STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1-0 Kardemir Karabükspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İskender Çakmak

Oyuncularımıza nazar değmesin. Çok iyiydiler. Galip gelmeyi sonuna kadar hak ettiler.

Yusuf Yazıcı tabiiki göz bebeğimiz. Ve gün geçtikçe daha iyi olacağını hepimiz biliyoruz.

Beklerimiz harika. Onazi ve Okay Volkan Konak'ın dediği gibi manyaksınız

Taraftarımız da harikaydı. Stada giden tüm taraftarlarımızın ayağına sağlık. iyi ki varlar.

Yorum

• Mustafa ÖZDEMİR
      • 16.06.2008
      • 14537
      • SERBEST
      • Trabzon

İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi
      Futbolcu da bakarım gol atma,gol pası verme,top çalma faul yapmadan bu özellikler Yusuf yazıcı da var

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Çok güzel korner kullanıyor.birde Yusuf Erdoğan vardı . Nereden nereye . İnşallah bozmaz kendini.

Yorum

• Fatih Özkan
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 25.09.2004
        • 14935
        • Planlama
        • Trabzon

İlk olarak keyser_soze61 tarafından gönderildi
        Dünyanın en kötü taraftarına sahip şehir takımı olabiliriz

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Katılıyorum.
        Hamiş

Yorum

• Cenkhan
          • 13.07.2004
          • 2002
          • İstanbul

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
          Kazanma ihtimalimiz = Yarın Cas kararıyla kupamızın bize verilmesi.

Bak buraya yazıyorum, şu maçı kazanalım, ciddi ciddi kellemi ortaya koyuyorum aha forum hesabımı koydum şu an. İsteyen admin istediği cezayı verebilir, gıkımı bile çıkarmam.

Hiç boşuna heyecan yapmayın, bu maç 2 ihtimalli maç. Ya 0 ya da 2 olur ama 1 olmaz. Beraberlik veya yenilgi, bizim için 3. ihtimal söz konusu olamaz. Bunu 23 yıllık TS taraftarı tecrübeme dayanarak söylüyorum. Şimdi sövebilirsiniz ama maalesef gelecekten yazıyorum, maçın sonu çok kötü bir yere çıkıyor beyler. Hiçbirinizin üzülmesini istemem ama üzüleceksiniz...
          Arkadaşı alalım İzmir Marşı'yla...
          Naber?

Yorum

• Uğur Ö.
            • 21.11.2008
            • 15133
            • Elektronik Mühendisliği
            • Bursa

Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İzmirliTS
              • 15.09.2013
              • 173
              • mühendis
              • İzmir

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 463f11cdatlı-bebek.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 12.0 KB 
Kimlik: 11209906
              Yedek oyuncular girince yukarıdaki gibi olsak ta

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 9f20309506094407d679b428c0cb682b_1263933351.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 30.2 KB 
Kimlik: 11209905
              Sonuç güzel oldu, haftanın kalan maçlarına böyle bakabiliriz.

Yorum

• Berkan

3 puan almak güzel. Takımda güzel oynadı. Güzel bir hafta bizi bekliyor
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• salihismet
                  • 06.01.2006
                  • 4041
                  • Maschinenbauer
                  • Almanya

Başakşehir Kasımpaşa maçındaki gibi üç sefer daha başaklara gelirse
                  ikincide olabiliriz, yanlız Trabzon Başakşehir macında
                  bizden puan yerine başakları alması lazım,
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• batugol
                    • 30.10.2004
                    • 6672
                    • doktor
                    • Ankara

olcay a helal
                    güzel kolbastı oynuyor

Yorum

• Samet GÜVEN

Maçın ve son dönem performansının ana etkenini Okay maç sonu açıkladı.

'' Artık tesislerden maça gelirken bambaşka duygu ve heyecanla geliyoruz ''
                      Oscar CARDOZO

Yorum

• Enaldo61
                        • 14.02.2010
                        • 23677
                        • Tekirdağ

İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi
                        Maçın ve son dönem performansının ana etkenini Okay maç sonu açıkladı.

'' Artık tesislerden maça gelirken bambaşka duygu ve heyecanla geliyoruz ''
                        Bunda stadın konumunun da çok etkili olduğunu düşünüyorum.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ömer Keskinsoy
                          • 27.07.2010
                          • 427
                          • Subay
                          • Ankara

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
                          Kazanma ihtimalimiz = Yarın Cas kararıyla kupamızın bize verilmesi.

Bak buraya yazıyorum, şu maçı kazanalım, ciddi ciddi kellemi ortaya koyuyorum aha forum hesabımı koydum şu an. İsteyen admin istediği cezayı verebilir, gıkımı bile çıkarmam.

Hiç boşuna heyecan yapmayın, bu maç 2 ihtimalli maç. Ya 0 ya da 2 olur ama 1 olmaz. Beraberlik veya yenilgi, bizim için 3. ihtimal söz konusu olamaz. Bunu 23 yıllık TS taraftarı tecrübeme dayanarak söylüyorum. Şimdi sövebilirsiniz ama maalesef gelecekten yazıyorum, maçın sonu çok kötü bir yere çıkıyor beyler. Hiçbirinizin üzülmesini istemem ama üzüleceksiniz...
                          Al bunu burdan al al al.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Badaloğlu
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 16.07.1999
                            • 18194
                            • İstanbul

Bana göre dün gece sahanın yıldızı Onazi'dir.

Çok büyük keyif aldım onu izlerken...

Orta sahada müthiş işler yaptı. Geldiğinden beri ilk defa bu kadar verimli olduğunu gördüm. En azından ben öyle düşünüyorum...

Diğer taraftan maçın önüne geçen pozisyon Yusuf'un pozisyonuydu. Rodallega, o pozisyonda kaleye vurur diye bekledim ama kendisinden beklenmeyecek derece bir jestle Yusuf'a alda at dedi ama o da atamadı. Atamadığı gibi birde üstüne aynı jestle Rodallega'yı görememesi onun adına talihsizlik. İnanın eğer o pası vermiş olsaydı Yusuf şu yaşında çok büyürdü.

Neyse, o daha yolun başında. Bence böyle bir pozisyonu Trabzon'da evimizde yaşaması iyi oldu. Zaten o kaçan pozisyondan sonra Rodallega'nın kendisine verdiği tepki, üstüne tribünlerden yükselen uğultulardan sonra saha ona dar gelmiştir. Dünyası başına yıkılmıştır. Ona çok büyük ders olmuştur. Seyircinin maç sonu onu alkışlaması yaptığı hatanın gençliğine verilmesi gibi bir şeydi

Uzatmanın alemi yok, Yusuf çok büyük bir oyuncu olacak. Yeterki yaptığı hatalardan ders çıkarsın. Barış Memiş ya da Ali Şen Kandil gibi ''tamam ben oldum'' moduna girmesin yeter. Yanına birde Abdülkadir Ömür'de gelirse, bu takımı izlemeye doyum olmaz.

Olcay'a da bir parantez açmak lazım. Uzun yıllardır İstanbul'dan gelip te, Trabzon'da top oynamak, takım için bir şeyler yapan birini ilk defa görüyorum. İkili mücadeleleri kazanması, takım oyunun sıradanlaştığı anda takımı birden ateşlemeye, tribünleri coşturmaya yönelik hırslı yapısı, sahada ruhunu ortaya koyması bence alkışlanacak bir durum. Olcay, seneyede böyle devam et...

Şahsen Mas ve Pareira'yı çok beğeniyorum. Uzun zamandır sağ ve sol bekten bu kadar keyif aldığım, güven duyduğum bir dönem hatırlamıyorum. Yalnız akşam nedendir bilinmez Pareira bir iki mücadelede abartılı bir şekilde yerde kaldı. Yerde kaldığı gibi Poko ile hiç yoktan tartışmaya girdi. Bana göre klasına da yakışmayacak hareketlerdi. Sadece futbolunu oynasa kendine de bize de yeter.
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• gurur6134
                              • 22.06.2013
                              • 17937
                              • radyo tv sinema
                              • İstanbul

Bekledigimden kotuyduk dun aksam..buna ragmen 3 puan guzel..iyi oynayipda kaybettigimiz puanlara sayalim bunuda..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Fatih Cengiz
                                • 07.09.2006
                                • 868
                                • ziraat mühendisi
                                • Ankara

Sahada kötüydü diyebileceğim hatta vasattı gibi söyleyebileceğim adam nerdeyse yoktu. Anlık pozisyonlarda hatalar vardı. Ama yine de baskıdan uzun topla değil de sakin ve akıllı pas yaparak çıkmamız avantajdı bizim için...

Castillo, topu çok iyi getiriyor ama son AN geldiğinde ya gücü bitiyor ya da heyecan yapıyor. Umarım zamanla düzelir..

Medjani beklemediğim kadar iyidi. Yanılttığı için teşekkür ederim.

Perreria, çok mücadele etti. Ama maçın özellikle başlarında birkaç pozisyonda gereksiz durumlar yaşadı.. Ona da yakışmadı bize de. Hatta eşim, yapmasınlar böyle ben utanıyorum, dedi.. Umarım uyarılır ve bu tarz şeylere girmez. Geriye kalan herşeyi başımın çok üzerinde...

Yazıcı ise tecrübe kazanmaya devam ediyor.. Hatalar yapacak ve bunları görecek üstüne koyacak inşallah..

Ceza sahası civarında topla çok etkili.. Daha da uyum arttığında çok iyi işler çıkartacak...

Ersun hocaya bu takımı bu hale getirdiği için müteşekkiriz. Ama yedekten giren oyuncular ve dakikalar çok garip geliyor.. Açıklamalarını çok merak ediyorum...
                                Beğenmesekte Yusuf Erdoğanın maçı ve dakikaları gelmişti,
                                Ndoye pas bağlantıları için iyi olabilirdi.. Bero pres yükü ve ileri çıkışlar için iyi olabilirdi.. Ama garip değişiklikler oldu.

Umarım bu milli arada eksikler giderilir ve üzerine koyarak futbol oynamaya izlemeye ve izlettirmeye devam ederiz..

Bizi mutlu ettiğiniz için teşekkürler emeği geçen herkese.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...