STSL 32. Hafta | Trabzonspor - Rizespor | 08.05 Pazar 15:30
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
3lü averajlan16. olarak düstük
rizeden 1 puan aldikmi matematiksel ihtimal kalmiyo
Sadece rizeden değil 3 maçta 1 puan yetiyor ama olabilecek en kötü senaryoyu göreyim istedim bana göre eses 3 te 3 yapamaz haftaya antep maçı 0 biter bence
Sivası öylesine ekledim sivasa gerek kalmıyor zaten üsttekiler gerçekleşirse
Sadece rizeden değil 3 maçta 1 puan yetiyor ama olabilecek en kötü senaryoyu göreyim istedim bana göre eses 3 te 3 yapamaz haftaya antep maçı 0 biter bence
Sivası öylesine ekledim sivasa gerek kalmıyor zaten üsttekiler gerçekleşirse
bu hesabi yapmak komik
ben 2002 yilinda bile böyle bir korkuya girmedim, ozamanlar 40 puanla düsen antalya vardi buna ragmen
düsmemiz icin düsmek istemeliyiz
ozamanda sistem bizi düsürtmez, lig reyting kayip eder diye
bugün Trabzonsporun hazirlik maci bile 1milyon dolar degerinde
biz kacsak zorlan tutarlar, gercek bu, zaten bundan bizi kendilerine benzetme cabalari
En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 11:50.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Bu sene 2. büyük ceza ile karsi karsiya kaldigimiz icin puan silme gibi bir ihtimal varmi??
Trabzonun arkasinda olan tüm takimlar birden puan almaya basladida biraz tuhaf geldi bana
Bu sene 2. büyük ceza ile karsi karsiya kaldigimiz icin puan silme gibi bir ihtimal varmi??
Trabzonun arkasinda olan tüm takimlar birden puan almaya basladida biraz tuhaf geldi bana
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Antep maçındaki olaylardan 2 maç ceza aldık. 2 maç cezayı büyük ceza olarak nitelendirmek doğru değil. Tabii yöneticiler büyük ceza aldı orası ayrı. Güvenlik ve saha olaylarından dolayı puan silme ile ilgili maddede puan silme verilir değil verilebilir ibaresi var. İlk ihlal için de hükmen mağlubiyet yazıyor ama Antep maçı bu şekilde sonuçlanmadı. İstenildiğinde talimatların çiğnendiğini gördük ama bence mümkün değil...
Yorum