STSL 16. Hafta | Trabzonspor 0-3 fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mehmet
    • 31.05.2004
    • 3508
    • Özel şirket çalışanı.
    • İstanbul

Yönetimde gücü yeten varsa şu A takımın kadrosonu Osmanlıspor ile takas yapsınlar
    tek hamle de bir çözüm olur.

Şu hale bakın Koskoca Trabzonspor'un gol umudu Muhammet demir.

Sn yöneticiler ! çalıştırmakta olduğunuz takımın başarılı olmasını istiyorsanız, kendi takımınızdan küçük takımların yıldız oyuncularına göz koymayın
    daha büyük takımların yıldızlarını alayında göreyim sizi.

Trabzonspor da böyle bir Başkan görecekmiyiz.

En kötü bir Cardozo'nun forfette gölgesi yeterdi bu takıma.

En kötü CAVANDA'nın rüzgarı yeterdi defansa.

Bu takıma iyi oyuncular alındı. Ya hocalar oynatamadı. Yada jöntürklerin çocukları pas vermedi.

Yada yeni gelen yönetim yıldız oyuncuların para için canını okudular.

Sinirleniyorum, sinirleniyorum, yeni stada yakışacak takım kalmadı ona yanıyorum.
    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 27.12.2016, 22:28.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

Yorum

• 6Şafak Aydın1
      • 24.09.2006
      • 8927
      • Almanya

ersun yanalin sadece anlayisi bize uygun. oyuncu tercihleri berbat.

ne yani zekiden roberto carlos, dani alves yaratmayami calisiyor? orda güray var, ibanez var onlarda neden israr etmiyor?
      özellikle gürayin en azindan yaptiklari var? e neden formda degil? neden abdülkadir ömür ve yusuf yazicida israr etmiyor? sarhos filanmi...
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• artvints
        • 20.06.2012
        • 29952
        • öğrenci
        • Bursa

güray sakatlandı arada sezona onunla başlamıştı. defansif olarak yanlış hamleler yapıyor ve çok zayıf kalıyor. diğer oyuncular yeterli olsa iyi bir önlibero olsa belki güray oynardı. takım bütünlüğü ile alakalı. belli denemeler yaptı ama performansına güvenebileceği, sorumluluğu taşıyan isimler bulamadı. nihayetinde kendi suçudur. takımı taşıyabilecek tecrübeli isimler konusunda büyük eksiklik yaşanmıştır. bazı oyuncuların gelmediği söylendi.o dönemler cidden çok karışıktı. ben inanıyorum mazaretlere, tabi kabul etmeyenler de olacaktır. doğru olup olmadığını önümüzdeki iki transfer dönemi gösterir.

hoca değiştirmenin riskleri bizim için ölümcül artık isimle alakalı değil. güvensizlik tavan yapar. yeni gelen hocaya daha da büyük yük bindirilerek başarısızlığı için uygun ortam hazırlanmış olur. iyi de olabilir tabi ama büyük risktir.

Yorum

• oflubektas
          • 23.02.2005
          • 3494
          • İstanbul

Çok daha kötü kadrolarla oynadı Trabzonspor. Aynı anda İbrahim Ege, Hasan Üçüncü, Somers, Erman Güraçar, Erdinç ve Serkan Kılıç gibi adamlarla yine çatır çatır oynamaya çalıştık. Emin olun Zeki Yavru bu tür adamların yanında Maradona kalıyor O kötü kadrolarla yendik, yenildik, Türkiye Kupası aldık ama formayı gören yine de saygı duyuyor, dikkat kesiliyordu.

Kabul edelim, artık Trabzonspor "forması" hiçbir şey kazandırmıyor. Şike ile verdiği kupasını geri alamayan, pısırık, yılgın bir camia var ortada. Bu yönetim kötü derseniz katılırım da, emin olun şehre ve camiaya fazla bile geliyor. Her sene bozulup yeniden yapılanan kadrolar, değişen hocalar, başkanlar, her sene için "bundan kötüsü de olamaz ya" dedikten sonra daha kötülerini görmek... Yine her transferde "iki bek bi stoper bi orta saha bi 10 numara bir de santrafor alırsak" muhabbetleri ve sonrasında gerçeğin bizi bir daha tokatlaması...

Ha her mağlubiyette olduğu gibi burayı ağlama duvarına çevirdikten sonra iki galibiyetle yine "momolumuz kaşınacak" , belki maça gidecek, belki yine heyecanlanacağız ama mal meydanda. Sil baştan yapana da, olanı ıslah etmek isteyene de diyecek lafım kalmadı. Açıkçası sade bir taraftar olarak ben de yıldım, bezdim. Zira öne geçip tüm kitleyi sürüklemek isteyenler de kafası kesilmiş tavuk gibi bir o yana bir bu yana koşmaya devam ediyor hala.
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• mete61bordomavi
            • 09.05.2009
            • 2187
            • Düşünür
            • İstanbul

Sezon başından bu yana, yapılan yanlış transferler, girilen yanlış yollar, ve mağlubiyetleri pek de umursamadığı anlaşılan bir hoca ve futbolcu kafilesi...
            Bu şartlar altında, bir şeylerin düzeleceğini beklemek için cidden Polyanna'nın ta kendisi olmak gerekiyor!

Benim asıl merak ettiğim şu: Bu takım ola ki küme düştü, bunun hesabını kim verecek ve bunu tüm TS camiasına nasıl anlatacak?
            Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
            -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
            Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
            -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
              • 03.02.2012
              • 28168
              • Metalurji Mühendisi
              • Zonguldak

İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi
              sezon başından bu yana, yapılan yanlış transferler, girilen yanlış yollar, ve mağlubiyetleri pek de umursamadığı anlaşılan bir hoca ve futbolcu kafilesi...
              Bu şartlar altında, bir şeylerin düzeleceğini beklemek için cidden polyanna'nın ta kendisi olmak gerekiyor!

Benim asıl merak ettiğim şu: Bu takım ola ki küme düştü, bunun hesabını kim verecek ve bunu tüm ts camiasına nasıl anlatacak?
              18 puan ve ligde kalmak için alinmasi gereken en az 22 puan
              sikinti büyük
              çünkü takim ümit vermiyor
              oyuncular ligi bitirmiş
              olan yine biz cefakar taraftara oluyor
              geri kalanlar yaşamina devam ediyor
              trabzonspor'umuzu bugünleri yaşatan gelmiş/geçmiş kim varsa o kişileri allah'a havale ediyorum.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• selcuk
                • 29.05.2004
                • 27757
                • Amasya

En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.12.2016, 19:08.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bordo_MaviM_61
                  • 21.11.2010
                  • 1289
                  • bankacı
                  • İstanbul

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  Adamsın

Yorum

• Bud Spencer
                    • 02.03.2012
                    • 6610
                    • Almanya

biri su hami denen REZIL herifin cenesini kapasin!!!
                    rezil karakter rezil hoca ve hala konusuyor
                    Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                      • 19.06.2004
                      • 13707
                      • Avukat
                      • İstanbul

İlk olarak My tarafından gönderildi
                      Kendinle tezat bir yazı olmuş Uğur (şike başlığındaki tartışmamızı hatırla) ama noktası virgülüne kadar katılıyorum. Bunları görebildiğimiz gün Trabzonspor'un diriliş günü olucak ama pek sanmıyorum.
                      Ne söylesen haklısın ağabey diyecek bir sözüm yok.
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• uzungöllü
                        • 06.08.2007
                        • 2150
                        • Öğretmen
                        • Trabzon

İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi
                        Yönetim nasıl olsa yenileceğiz bari Akyazı'da yenilmeyelim diye maçı Avni Aker de oynatırken oyuncular neyin inancıyla oynayacak.
                        Adam olan oyuncu Avni Aker'in şerefine ve onuruna binaen ekmek yediği kulüp için oynardı ve kazanırdı lakin bu takımda bu minvalde oyuncu yok. Burda yönetime yüklenmek yersiz bence.
                        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Karasoy
                          • 15.04.2007
                          • 858
                          • İstanbul

Şikecilerin ligte deplasmanda en rahat yendiği takım biziz...Gol dahi atamıyoruz.Dünkü maça baktığımızda sahada gezinene koşacak dermanı olmayan bir topluluk izledik.

Yorum

• My
                            • 09.06.2004
                            • 24460
                            • Aydın

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
                            Çok daha kötü kadrolarla oynadı Trabzonspor. Aynı anda İbrahim Ege, Hasan Üçüncü, Somers, Erman Güraçar, Erdinç ve Serkan Kılıç gibi adamlarla yine çatır çatır oynamaya çalıştık. Emin olun Zeki Yavru bu tür adamların yanında Maradona kalıyor O kötü kadrolarla yendik, yenildik, Türkiye Kupası aldık ama formayı gören yine de saygı duyuyor, dikkat kesiliyordu.

Kabul edelim, artık Trabzonspor "forması" hiçbir şey kazandırmıyor. Şike ile verdiği kupasını geri alamayan, pısırık, yılgın bir camia var ortada. Bu yönetim kötü derseniz katılırım da, emin olun şehre ve camiaya fazla bile geliyor. Her sene bozulup yeniden yapılanan kadrolar, değişen hocalar, başkanlar, her sene için "bundan kötüsü de olamaz ya" dedikten sonra daha kötülerini görmek... Yine her transferde "iki bek bi stoper bi orta saha bi 10 numara bir de santrafor alırsak" muhabbetleri ve sonrasında gerçeğin bizi bir daha tokatlaması...

Ha her mağlubiyette olduğu gibi burayı ağlama duvarına çevirdikten sonra iki galibiyetle yine "momolumuz kaşınacak" , belki maça gidecek, belki yine heyecanlanacağız ama mal meydanda. Sil baştan yapana da, olanı ıslah etmek isteyene de diyecek lafım kalmadı. Açıkçası sade bir taraftar olarak ben de yıldım, bezdim. Zira öne geçip tüm kitleyi sürüklemek isteyenler de kafası kesilmiş tavuk gibi bir o yana bir bu yana koşmaya devam ediyor hala.
                            Bunu kimse önemsemiyor ama hep diyorum ifşa olduk hem de çok kötü bir şekilde ifşa olduk.
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• werneke
                              • 09.02.2014
                              • 425
                              • Satış
                              • İstanbul

İlk olarak My tarafından gönderildi
                              Bunu kimse önemsemiyor ama hep diyorum ifşa olduk hem de çok kötü bir şekilde ifşa olduk.
                              trabzonun tüm forsu trabzonspormuş
                              trabzonspor bitti trabzon da bitti
                              atıyorum bir niğde neyse , antep neyse trabzons da o artık
                              adil olmadık , kendimiz gibi olmadık , başkalarının peşinden koştuk , hakkımızı bile aramadık

zamanında selahattin duman ın bir yazısından ötürü uzunca süre gazetesinin satılmadığı şehirden bugün lokum gibi şehir olduk
                              amasyalılar gelip stadımızı açar
                              araplar gelip posterini astırır
                              kupana el koyan gelip nutuk atar
                              en acısı da şikeci hırsız dediğin gelip gidip tokat manyağı yapar

acı ama gerçek

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                                • 03.02.2012
                                • 28168
                                • Metalurji Mühendisi
                                • Zonguldak

İlk olarak werneke tarafından gönderildi
                                trabzonun tüm forsu trabzonspormuş
                                trabzonspor bitti trabzon da bitti
                                atıyorum bir niğde neyse , antep neyse trabzons da o artık
                                adil olmadık , kendimiz gibi olmadık , başkalarının peşinden koştuk , hakkımızı bile aramadık

zamanında selahattin duman ın bir yazısından ötürü uzunca süre gazetesinin satılmadığı şehirden bugün lokum gibi şehir olduk
                                amasyalılar gelip stadımızı açar
                                araplar gelip posterini astırır
                                kupana el koyan gelip nutuk atar
                                en acısı da şikeci hırsız dediğin gelip gidip tokat manyağı yapar

acı ama gerçek
                                Kahrolası bir sezon
                                Kahrolası bir oyuncu topluluğu
                                Kahrolası sonuçlar
                                Kahrolası bir düzen
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.