Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ​Keşke Güray'ı kiralasaydık
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Aziz Yıldırım: 3 puan bize gelmek istedi ama ben istemedim.

ulan ya

Yorum

• Güray iyi oyuncuymuş düşünülebilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Ne güzel hafta yaaa

şb pastirma yapiyorlar 4 oldu

ahhhhhhhhhhhhh

gürayyyyyyyyyyyyyyy

çok özledimmmmmmmmmmm lannnnnnnnnnnnnnn

biz bu adami niye gönderdik

Yorum

• Aziz yildivim: "gelin anlaşalım, biz 4 tane yersek 3'ü sayilmasin"

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu tür yetenek konusunda anlaşıması gereken ya d yanlış anlaşılan bir şeyler var Olacayın yeteneği de bunlar oyuncu kesicilik ya d duran top kullanımı doğru pas atımı kısa sürede düşünme gibi bazı özellikle ri ile ön plana çıkar mesela bizim Hüseyin CİMŞİR MİLLİDE OLMUŞ ÇOK YETENEKLİ BİR ADAMDI. 3 METREYE PA S ATAMAZDI YANLIŞ VE BASKI ALTINDA DA ÇOKCA SAÇMALAMIŞTIR AMA RAKİP OYUNU BOZAN ARAYA İYİ GİREN TOP KAPAN VE RAKİP ORTA SAHANIN OYUNA HAKİM OLMASINI ÇOĞU ZAMAN ÖNLEYEN ve takımın üzerinde stratejik baskı oluşturulmasını önleyen bir adamdı onun yeteneği de oydu.

çoğu zaman yetenek deyince Yattara akıllara gelir ama ben top kapma oyun bozma ve devamlılık konusunda Yattara kadar yeteneksizini görmemiştim derim bilmem doğru örnek verebildimmi. her kes Messi olamaz ama bir adam çıkar Messi yi 90 dk oynatmaz o oyunda en az Messi kdar değerli olur takımı adına. bunu taraftar sevmez ama bu böyle

mesela bizim Deli Bekir Keagan ı tutmuştu hocası 2. yarı onu oyundan aldı bizde 1-0 yenmiştik gibi.

takım içine her adam dan lazım

ha diyeceksiniz ki hepsi olsun o zamanda gidip Barcelona da oynuyor. hepsi olanı parayla bulamazsın paran yetmez yani ya alttan bulup yetiştireceksin ya da gençten bulup bekleyeceksin o yüzden de ben özevlatlardan umutluyum her zaman Trabzonlu ya da değil senden gelen özevlattır bana göre aidiyettir Ünaldır vs neyse çok uzamasın iyi akşamlar...
              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
              RİLKE

Yorum

• kayseriye verdiklerimiz yürüyor genelde, ama akhisara verdiklerimiz batırıyor
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bu maça düşülmesi gereken notlardan biri de : duran topları kesinlikle y. yazıcı kullanmalıdır.. olcay kullanamıyor maalesef..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• şb kudurdu

tuksikisi

Yorum

• Tank tufekle boyum kadar karin icinde dagda 30 km yuruyusu tercih edip maci izlemedim. Psikopat miyim ? Evet. Ama inanin hepsi Ts icin. Bursa macindan beri mac izlemiyorum ve kazaniyoruz. Trt deki Serdar abi gibi dogaya verdim kendimi.

Devam et, mac felan izleme az rahat nefes aldik sakin bulasma takima kaybol git buralardan diyenlerden alirim bi fav.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Güray attığı 2 golle ben ancak kayseri seviyesindeki takımlarda yıldız performansı gösteririm diye bas bas bağırdı.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stat çevresi tam bitmediği için biraz çamur içinden geçtik stata girdik. İçerisi müthişti maç hiç bitmesin istedim
                          2. yarıyı locaların koltuklarında izledik arkamızdaki loca satılmamış henüz boştu, televizyon açık olduğu için pozisyonların tekrarını ordan izledik
                          hep düşünmüştüm atlatıp oradan izleyen yok mu diye

onazi yi çözemedim çok sövüyorum bu adama ama topu aldığında adama bastığında beni heyecanlandırıyor. bence okay onazi de ısrar yararımıza olacak gibi
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ne gün ama..Yeni stad,yeni heyecan,4 gol..Ne diyelim mükemmel bir gündü.Maç sonu kolbastıyı görünce gözlerim doldu,tüylerim diken diken oldu.Özellikle ilk yarı çok iyiydi takım.Olcay'a Beşiktaş'ın çöpü muamelesi yapan kardeşlerimizi bu çocuk 3 haftadır oynadığı oyun,sahaya yansıttığı enerji ve gayreti nedeni ile utandırmıştır eminim,nerede onlar ? Gollerdeki asistlerini 3 yıldır görmedim ben,aldı evelemeden topu boştaki adama çıkarttı.Helal olsun Olcay'a..Okay mükemmele yakındı,Castillo tarihe geçti..O da yukarı doğru ivmelenen futbolcularımızdan..3 te 3 yapmayalı ne kadar zaman oldu bu arada ? Çok teşekkür ediyorum sahadaki herkese,stada gelenlere..Son olarak "Gayseri,gayseri,gayseri " Kardeş takımımızın galibiyeti de işin kaymağıoldu.."Arkayı Fenerleyelim" ...Genç kuşak pek bilmez bu deyimi

Yorum

• Ulan güray ne gömçürdü be

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ne güzel bir gün.
                                Ne güzel bir maç.
                                Stattaki ambiansi görünce aklıma İstanbulda ki 61.000kisilik İBB maçı geldi,gozlerim yaşardı.
                                İnşallah şampiyonluk yolunda ilk başlangıç adımıdır.
                                Umarım bugünkü gibi her şey güzel gider.
                                Umarım bundan sonra yüzlerimiz hep güler..

Yorum

Yükleniyor...
                                X