Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 32. Hafta | Trabzonspor 6 - 0 Rizespor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ekici kusura bakmasın yusuf gerçek 10 numara, bir kere bile oyunu yavaşlatmadı. <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Mert Oğuzlu61<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->'in yorumlarından sonra çocuk saklanmayı bıraktı, sürekli kendini geliştiriyor

Yorum

• Ya bu rizeyede ne diyeyim. Çocuk çoluğa yeniliyorlar

Yorum

• Ula Savaş..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• tü tü tü maşallah

Yorum

• Savaş'tan iyi oynarım
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben bir Rizeli olarak problem görmüyorum.

Kayseriyi yendik, Sivas'ı yendik Mersin'i yendik Gaziantep'i yendik bir tek eskişehir'e yenildik. Bu maçların içinde en az saçma sapan kadroyu bu maçta çıkarttık. Daha ne yapacağız Rize'ye. 18 19 yaşında adamlar sahada. Bir tek Ekici resmen orjinli.
              aynen
              sakin olun...

Yorum

• 30 hafta daha olsa şampiyon olurmuşuz gibi
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• 2.transferi yaptık Yusuf Yazıcı.İlki Ramazan'dı

Yorum

• Allah ne verdiyse atacagız tabi takım rahatladı beyler diğer maçlarla kıyaslamayın rahatlayınca da oynuyorlar işte. Lakin bu skor da rizenin de etkisi çok

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• arkadaşlar savaşın ilk resmi lig maçı biraz bekleyin yusuf yazıcıda ilk maçlar çekingendi.

Yorum

• Başlığa ilk günden beri kaç mesaj yazdıysam bu sonucun olacağı yönünde mesajlardı,
                        malımın huyunu bilirim hesabı biliyordum ben 17 mağlubiyet alan takımın Rize ye gelince efeleneceğini,
                        satılmışşehiri yensen bu galibiyete sevineceğim ama sen onlara yenil,gel Rize de dikil,
                        tam bize yakışan gariplikler,hayırlısı bakalım.
                        İnşallah Rabbimin planı devreye girer de 2 şikeci pislik ortadan kalkar,
                        bize kalırsan bizden bi zarar gelmez şikecilere.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gir şikecilere rezil rüsva oyna, Rize'yi görünce kırmızı görmüş boğa gibi saldır.
                          hami'den ötürü, oynatmadı oynaması gerekenleri.yönetim kadro dışı yapmasa hala özer erkan izliyorduk.

Yorum

• Rize haftaya Antep'e karsi rahat galibiyet alir ve ligte kalir
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• Şu maç bile hami'nin hoca olmadığını gösteriyor

Yorum

• Yazıcı falan iyi oynuyor da Rize defansı rezalet. Muhammet 1 gol atıp hat-trick yapsa en azından.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X