Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takimin piskolojisi bozuldu hakemler art niyetli bugünde yine haksiz yere penalti caldi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eskisehir bugünkü macla beraber 4 mac pespese yenecek diyorsun..

Zaten bunu becerebilecek bir takim olsaydi simdi ilk 5 icindeydi..
      Öyle ama matematiksel olarak düşme ihtimalimiz varsa bu ülkede ben her şeyi beklerim zaten eskisehiri yeni stad vs. dolayısıyla ligde tutmak istedikleri çok açık haftaya anteple oynayacaklar 3 puan alırlarsa işler karışır.bu arada bu sene bu kadar hakem hatasına düşmezsek gerçekten formanın gücüne inanacağım

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle ama matematiksel olarak düşme ihtimalimiz varsa bu ülkede ben her şeyi beklerim zaten eskisehiri yeni stad vs. dolayısıyla ligde tutmak istedikleri çok açık haftaya anteple oynayacaklar 3 puan alırlarsa işler karışır.bu arada bu sene bu kadar hakem hatasına düşmezsek gerçekten formanın gücüne inanacağım
        başka bir açıdan bakarsak da eğer formanın gücü olsaydı bu kadar haksızlığa uğrar mıydık?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yıllardır anlayamadığımız bir gerçek var! Çok net çok açık bir gerçek!

Formanın maç kazanma devri bitti! Çıkacaksın sahaya deli gibi koşup çatır çatır pas yapıp futbol oynayacaksın! ÖYLE FUTBOL OYNAYACAKSIN Kİ RAKİP TAKIMIN BAŞI DÖNECEK BAŞI! KUSACAK SAHAYA O DERECE!

Bu futbol mantalitesi olmadığı müddetçe, Aziz'e sövsen, Her Fb maçında bağırıp çığırsan hiçbir şey değişmez! Bizim artık işimize konsantre olmamız şart! Trabzonspor bambaşka bir futbol felsefesini ve ekolünü kendisi üretmedikçe daha çok konuşuruz!
          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yıllardır anlayamadığımız bir gerçek var! Çok net çok açık bir gerçek!

Formanın maç kazanma devri bitti! Çıkacaksın sahaya deli gibi koşup çatır çatır pas yapıp futbol oynayacaksın! ÖYLE FUTBOL OYNAYACAKSIN Kİ RAKİP TAKIMIN BAŞI DÖNECEK BAŞI! KUSACAK SAHAYA O DERECE!

Bu futbol mantalitesi olmadığı müddetçe, Aziz'e sövsen, Her Fb maçında bağırıp çığırsan hiçbir şey değişmez! Bizim artık işimize konsantre olmamız şart! Trabzonspor bambaşka bir futbol felsefesini ve ekolünü kendisi üretmedikçe daha çok konuşuruz!
            Ha olay bu .......
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yıllar sonra bu sezona bakıldığında nedenler değil takımın kaç puan aldığı ve kaçıncı olduğu görülecektir, gerisi hikaye..
              Kesinlikle katılıyorum yorumunuza
              Dünya yıkılacak da olsa, bırak adalet yerini bulsun

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ..... Bizim artık işimize konsantre olmamız şart! Trabzonspor bambaşka bir futbol felsefesini ve ekolünü kendisi üretmedikçe daha çok konuşuruz!
                Aynen katılıyor ve ekliyorum: artık şu mağdur edebiyatını ve alıngalığı da bırakalım yahu.
                Ömer

Yorum

• Gelen kabiliyetsiz futbolcu gurubu ve hami gibi rezil hocalar hep bu mağduriyet altına saklanıp Trabzonsporun iliğini kemirdiler. ve sonunda hasta öldü Trabzonspor bu gün öldü.Bu takım 37 puandan dibini göremez her halimizle rezil olmuş vaziyetteyiz.

Yorum

• Doğru diyorsunuz, hakkımızı yedirmemek için daha güçlü olmalıyız. Daha iyi olmalıyız.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Karabüklü terörist kardeşlerim tolga özkalfa düdüğüne dalmışlar, helal olsun diyip ellerinden öperim.

Hakeme saldırarak çıtayı yukarı koyduk demiştim, evet dahası da gelecek...

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karabüklü terörist kardeşlerim tolga özkalfa düdüğüne dalmışlar, helal olsun diyip ellerinden öperim.

Hakeme saldırarak çıtayı yukarı koyduk demiştim, evet dahası da gelecek...
                        Şiddete ve teröre alkışın ve sempatin mi var?
                        Ömer

Yorum

• 2 dakka dusunmek yetmiyor demek ki 2 saat protestosu bekliyoruz bidaha sefere..karabukde saldiran taraftar kimin provakasyonu acaba cok merak ettim simdi bak..ne kadar para indirmistir kimin adamidir sizce ...
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Harbinden futboldan anlamayan bir gurup var Trabzonsporda .Şu felaket kadroyla şampiyon olunacağını sanan bjk yi yendim diye kendini şampiyon sayan... Hemşerim bir bjk nin kadrosuna bak bir senin hilhat garibelerine bak,bjk nin kanatlarına orta 4 lü süne bak bizdekilerde bak ayıptır ayıp şu heriflere milyon avrolar verip de milleti kandıranların Okayla,aytaçla ,aykutla,yumluya,Bosingwaya şampiyon olacağız diyenlere yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şiddete ve teröre alkışın ve sempatin mi var?
                              adaletsizliğe garezim var

Yorum

• Kimse kimseyi kandırmasına şu kadroyu çoğunlukla koruyacaksa.....VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ OKAY- AYTAÇ gibi futbola aykırı bir orta sahaya seneye de başlayacaksa USTA BİZİ HİÇ YORMASIN ŞİMDİ BIRAKSIN.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X