Neden gönderdik anlamında yazmadım zaten, diğer takımlarda parlayan her oyuncunun takımımıza katkı veremediğini ve veremeyeceğini anlatmak istedim. Serdar'ın ve Deniz'in gönderilmesi elbette doğruydu. Bugün ikisinin de formu ortada ancak bugün bizim takıma koy bu oyuncuları hiçbir şey yapamazlar, yine başa dönerler.Oyuncu seçimlerini çok doğru yapmamız lazımdı, bu sene hata şansımız çok yoktu ama maalesef neredeyse bütün transferlerde hata yaptık.
STSL 16. Hafta | Trabzonspor 0-3 fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Akşam 2-0 dan maçı izlemeyi bıraktım bir çok renktaşım gibi.....
Takımın gücü topu ancak orta sahaya kadar götürmeye yetiyor.....
Böyle eksik , yeteneksiz ve bir o kadar hırssız kadromuz tarihimzde çok az olmuştur.....
2002 lerde Mustafa Yalçınkayalar ile bundan çok daha güzel futbol oynuyorduk vallahi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Sayın ustaya sormak istiyorum,bu Montofon surusunu yeni stada sokup ne yapmalarını umuyorsunuz??????Harbiden çok merak ediyorum bunları izlemeye kaç kişinin gideceğini düşünüyorsunuz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Adamlar takım kuramadı resmen. Yetersiz futbolculardan ziyade boş mevkiler var takımda olacak iş değil. Nevzat Aydın milletle billur geçiyordu bunları söyleyen taraftarla. 3. bölge neredeyse komple boş. Çok zor işimiz.Akşam 2-0 dan maçı izlemeyi bıraktım bir çok renktaşım gibi.....
Böyle eksik , yeteneksiz ve bir o kadar hırssız kadromuz tarihimzde çok az olmuştur.....
2002 lerde Mustafa Yalçınkayalar ile bundan çok daha güzel futbol oynuyorduk vallahi...."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
2002 deki kadro bundan çok daha iyiydi ben hayatimda bu kadar gerizekalı,kabiliyetsiz,oyunu okuyamayan vede kötü niyetli bir kadro görmedim.Akşam 2-0 dan maçı izlemeyi bıraktım bir çok renktaşım gibi.....
2002 lerde Mustafa Yalçınkayalar ile bundan çok daha güzel futbol oynuyorduk vallahi....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
-
En büyük hatamız bu.Gol atsın bize ne serdarları denizleri aldığımız için buralara kadar dustuk.Trabzonspor 90 larda oldugu gibi ya en iyi yerliyi alacak alamıyorsa doğu avrupa yabancı ağırlıklı ve yerliyi de alt yapılan iyi çocuklarla dolduracak.Türkiye liginde oynayan kabilyetsiz SIĞIRLARI bu takıma doldurmayacak.Neden gönderdik anlamında yazmadım zaten, diğer takımlarda parlayan her oyuncunun takımımıza katkı veremediğini ve veremeyeceğini anlatmak istedim. Serdar'ın ve Deniz'in gönderilmesi elbette doğruydu. Bugün ikisinin de formu ortada ancak bugün bizim takıma koy bu oyuncuları hiçbir şey yapamazlar, yine başa dönerler.Oyuncu seçimlerini çok doğru yapmamız lazımdı, bu sene hata şansımız çok yoktu ama maalesef neredeyse bütün transferlerde hata yaptık.
Katılmıyorum.
Bu oyuncuların hepsi "rezil" oyuncular değiller, bu bir yanılgı.
Mesela Okay Trabzonspor'da iyi bir gelecek yakalayabilecek, önemli bir potansiyel. Ama biz Okay'ı alıp 34 maç banko oynayacak bir ilk 11 oyuncusu olarak oynatıyoruz. Sonra neden düşüş gösterdi diye kızıyoruz. Oysa o daha gelişiminin başında bir oyuncu, formdaysa oynar değilse kenara çekilir. Yusuf Yazıcı mesela şu an 11'de oynayacak kapasitede, yetmediği yerde keser başka oyuncuyu oynatırsın, bu da rotasyon olur.
Biz ise yetersiz oyuncuları banko ilk 11 oyuncusu olarak düşünüyoruz. Mesela 2010-2011 kadrosunda Serdar Gürler tarzı bir kontra atak oyuncusu iyi iş yapabilir. Deniz iyi bir alternatif olabilir. Olaya böyle bakmak lazım.
Bir takımda 40-50 maç oynayan banko ilk 11 oyuncusu olmakla 15-20 maça ilk 11'de çıkıp alternatif oyuncusu olmak aynı şey değil.
Semih Şentürk buna iyi bir örnektir."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
Onur
Durica
Okay
Yusuf Yazıcı
Abdulkadir Ömür
Bunların dışındakileri izlemek istemiyorum2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Yorum
-
Sikebahceyi ne Edip yeneriz diyordum bilmezdim Yusuf'un aklını kullanacağı tutacağını. 40 delinin yapmayacagi bir işi yaptı.
Bu arada bunun zayıf olmak kötü olmakla alakası yok. Ruh varsa eğer şikecileri burda her türlü gomersin.o ruh gitmiş usta,
O ruh varken şikebahce burdan hep 0 çekiyordu biz ne kadar kötü olsak daNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.Yorum
-
Doğru diyor,sahada gerçekten takım için mücadele eden adam sayısı 5'i geçmez,diğerlerinin varlıkları ile yoklukları belli değil.
Ekici'nin 2.goldeki koşuyu bırkamasına bakın bir de Akbaş'ın yetişmek için yırtınmasına.
10 kişi kalan takımın bir anda sinmesi,adeta 3.lig takımına dönüşmesini sorgulamak zorunda.Ersun Yanal masal anlatmaktan vazgeçsin.Bu görüntüyü açıklasın.- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum