STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1-0 Kardemir Karabükspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • shagrath61
    • 19.08.2009
    • 8744
    • İstanbul

İlk olarak sasort tarafından gönderildi
    izah edeyim kardeşime

tecrübe eksikliği neticesinde heyecanin vücut dinanizmini yanitmasi

orada o topa giderken pas gelleceği konusunda hiç aklinda düşünce yoktu ve hazirliksiz koşuyordu

koşma sebebi aklini okuyorum bak

rode vuruşu kaleci çelerse gelen topa vurmak

neden böyle düşünüyor eski takimi hatirladiniz mi

ekici ve erdoğanin oyun da oynayan forvetleri

oraya hareketlenirken bu arkadaşlarin bencilliklerini bildikleri için ndoye içeride pozisyon yerine dönen top karambol beklediler

neyse rode o olgunluğuyla futboll olarak ne kadar olgun olduğunu gösterdi pas atti

ters ayakta yakalandi

topu çevirdi panik neticesinde topu sert vurarak gol atmak istedi

ama kafasini kaldirsa arkadan gelen rode hepsi müsait

bunlar aşilmayacak şeyler değil

ama bencilliğe dönerse ayni yusuf gibi heba olur
    Hocam iyi diyorsun güzel diyorsun da, orada pas geleceğini düşünmüyorsa ya da böyle bir düşüncesi yoksa neden koşuyor ?

Ayrıca sen futbolcusun, top her zaman sana gelecek diye düşüneceksin. Bu adam 15 yaşında çocuk değil ki, genç takımlar bazında milli takım görmüş, Trabzonspor gibi bir takımın 11 ' inde 6 7 maça çıkmış bir futbolcu.

İnşallah, ben atayım mantalitesine girmemiştir orada. Ben bu yanını hiç düşünmek istemiyorum o pozisyonun.

Umarım barış memiş, yusuf erdoğan gibi istenmeyen adam silüetine düşmez, düşecek hareketler de yapmaz.

Yorum

• Adem CAKIR
      • 10.05.2005
      • 1811
      • İstanbul

"İyi kararlar tecrübeden, tecrübe ise kötü kararlardan gelir!.." mealinde bir söz vardır.
      Sabırlı olup bizim gördüklerimizi bu takımı yönetenlerinde gördüğünü unutmadan destek olmaya devam etmek lazım.
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• zafercalikoglu
        • 05.08.2004
        • 6286
        • IT yoneticisi
        • Afrika Diğer

Nerden nereye geldik maç boyunca 2 şut attığımız maçalar oynadık çok şükür o günler geride kaldı aştık o günleri Takımın ortasahaso iyide o takım iyi takımdır ,maşallah onazi okay çok iyiler , özellikle bir çoğumuZun onazi kardeşten özür dilememiz lazım, takım iyi oynayınca adamın kaliteside ortaya çıktı , Adamsın Karaoğlan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...