Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tapatak tan girince başlıkta ümit özat hami mandıralı tartışmasının resmi var.
    Antalyayı çalıştırırken mevzu olmuş ümit özat ceza almıştı bu hafta bakalım neler olacak cuma akşamı.

Yorum

• Kazanacağız inşallah

Yorum

• -------------Esteban-----------
        ----Jose----Mustafa------Musa---
        Cavanda---Özer---Fatih-----Yusuf
        ----------Marko-----Erkan--------
        ----------------Oscar---------------

Yorum

• ümİT tahrik edici açıklamalar yapacaktır büyük ihtimal kümede kalma yolunda önemli bir rakibimizle oynuyoruz vs. diye.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• sefa bos kaleye gol atacagina topu tribünlere sutladiktan sonra artik forma yüzü göremez sanirim ...

yerine abdülkadir veya genc Karadeniz oynasin bunlar yanlis yapsin Kabul ederiz lakin milyon eurolari cebine indiren sefanin bos kale yerine tribünlere sut cekmesini Kabul etmemeliyiz ..

sefa yilmaz acil olarak kadro disi birakilmali ve kendisine takim aramali artik yeter ne bir gelisme var ne bir sut var ne hiz var ne calim var ne var bu sefada biri bana anlatsin ??

marko marine gelince bu adami neden aldik ?? yabanci olarak neden alindi ?? trabzonsporumuza yardimci olsun diye sezon boyunca fakat bakiyorum konya macinda ramazan denilen genc marinden fazla görünüyor ??

elimizde olan oyunculardan iyi olmak mecburiyetinde marin yoksa neden alinirki ?? bakin mersinin yabancilarina bakin izleyin birde bizim yabancilara bakin marko marin calim atiyor sonuc kocaman bir sifir ?? marko marin almanyada marko marindi simdik marina olmus korkuyor cekiniyor calim atigi Zaman pardon diyecek gibi artik marin defteri kapatilsin ..

gencleri izledim herzaman elestirirdim simdik begendim böyle Adam gibi oynayin sorumluluk alin herzaman övecegim sahada gizlenen sorumluluk alamayan genc oyuncu gördümü benim icin bitiyor oynamasin diyorum artik..

konya macinda Semih Karadeniz iyi niyetli oynadi fakat iyi niyetli oldugu icin cogu topu kaybeti ..ramazani begendik ama cok haddinden fazla övüyoruz ramazan birdaha böyle oynayamaz uzun Zaman oynayamaz bu Kadar övgü bir genc cocuga verilmez kendiside sasirmis durumdadir ..ne yani oynamayacakmiydi ?? ramazan normal bir gence sans verildigi Zaman normal nasil oynanir öyle oynadi fazla abartmayalim..

( okay gibi kalitesizi izlicegine ramazan gibi sonuca etki edebilecek bir oyuncu izlerim daha iyi ) okay artik oynatilmamali..

marko marina yerine korkmadan abdülkadir ömürü oynatin korkmayin marin hangi maci kazandirmis bize oynatmayin abdülkadir oynasin ramazani kazandik birde abdülkadiri kazanalim mersini öylede böylede yeneriz erkanla aytacla cavanda ile
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              -------------Esteban-----------
              ----Jose----Mustafa------Musa---
              Cavanda---Özer---Fatih-----Yusuf
              ----------Marko-----Erkan--------
              ----------------Oscar---------------
              ne fatihi hangi fatih atikmi kadrona nasil yazarsin onu ?? fatih atik defteri kapanmistir artik ..oraya aytaci yaz
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Evet zor durumdayız ama her şey düzelecek kaldırın kafanızı kazanacağız mersin ve sivas maçlarını sonrası kendiliğinden gelecek İnşallah.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne fatihi hangi fatih atikmi kadrona nasil yazarsin onu ?? fatih atik defteri kapanmistir artik ..oraya aytaci yaz
                  Akakpo şaşkınını mı yazsaydık hocam fatih en azından koşuyor. Aytaç sakat diye yazmadım yoksa o oynar tabi

Yorum

Akakpo şaşkınını mı yazsaydık hocam fatih en azından koşuyor. Aytaç sakat diye yazmadım yoksa o oynar tabi
                    akakpo stoperde iyi oynamisti ortasahada akakpoyu oynatmak intihar etmek gibi birsey bu konuda sana hak veriyorum hocam
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

Aytaç Okay Erkan Cavanda dönüyor geçen haftalara göre nispeten daha az eksikle oynayacağız.

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aytaç Okay Erkan Cavanda dönüyor geçen haftalara göre nispeten daha az eksikle oynayacağız.
                        Cavanda 3 maç ceza almamış mıydı? en son kim sakat kim cezalı hatlar tamamen karıştı bende.
                        There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cavanda 3 maç ceza almamış mıydı? en son kim sakat kim cezalı hatlar tamamen karıştı bende.
                          2 almıştı Cavanda

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 almıştı Cavanda
                            iyi bari bosi reis çok formsuz. adam geçecek veya kendisini geçen adamı yakalayacak hali yok. yaptığı top kayıpları da cabası...
                            There is no spoon...

Yorum

• Hamiye defansla maç kazanıldığını anlatsın biri. Hiçbir hücum organizasyonun olmadan beklerinide ileri çıkarıp hurra saldırılmaz biz amatör takım değiliz.Esteban,cavanda mustafa akappo,yusuf,aytaç,okay, özer,erkan Marin cardozo 11 çıkp defans güvenliğini güvence altında tutup gerekirse beraberliğe oynayıp puan farkını koruyacaksın.Mersinin bu tempoyla gitmesi imkânsız taktik oynayacaksın,strateji yapacaksın hami daha doğrusu buna mecbursun.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyi bari bosi reis çok formsuz. adam geçecek veya kendisini geçen adamı yakalayacak hali yok. yaptığı top kayıpları da cabası...
                                Hami yerinde olsam çok elzem bir durumda kalmadan bosiyi bir daha ilk 11 hayatta koymam.Ligdeki sağ bekler arasındaki en kötü sağ bek.Ne hücum ne savunma ne isabetli orta.. Sene sonu bir daha dönmemek üzere yollar ayrılmalıdır.Şu anda eskişehirspor da dahi kadroya giremez...
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X