük performans veren başka bir futbolcun var mı ? Adam sakat haliyle 50 maçta 25 gol atmış hala beğenmeyip bir de iftira atıyoruz. Bir de 3 sezonda toplamda 6 gol anca atan Ndoye ile aynı maaşa oynadı. Yazık günahEn son shagrath61 tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 09:54.Yorum
-
dostlar hep söylüyoruz da hatta teknik.direktor hatta başkandan divanda söyledi yeni takviyeler olacak ya adam gibi takviye olmazsa o zaman ne olacak hoca maaşını alıp yine bizleri mı acıtacak yada başkan vizyon merak etmeyin mı diyecek . ak kara transferde belli olacak
O ruh geri gelecekbu sene SAMPİYONUZ.Yorum
-
Oyuna giren irfan can kahveci ve mahmut tekdemiri gectim oyuna girmeyen bir samuel holmen imiz bile yoktu dun kulubede. Bunu kabul etmek zor gelebilir ama gercekler boyle.bu verilebilecek en kestirme cevap ,başakşehirin yedekleri senden çok daha mı iyi ya da kadrosu ? dünki maçta ndoye ya da beronun yerinde abdulkadir olsa herhalde bu ikisinden daha kötü oynamazdı. sen önce mantıklı bir hamle yap sonra yine zeki ya da aytacı orta sahayı kuvvetlendirmek için oyuna sürersin . taraftara sitem yapmak için önce sen doğruları uygulayacaksın . hoca bu sezon oyuna müdahale bakımından sınıfta kalmıştır diye düşünüyorum .
senin elinde castillo gibi yaratıcı bir oyuncun var , haftalardır adamı oynatmadın bir inat uğruna puanları dağıttın sağa sola .
Bizde isteriz daha iyisini ama yusufun aytacin sonradan oyuna girip takimi oldugundan daha geriye goturdugu bir cok mac mevcutken buradan hocaya vurmak abes kaciyor bence.
Abdulkadir ise bir risktir takim icin degil oyuncu icin bir risktir. Hoca o riski almadiysa saygi duymak gerekir. Ligin ilk macinda geriye dustugumuzde Abdulkadiri oyuna alan da ayni Ersun Yanal di.En son katre-i.matem tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 12:57....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.Yorum
-
Santrafor olarak ikisi elimde olsun 100 maça çıkalım 100'ünde de Damdoy'u oynatırım. Çoğu hoca da böyle yapar BENCE. Damdoy da çok yeterli değil ama şu an o oynar. Seneye Burak Yılmaz tarzı biri lazım bize. Hem top tutacak hem servis yapacak hem duvar olacak hem de buldumu yapıştıracak. Bu dediğim adam da biraz tuzlu oluyor tabi.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Sahada mücadele etmeyen adam takımı satmış demektir bana göre.Tamam da bu senin ona sattı etti demen için geçerli bir neden değil. Kaldı ki, burak' tan sonra 50 maçta 25 gollük performans veren başka bir futbolcun var mı ? Adam sakat haliyle 50 maçta 25 gol atmış hala beğenmeyip bir de iftira atıyoruz. Bir de 3 sezonda toplamda 6 gol anca atan Ndoye ile aynı maaşa oynadı. Yazık günahTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Senin anlamadığın kısım, bu adamın ömrü hayatı boyunca böyle futbol oynadığı ve sen bunu bilerek aldın. Kronik bel sakatlığını hiç söylemiyorum bile. Başkası olsa maça çıkmaz yatardı, en azından bu adam çıkıp elinden geleni yaptı. Günah almak çok sıkıntı bir olay. Başka bir şey demeyeceğim.Yorum
-
8tasli 3 4 kisi kartal isareti yapip tribinde fotograf cektirmeye calisinca arbede yasanmis..senol efendi basimiza ne isler actin anlamissindir umarim..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Trabzonspor ŞİKE YAPMAZ.
Trabzonspor KİMSE İÇİN OYNAMAZ....
Yener
Yenilir
Berabere kalır ama
SADECE kendisi için oynar.....
ANLADINIZ MI KOT KAFALİLAR ?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Halen, ceza sahasında topu ona ulaştırdığında 3 te 2 sini gol yapacağını bildiğin santrafor ile ceza sahasına maç boyunca 3 kere girmeyen adamı mı kıyaslıyoruz?
Hem de işini dosdoğru yapana takımı sattı diyerek. Pes.Oscar CARDOZO
Yorum
-
Belli ki arkadaşlar Cardozonun Benfica da orta sahadan top taşıyıp gol attıklarını falan düşünüyorlar
Benfica da kanat diye nitelendirdiğimiz bizde yıllarca olmayan bir sistemi vardı.
Adam bitirici forvet idi top getirilir atardı.Bizde adama top gitmediği halde 25 gol performans sergiledi kim vardı bu performans yapabilecek?
Diyin ki bu oyuncu şekli şahsi mentaliteme uymuyor,pas yapacak geri gelecek komple takım oyunu oynayacak eyvallah
Lakin Cardozo forvet olmaz diyorsanız buyrun sizi görelim saha da.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum