Lig bitene kadar bizim için en iyi skor beraberliktir. Galip gelmemiz ise sürpriz sonuç olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig bitene kadar bizim için en iyi skor beraberliktir. Galip gelmemiz ise sürpriz sonuç olur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamazan, Bosingwa, Akakpo, Onur, Aytaç, Douglas Ankara'ya götürülmedi..
Nasıl 11 yapacağız merak ediyorum..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkakpo ile Onur'a ne olmuş?
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlık yazıyor haberde..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Eksikler kötü olmuş,özellikle Akakpo. Bence sezon sonuna kadar kanat oyunu değil orta sahadan oynamalıyız. Erkan ile neden kanat oyunu oynuyoruz bilmiyorum zaten.
Esteban
Cavanda Mustafa Aykut Güray
Marin Okay Özer Ekici
Cardozo Muhammet~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Semih58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaso lig nedeniyle bu maça da gelmiyorum. Trabzonspor'a başarılar.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum