Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 sivasspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 26.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 sivasspor | Maç Sonucu

Waris yine atmış. Artık şunu idrak etmeliyiz özellikle forvet hatrımızda son dönemde kaliteli oyuncularımız oldu.

Janko, Cardozo, Waris, ndoye, Muhammet vs.

Fakat bu oyuncuların en büyük sorunu maalesef ortasahası olmayan ve bloklar arasında bir bağlantı kuramayan takımda oynamış ya da oynuyor olmalarıdır.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Atifi ucuz paraya sivastan alabiliriz. Iyi bi yedek olabilir yeni kurulacak kadroda. Atifta 2.lig de oynamak istemez. Işimiz bu anlamda daha kolay olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Sivas herhangi bir kulübe atifi 1 milyona verir bize ise 5-6 milyon çeker çünkü bize karşı kompleksliler

Yorum

• Ben artık sevgi pıtırcığı laf istemiyorum.Bu takımda onur,Esteban,ramazan,aytaç,yedek olarak akappo,cavanda,yedek olarak özer,aykut dışında kimse tutulmamalıdır.Bu artık deklare edilmelidir.Şu oyunu her hafta izleyipte utanmayan yönetici varsa ben onlar adına utanıyorum.Tarihin görüp göreceği en kötü futbol takımı 2016 yılı Trabzonsporu dur.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben artık sevgi pıtırcığı laf istemiyorum.Bu takımda onur,Esteban,ramazan,aytaç,yedek olarak akappo,cavanda,yedek olarak özer,aykut dışında kimse tutulmamalıdır.Bu artık deklare edilmelidir.Şu oyunu her hafta izleyipte utanmayan yönetici varsa ben onlar adına utanıyorum.Tarihin görüp göreceği en kötü futbol takımı 2016 yılı Trabzonsporu dur.
          Renkdasim yusuf salih gibi ağır işçiler ve guray muhammet okay ve ekicide kalmalı.valla renkdasim sende çok sağlam revizyon yaptin

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben artık sevgi pıtırcığı laf istemiyorum.Bu takımda onur,Esteban,ramazan,aytaç,yedek olarak akappo,cavanda,yedek olarak özer,aykut dışında kimse tutulmamalıdır.Bu artık deklare edilmelidir.Şu oyunu her hafta izleyipte utanmayan yönetici varsa ben onlar adına utanıyorum.Tarihin görüp göreceği en kötü futbol takımı 2016 yılı Trabzonsporu dur.
            Şu konuda hemfirikim ki, Tranzonspor tarihinin en kötü takımı 2016 takımıdır açık be net. Bundan da daha kötü olabileceğini zannetmiyorum. iHo gibi bir çobanın kurduğu kadrodan daha berbat bir takım kimse kurmayı beceremez herhalde.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu konuda hemfirikim ki, Tranzonspor tarihinin en kötü takımı 2016 takımıdır açık be net. Bundan da daha kötü olabileceğini zannetmiyorum. iHo gibi bir çobanın kurduğu kadrodan daha berbat bir takım kimse kurmayı beceremez herhalde.

Yaâ şimdi arkadaş yiğidi öldur ama hakkını ver.herkesle tartisirim burda .tek tek futbolcu profillerinde bakarsak aslında süper bir kadromuzda var.defans hariç.burda ihoya sallmak nankorluktur.kadromuz çok iyiydi. Hocada duvara tosladik.50 tane hoca geldi olmadı tutmadı.su takımın başında şenol güneş olsaydı emin olun şampiyonluğa oynuyordu.

Yorum

• Ramazanda çok ısrar edilmeli, Okay yerine direkman 11 başlamalı. Muhammet Beşir ve Muhammed Demir ikilisi denenmeli görünen o ki Cardozo körle yata yata şaşı olmuş. Kesinlikle gol yapması gereken en az 2 pozisyon vardı, diğerlerini saymıyorum bile.. Yusuf'un futbolda herhangi bir mevkisi yok, solbek oynasa defansı yok, sağ açık oynasa sağ ayağı yok ortası yok, sol açık oynasa yine ortası yok. Kısacası çok kötü bir takımız, takımın kimyası bozulmuş daha ayar tutmaz...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaâ şimdi arkadaş yiğidi öldur ama hakkını ver.herkesle tartisirim burda .tek tek futbolcu profillerinde bakarsak aslında süper bir kadromuzda var.defans hariç.burda ihoya sallmak nankorluktur.kadromuz çok iyiydi. Hocada duvara tosladik.50 tane hoca geldi olmadı tutmadı.su takımın başında şenol güneş olsaydı emin olun şampiyonluğa oynuyordu.
                  İho bir doğru yaptıysa 10 yanlış yaptı asıl iho nun yaptıkları iyiydi demek bence abesle iştikal. Bol keseden saçma sapan transferler yaptı. 50 küsür transfer yapıp 50 küsür milyon euro harcayarak ortada bir takım oluşmuyorsa en başarısız başkan olursun. Futbolcuya teklif ettiği bonsvervisi iş olmadıktan sonra uçakta hesaplayan bir başkandan bahsediyoruz. (Tolgay meselesi). Önemli olan sırf transfer yapmak değil, bunlardan bir bütün oluşturmaktı onu da beceremedi. Sadece yıldız oyuncular getirtti amenna da klübün bir anahtarını vermediği kaldı ve sonuç ta ortada

Yorum

• Bu enkazı nasıl kaldıracağız?
                    Kim alacak okadar çöpü

Yorum

• Hakemler federasyon budadi.burda beyenmedigimiz sefa tek başına kayseriyi sürüklüyordu bjk nin elinden kaptik onu hocan berbatsa takımda berbat olur.carsozoda ekicide suda buda futbolcu olmaz.bakin bursa tüm futbolcularını anormal fiyatlara sattı neden başlarında şenol güneş gibi bir hoca vardı.burda cardozoyla dalga geçen futbol cahilleri cardozo bjk de olsaydı 35 gölden az atsin ben futbolu bilmiyorum.takım ne pozisyona girer ne atak ne iki pas defanstan ileri sisirmeler.sonra bu cardozo berbat golcü derler komedi ya. Haaa cardozo bizden gittiğinde yapacağı açıklama şudur futbol kariyerimde bu kadar berbat bir takımda oynamadim diyecektir ve haklıdır.bu takım messiyi bile harcar

Yorum

• Açık ara rezil futbol oynamaya devam

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

Bu maçtan edinimlerimiz:

- yusuf asla solbek oynayamaz
                          - aytaç ve okay ikilisi olmaz
                          - sakatlık ceza vs olmadığı sürece lig sonuna kadar aytaç - ramazan ikilisi oynamalı
                          - stoperler yumlu ve aykut
                          - marin ve erkan, bunlara sefa da dahil üçü aynı anda sahada olmamalı

aynen katılıyorum..

Yorum

• iyi futbol vs beklemiyordum..kazanmak güzel.bu takım sene sonuna kadar kör topal böyle gidecek..Erkan-Marin aynı anda Okay-Aytaç aynı anda kadroda olmayacak belli ki..Esteban a ayrı parantez açmak lazım..Yan topları ve pozisyon alması gerçekten iyi..takımı ayakta tutan adamdı..

Yorum

İho bir doğru yaptıysa 10 yanlış yaptı asıl iho nun yaptıkları iyiydi demek bence abesle iştikal. Bol keseden saçma sapan transferler yaptı. 50 küsür transfer yapıp 50 küsür milyon euro harcayarak ortada bir takım oluşmuyorsa en başarısız başkan olursun. Futbolcuya teklif ettiği bonsvervisi iş olmadıktan sonra uçakta hesaplayan bir başkandan bahsediyoruz. (Tolgay meselesi). Önemli olan sırf transfer yapmak değil, bunlardan bir bütün oluşturmaktı onu da beceremedi. Sadece yıldız oyuncular getirtti amenna da klübün bir anahtarını vermediği kaldı ve sonuç ta ortada

ben bunu demiyorumki renkdaşım sen konuyu başka yerlere çekiyorsun.dediğim şu bu kadroya bakarsak tek tek aslında çok kaliteli bir futbolcu topluluğu .birşey sorucam sefa erkan ve marin diyim kötü futbolcumu bunlar .bunları örnek olsun diye yazdım.hepsini tek tek açıklarım nasık futbolcu olduğunu.3 tane yazdım evet bunlar kötü futbolcumu? baska futbolcularıda tek tek herkesle tartışırım.tabi tartışamıyacağım 5-6futbolcu var onlar ok.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bunu demiyorumki renkdaşım sen konuyu başka yerlere çekiyorsun.dediğim şu bu kadroya bakarsak tek tek aslında çok kaliteli bir futbolcu topluluğu .birşey sorucam sefa erkan ve marin diyim kötü futbolcumu bunlar .bunları örnek olsun diye yazdım.hepsini tek tek açıklarım nasık futbolcu olduğunu.3 tane yazdım evet bunlar kötü futbolcumu? baska futbolcularıda tek tek herkesle tartışırım.tabi tartışamıyacağım 5-6futbolcu var onlar ok.
                                Şu saydıgın üç futbolcu bjk ve şikecilerde kadroya girebilirler mi sence? Bence hayır. O zaman vasat üstü topcular bunlar. Bizde de takım hüviyeti hiç olmadığı için tamamen silik bir görüntü çizdiler.
                                Sefa dediğin adam kapalı kutuydu zaten kayseride iyi oynamak iyi oyuncu olmanın kriteri değil. Tutar diye aldık tutmadı.

Marin desen gittiği hiç bir takımda tutunamamış dolayısıla dip yapmiş bir oyuncu.

Erkan ise bütün takımın kendisine çalıştıgı vsat bir anadolu takımında iyiydi evet. Fakat biz de vasatı aşamıyor.

Şuna katılıyorum bu oyuncuları iyi bir takımda daha farklı değerlendirebilirdik. Fakat yinede bu oyuncular öyle bir takımı şampiyonluğa taşıyacak oyuncular değiller. Yani hiç biri tek başına fark yaratamazlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X