Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami senin amasyada sorayım emi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadi hocanın ne suçu vardı? Soruyorum. Madem bu kadar rezil olacaktık da Sadi hocayı neden kovduk? Yazık. Hami hoca ile delirmeceler...
      Sadi hocayı kimse kovmadı.Kendisi altyapıya gitmek için yönetime baskı yaptı.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• iho allah belanı versin .seni çıkaranin bu takıma getirenin seçenin. ulan çok sınırlıyim. kalp kiracagim.
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Hami iddia oynamış olmalı.

Yorum

• yeter artık polisi arıyorum tecavüz resmen
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Tüm kadroyu dağittik

okay bile şu kadroda banko oynuyor yusuf yazici eyvallah tamamda

semih filan bunlar ile bu kadar olur

Yorum

• Bugün Süleyman Nazif'e bol bol rahmet okudum. Son dönem ve mevcut Trabzonspor personeline (Yönetici, teknik kadro ve futbolcularına) de bela. Tez zamanda kabul eyle ya Rabbi.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar mantıklı olun ya. Borç 750 değil de 450 olsaydı, Lucescu ile anlaşılmış olsaydı, stad kesin yetişecek olsaydı, sponsorlar belli olsaydı bu maçta 7 yemeyecek miydik? Elma ile armutu karıştırmayalım. Hepimiz üzgünüz.

Hami niye var derseniz anlarım ama gerisi pek makul eleştiriler değil.
                  Başkanla sorunum yok benim benim derdim camia ve o tüzük maddesine başka klubun üyesi olan trabzonspor üyeliğine başvuramaz,üye ise klup üyeliği düşürülür maddesini koymayan ve koydurtmayanda allah belasını versin böle camianın

Yorum

• Cengizhanın cenaze törenine katılan herkes katledilmiş ya bugünde öyle birşey olmalı

Yorum

• Bu takımın başında ne eski topçu ne eski bi her ne boksa ne de sahada Trabzonluyum diye dolanan tipler görmek istemiyorum artık yeter. Bu rezillik başka bir şey değil

Yorum

• Maasallah az olmus

Yorum

• Hayatım da ilk defa Trabzonsporlu olduğum için utanacagim yarın, emeği geçen tüm futbolculara teşekkür ederim. Bu seneye aslında bir küme düşme harika giderdi ama onu beceremediler.
                          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• La nefes alamayrım
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• o yönetime karışan trabzon kanadıninda Allah belasını versin
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• hamiyi getiren iho değildi...Devre arasında transfer yapmayıp feda diyende iho değildi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X