Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 sivasspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayır katılmıyorum, hızlı aralara kaçan bir forvet alırsak her şey çözülecek (!)
    nasıl çözülcekmiş takım 2 pas yapamıyor.aralara kaçan forvet değil messiyi bile alsak rezil olur bu takımda.

bu takımın gerçek sorunu başsız hocasız olması.istediğin kadar akıllıol sana dersane yada okulda hocan iyi eğitim vermesse başarılı olman imkansız.iş hocada bitiyor hocadaaaaaa.hala herkes futbolculara takılıp kalıyor.

görmedinizmi 96 ve 2011 de ve bursada ve bjk şenol güneş ne yaptı bu takımları.iş hocada biter.

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• vaIIa oyun faIan umrumda değiI şu noktada rahatIasında şu takım ... strese girdik hepten ... gerisi aIIah kerim heIe atIataIım şu seneyi
        sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nasıl çözülcekmiş takım 2 pas yapamıyor.aralara kaçan forvet değil messiyi bile alsak rezil olur bu takımda.

bu takımın gerçek sorunu başsız hocasız olması.istediğin kadar akıllıol sana dersane yada okulda hocan iyi eğitim vermesse başarılı olman imkansız.iş hocada bitiyor hocadaaaaaa.hala herkes futbolculara takılıp kalıyor.

görmedinizmi 96 ve 2011 de ve bursada ve bjk şenol güneş ne yaptı bu takımları.iş hocada biter.
          Zeka küpü maşallah.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zeka küpü maşallah.
            valla renkdaşım ne demiş atalarımız doğruları söyleyen dokuz köyden kovulur.bu bir deneyim yılların deneyimii ile bu atasözleri oluşmuş.

burda aslında hep doğruları diyorum işine gelmeyenler çok .o yüzden zaten ben bir trol oldum.

bi kaç admin bile bana gıcıklığına ceza veriyor.mapushanede koğuşumdaki yatak hep beni bekliyor

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Waris yine atmış. Artık şunu idrak etmeliyiz özellikle forvet hatrımızda son dönemde kaliteli oyuncularımız oldu.

Janko, Cardozo, Waris, ndoye, Muhammet vs.

Fakat bu oyuncuların en büyük sorunu maalesef ortasahası olmayan ve bloklar arasında bir bağlantı kuramayan takımda oynamış ya da oynuyor olmalarıdır.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
              Kesinlikle katılıyorum..Sorun bizde.Waris,NDoye şuan başka takımda oynasalar biz bulup getiremiyoruz şöyle adamları deriz.
              Muhammet geldi adamı da kuruttuk.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Maçın özetini izledim .. Maçta pozisyonumuz yok .. Esteban iyi oynamış ama 1 pozisyon hariç diğer pozisyonlar normal kurtarış gibi geldi bana .. Takım rezalet durumda .. Hami ile geçen her dakika fiyasko !!
                McLas was Here

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eses'i eşek diye anlamışlar demek ki isabet olmuş. valla biz bişey demiyoruz kendileri söylüyor.
                  İşte kafaları bu kadar basıyor. Anlama kabiliyetleri de sıfır. 61'den çok korkuyorlardı, bu kez gol 61.dakikada geldi.
                  TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Geçen hafta dediğim gibi futbol felan beklemiyorum bu saatten sonra 3 puan alalım yeter..
                    Bakıyorumda bir takım kontraya bile çıkamıyor arkadaş yarı sahayı geçmeden ne yapacaklarını bilemeden pat top kaybı..
                    becekenin bukadar başarılı olmasının nedeni kerim quaresma töre gibi oyuncularının dribling topu sürme özelliklerinin yüksek seviyede olması, adamlar topu aldımı hemen dikine gidiyor 20-30 metre kazandırıyor takıma kilidi açabilme özellikleri var ceza sahasına dalıyorlar..
                    eskiden bizde yattara yapıyordu bunu ve gökdeniz hatırlarmısınız bu ikili varken nasıl kontra yapardık açın arşivleri bakın yardıra yardıra..
                    Yahu kümeye oynayan sivasın bile aatıfı var bizim yok..
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umarım Sivasspor ligde kalma umutlarını son maça kadar devam ettirir. şikebahçe de son maçında şampiyonluk maçına çıkar...34. hafta Sivasspor- Şikebahçe maçında görürüm ben sizi. fener sizi KURTARACAK mı yoksa şampiyonluk uğruna sizi KULLANACAK mı...Gerçi bu sizin için çokta önemli olmasa gerek..sivasspor küme düştü diye üzülenleriniz olabilir ama bir gerçek var ki o akşam herzaman ki gibi sivas sokaklarında şikebahçenin şampiyonluğunuda kutlayanlar olacak..ben yine lafımdayım. keşke adam olsaydınızda başarılı olduğunuz o iki sene sadece işinizi yapsaydınız. ne oldum delisi olup dordonco boyok bozoz. trobzonspordo komdor. diye zırlamasaydınız. dost kalabilseydik. ama her fırsatta Trabzonspora laf sokup şikecilerin maşası gibi davrandınız. şimdi beter olun diyorum. ama sanmayın ki bu iş bitecek. 1461 alt ligde bekliyor... tabi düşmezse. yoksa çok daha görüşeceğiz
                      1461'le 2. Ligde buluşurlar dert etme..
                      En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 20.03.2016, 07:03.

Yorum

• bu sezon sampiyonluk yarisinda degiliz, avrupa kupalarindanda uzagiz ama basaracagimiz birsey var.

2010-2011 sezonu aktorlerini gomuyoruz.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• mersin maçından sonra balına kazandığımız 2. maç oldu. rezalet bir futbol vardı sahada. buna karşın rakiplerimiz daha iyiydi. futbol şansı ve rakiplerimizin beceriksizliği yüzünden puan aldık. yoksa şu anda küme potasındaydık.

Hami de bir eksiklik olduğu kesin ama takımın genelinde bir sorun var...
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mersın macı gıbı formayla macı alırsak alırız sansda bızden yanaysa 1 0..yoksa her macın favorısı ıcerde dısarda rakıp takım bu sene acı ama gercek bu lıgın en kotu futbolunu oynayan daha dogrusu oynayamayan takımıyız..vurdum duymaz kafasında lıgı bıtırmıs bır futbolcu toplulugu vasat altı bır hoca ve ekonomık olarak bıtık bı takımla bu senenın bır an once bıtmesı ıcın dua etmemız dısında yapabılecegımız bırsey yok ..dun saat 24 de mac baslıgı acılmamıstı gırdım acım dedım ıcımden gelmedı benım gıbı kımsenınde gelmemıs olcak kı o saate kadar acılmadı baslık bu da forum tarıhınde bır ılk olabılır..
                            Trabzonsporu analiz etmek bu kadar basit iste her mac ayni terane..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Mac bitti konu kapansin artik. Sikesiz kazanan haklidir. Hamiden bu takimdan bu seson guzel futbol beklemek aptallik olur.
                              "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Forma maç alıyor derler ya, işte formanın oymadığı futbol bu kadar oluyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X