STSL 16. Hafta | Trabzonspor 0-3 fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ensar_61
    • 12.11.2010
    • 525
    • öğrenci
    • Kocaeli

Bu maçtaki taraftar profilimizi acayip beğendim.taraftarimiz ileriye giderken takimimizin bu kadar kötü olmasi çok üzücü gerçekten.

Yorum

• nakzo
      • 18.11.2006
      • 13213
      • MEMUR
      • Erzurum

Sabır vs zırvalıklarıyla taraftarı oyalayan şarlatanlara kulak asmayın.Yalçın dümer diyorki bu rezil kadroyu Trabzonspora nasıl layık gördünüz .Adamların tamamı ezik zekasız ve kabilyetsiz oyunculardan oluşuyor.Bu hatayla açıklanamaz.Ya ihanet ya da bu adamların alınmasında komisyon alanlar var maddi çıkarı olanlar var diyor.Ben bunu çok iyi biliyorum diyor yalçın dümer ve direk ersun yanala gönderme yapıyor.Bu adamın dedikleri irdelenmeli Trabzonspor çok büyük bir kumpasa kurban gitti.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Murat'
        • 07.03.2005
        • 32842
        • İnsan
        • Ankara

Kovarak gönderdiğimiz Serdar Gürler neredeyse tek başına bizim takımın attığı kadar gol atmış.

Yorum

• egeli
          • 15.04.2006
          • 357
          • teknisyen
          • Manisa

Bu iş sezon sonuna bırakılmaz.Sabır yok bitti.
          Şu an herkesin " ha işte bu,tamam" diyebileceği 5 takbiye yapılmazsa ilk maçta yönetim ve ersun istifaya çağrılır.
          Yok ööyle , rezil olduk yaw.fener bize yarım düzine gol atmadığı için sevinir hale geldik.
          Herkes haddini bilsin,burası Trabzonspor.
          iskefiyeli

Yorum

• nakzo
            • 18.11.2006
            • 13213
            • MEMUR
            • Erzurum

Taraftar iyi yolda diyen var bilhakis taraftar çok kötü yenilmeye alışmış tepkisiz taraftar Trabzonsporun sonu demektir.2011 den sonraki taraftarı ben Trabzonspor taraftarı olarak görmüyorum.

Yorum

• Mehmet BAŞ
              • 27.02.2007
              • 7667
              • Hukuk, Sosyal Hizmet
              • Manisa

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Sabır vs zırvalıklarıyla taraftarı oyalayan şarlatanlara kulak asmayın.Yalçın dümer diyorki bu rezil kadroyu Trabzonspora nasıl layık gördünüz .Adamların tamamı ezik zekasız ve kabilyetsiz oyunculardan oluşuyor.Bu hatayla açıklanamaz.Ya ihanet ya da bu adamların alınmasında komisyon alanlar var maddi çıkarı olanlar var diyor.Ben bunu çok iyi biliyorum diyor yalçın dümer ve direk ersun yanala gönderme yapıyor.Bu adamın dedikleri irdelenmeli Trabzonspor çok büyük bir kumpasa kurban gitti.

Bir kimse bir şey biliyorsa delikanlı gibi çıkıp açıklayacak.
              "Ben biliyorum ama açıklayamam" diyen adamlara güvenmiyorum ve inanmıyorum.Biliyorsan açıklayacaksın. Ortaya bombayı bırakıp kaçmak en adice davranıştır.
              Bu Yalçın Dümer de bu yolu izliyor. Madem Trabzonspor'u düşünüyorsun madem bir şey biliyorsun çık açıkla.
              Ağzında geveleyip senaryo üreteceğine çıksın adam gibi konuşsun.
              Biliyorum deyip yırtık tondan fırlayan moda oldu bu aralar. Bilen konuşur. Bilmeyen ağzında geveler.
              Sözlerim sana değil kardeşim, bu tiplere kızıyorum.

Yorum

• nakzo
                • 18.11.2006
                • 13213
                • MEMUR
                • Erzurum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
                Kovarak gönderdiğimiz Serdar Gürler neredeyse tek başına bizim takımın attığı kadar gol atmış.
                En büyük hatamız bu.Gol atsın bize ne serdarları denizleri aldığımız için buralara kadar dustuk.Trabzonspor 90 larda oldugu gibi ya en iyi yerliyi alacak alamıyorsa doğu avrupa yabancı ağırlıklı ve yerliyi de alt yapılan iyi çocuklarla dolduracak.Türkiye liginde oynayan kabilyetsiz SIĞIRLARI bu takıma doldurmayacak.

Yorum

• nakzo
                  • 18.11.2006
                  • 13213
                  • MEMUR
                  • Erzurum

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
                  Bir kimse bir şey biliyorsa delikanlı gibi çıkıp açıklayacak.
                  "Ben biliyorum ama açıklayamam" diyen adamlara güvenmiyorum ve inanmıyorum.Biliyorsan açıklayacaksın. Ortaya bombayı bırakıp kaçmak en adice davranıştır.
                  Bu Yalçın Dümer de bu yolu izliyor. Madem Trabzonspor'u düşünüyorsun madem bir şey biliyorsun çık açıkla.
                  Ağzında geveleyip senaryo üreteceğine çıksın adam gibi konuşsun.
                  Biliyorum deyip yırtık tondan fırlayan moda oldu bu aralar. Bilen konuşur. Bilmeyen ağzında geveler.
                  Sözlerim sana değil kardeşim, bu tiplere kızıyorum.
                  Benim anladıgım ersunun oglunun komisyonla bu sığırları takıma doldurdugunu ima etti Yalçın Dumer aptala isin tamamını söylersin.

Yorum

• ensar_61
                    • 12.11.2010
                    • 525
                    • öğrenci
                    • Kocaeli

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Taraftar iyi yolda diyen var bilhakis taraftar çok kötü yenilmeye alışmış tepkisiz taraftar Trabzonsporun sonu demektir.2011 den sonraki taraftarı ben Trabzonspor taraftarı olarak görmüyorum.
                    Taraftar tepkisiz degildi.maç içersinde ve maç sonu çok doğru tepkiler verdi taraftar.yakıp yıkmalı mı stadı maçın bitmemesine mi sebep olmalıydılar?her sene boyle yaparak sadece medyanin bizi kucuk dusurmesinden baska ne kazandik

Yorum

• Koksalbaba
                      • 03.04.2016
                      • 244
                      • Trabzon

İho ersunu yollayıp şotayı getirdiği an işler saçmaladı halbuki o sezon ersunla ikinci yarı bir hayli puan toplamıştık ersun hocayla devam edilip istediği transferler yapıksaydı ki o kadro şuankinden daha nitelikliydi ama çokta şişkindi yeni yönetim gibi bikaç temizlik ve takviyeyle yükselirdik yavaş yavaş ama ersun gidince tabi bu hale kaldık

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• My
                        • 09.06.2004
                        • 24460
                        • Aydın

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
                        Trabzonspor belki onurlu bir mücadele verseydi bugünlere hiç gelmeyecektik.. Onurlu mücadele derken kastım ne mi?

Sisteme boyun eğmeyen bir Trabzonspor...

2011 sezonundan sonra yaşananlara tepkisini sert bir şekilde koyan bir Trabzonspor fakat gerekirse bir alt lige düşen bir Trabzonspor...

Seçimlerde kendi bağımsız adaylarını çıkartıp tüm milletvekillerini o adaylardan seçerek şikeyi aklayan partilere net bir şekilde mesaj veren bir Trabzonspor özelinde bir Trabzon isterdim...

Varsın oyuncumuz kalmasın ekonomimiz batsın hoş batmazdı ya! En fazla hakemler doğrardı her maç göz göre göre zaten doğramıyor muydu? Taraftar arkasında durabilseydi bu takımın farklı bir Trabzonspor'u sahipleniyor olurduk belki şu anda. Onurlu ama sportif açıdan başarısız mali yönden dibe vurmuş. Olur muydu bir mahsuru? Benim için olmazdı. Gerçek bir duruşu olurdu takımımın...

Ne mitinglerde kendisini pazarlayan bir başkan istedim.
                        Ne de para için, mevki için olmadık laflar eden yöneticiler.

Sadece Mehmet Dalman'ın ruhunu yaşatsalar yeterdi bizlere. Dozer Cemil'in taşıdığı o bayrağı daha ileri değil olduğu yerde muhafaza edebilselerdi biz gerekeni canımız pahasına yapmaz mıydık?

Ama olmadı hiç birisi. Çünkü şehir, camia en başından teslim oldu sisteme. Sistemin çarkı olunca Trabzonspor bugünlere davetiye çıkardı adeta. Trabzonspor bugünlere 1 günde gelmediği gibi ayağa kalkma sürecide 1 günde ol(a)mayacaktır. Hoş ayağa kalkmasına müsade edecekler mi ağalar, beyler, paşalar orası da meçhul ama tek bir gerçek var ki Trabzon şehri halinden memnun.

O yüzden biz kaybedeli çok oldu beyler...

Takımı konuşuyoruz, yönetimi tartışıyoruz fakat onlar sadece şahıslar biz Trabzonspor'un ruhunu, özünü kaybettik...

Daha büyük bir mağlubiyet, daha büyük bir hezimet, daha acı bir yıkım olabilir mi? Varsın fener'den 7-8 yemişsin ne farkedecek sen esas golleri çok önceden yemişsin bunlar averaj...

Çok üzgünüm çok ama yapacak birşey de yok... Eski günler geri gelmeyecek biliyorum fakat yinede bu takımdan kopamıyorum ne yapayım öyle yada böyle artık hayatımız olmuş, içimize işlemiş...

Ne yapalım! Sevmişiz bir kere...
                        Kendinle tezat bir yazı olmuş Uğur (şike başlığındaki tartışmamızı hatırla) ama noktası virgülüne kadar katılıyorum. Bunları görebildiğimiz gün Trabzonspor'un diriliş günü olucak ama pek sanmıyorum.
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• UĞUR DURTAŞ
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 03.11.2007
                          • 2790
                          • finans uzmanı
                          • Ankara

*geçen sezon ligin en kötü topunu biz oynuyorduk,
                          *amatör ligte bile oynayamayacak oyuncular kazandırdılar sezon öncesi
                          *ilk yarı bitti,
                          *değişen nokta bir şey yok,
                          *çok acı,
                          *gerçekleri söylemessek kendimizi kandırırız,
                          *hala ligin en iğrenç topunu biz oynuyoruz.
                          *utanıyorum sizin oynadığınız futboldan,
                          *adamda birazcık kişilik olur,
                          *yürüyerek futbol oynayanlar var...
                          *takımı düşünmeyen,bencil çalımcı oyuncular var,
                          *bunların hepsini bedeli ne olursa olsun,
                          *kapı önüne koymadığımız sürece bunları yaşamaya mecburuz.

Yorum

• Koksalbaba
                            • 03.04.2016
                            • 244
                            • Trabzon

Ya şu durica muazzam bir futbolcu işine, kendine, takımına muazzam bir saygısı var çok karakterli resmen milli takım gibi yüreğini ortaya koyuyor onaziyi iki paralık etti maçta top oynamadığı için bero içinde duricanın toyu diyebiliriz bu kuzey doğu avrupa ülkelerinin bir ciddi bir iş ahlakı var.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• nakzo
                              • 18.11.2006
                              • 13213
                              • MEMUR
                              • Erzurum

Erman toroğlu diyorki ben 1967 den beri böyle ZAVALLI,BÖYLE DİRENÇSİZ VE BÖYLE KABİLİYETSİZ bir Trabzonspor görmedim diyor.Bu tabloyu yaratan başkan ve hocanın orada 5 dakika daha oturmaya hakkı olmamalı Rezil herifler sizi.

Yorum

• Adem Akyüz'

Her maç aynı hikâye.

Maca iyi başla. Saçma sapan bir gol ye. Takım dağılsın ve maç farka gitsin. Yıllardır aynı şey oluyor. Maalesef Fenerbahçe için en kolay deplasmanlardan biri Avni Aker artık. Belki de en kolayı.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...