eskisehir bugünkü macla beraber 4 mac pespese yenecek diyorsun..
Zaten bunu becerebilecek bir takim olsaydi simdi ilk 5 icindeydi..
Öyle ama matematiksel olarak düşme ihtimalimiz varsa bu ülkede ben her şeyi beklerim zaten eskisehiri yeni stad vs. dolayısıyla ligde tutmak istedikleri çok açık haftaya anteple oynayacaklar 3 puan alırlarsa işler karışır.bu arada bu sene bu kadar hakem hatasına düşmezsek gerçekten formanın gücüne inanacağım
Öyle ama matematiksel olarak düşme ihtimalimiz varsa bu ülkede ben her şeyi beklerim zaten eskisehiri yeni stad vs. dolayısıyla ligde tutmak istedikleri çok açık haftaya anteple oynayacaklar 3 puan alırlarsa işler karışır.bu arada bu sene bu kadar hakem hatasına düşmezsek gerçekten formanın gücüne inanacağım
başka bir açıdan bakarsak da eğer formanın gücü olsaydı bu kadar haksızlığa uğrar mıydık?
Yıllardır anlayamadığımız bir gerçek var! Çok net çok açık bir gerçek!
Formanın maç kazanma devri bitti! Çıkacaksın sahaya deli gibi koşup çatır çatır pas yapıp futbol oynayacaksın! ÖYLE FUTBOL OYNAYACAKSIN Kİ RAKİP TAKIMIN BAŞI DÖNECEK BAŞI! KUSACAK SAHAYA O DERECE!
Bu futbol mantalitesi olmadığı müddetçe, Aziz'e sövsen, Her Fb maçında bağırıp çığırsan hiçbir şey değişmez! Bizim artık işimize konsantre olmamız şart! Trabzonspor bambaşka bir futbol felsefesini ve ekolünü kendisi üretmedikçe daha çok konuşuruz!
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yıllardır anlayamadığımız bir gerçek var! Çok net çok açık bir gerçek!
Formanın maç kazanma devri bitti! Çıkacaksın sahaya deli gibi koşup çatır çatır pas yapıp futbol oynayacaksın! ÖYLE FUTBOL OYNAYACAKSIN Kİ RAKİP TAKIMIN BAŞI DÖNECEK BAŞI! KUSACAK SAHAYA O DERECE!
Bu futbol mantalitesi olmadığı müddetçe, Aziz'e sövsen, Her Fb maçında bağırıp çığırsan hiçbir şey değişmez! Bizim artık işimize konsantre olmamız şart! Trabzonspor bambaşka bir futbol felsefesini ve ekolünü kendisi üretmedikçe daha çok konuşuruz!
Ha olay bu .......
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
yıllar sonra bu sezona bakıldığında nedenler değil takımın kaç puan aldığı ve kaçıncı olduğu görülecektir, gerisi hikaye..
Kesinlikle katılıyorum yorumunuza
Dünya yıkılacak da olsa, bırak adalet yerini bulsun
Gelen kabiliyetsiz futbolcu gurubu ve hami gibi rezil hocalar hep bu mağduriyet altına saklanıp Trabzonsporun iliğini kemirdiler. ve sonunda hasta öldü Trabzonspor bu gün öldü.Bu takım 37 puandan dibini göremez her halimizle rezil olmuş vaziyetteyiz.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Harbinden futboldan anlamayan bir gurup var Trabzonsporda .Şu felaket kadroyla şampiyon olunacağını sanan bjk yi yendim diye kendini şampiyon sayan... Hemşerim bir bjk nin kadrosuna bak bir senin hilhat garibelerine bak,bjk nin kanatlarına orta 4 lü süne bak bizdekilerde bak ayıptır ayıp şu heriflere milyon avrolar verip de milleti kandıranların Okayla,aytaçla ,aykutla,yumluya,Bosingwaya şampiyon olacağız diyenlere yazıklar olsun.
Kimse kimseyi kandırmasına şu kadroyu çoğunlukla koruyacaksa.....VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ OKAY- AYTAÇ gibi futbola aykırı bir orta sahaya seneye de başlayacaksa USTA BİZİ HİÇ YORMASIN ŞİMDİ BIRAKSIN.
Yorum