Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 27 puanla 14. sırada olmamız, 45 yaşında ve şampiyonluklar görmüş biri olarak moralimi çok bozdu.

İşe hayalet gibi gidiyorum, çok kötü bir psikoloji yaşıyorum.

Allah'ım bitsin bu sezon
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Hey gidi efsane
      Senin bu durumlara düşeceğini rüyamda görsem inanmazdım

O formayı hak eden oyuncular giymeli gelecek sezon
      Teknik Direktör de kesinlikle yerli ve Trabzon'lu olmamalı
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• konyasporun sakat veya cezali oyuncusu yokmu ??
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Urbain Braems zamanında (1989-1991) ne güzel top oynuyordu TS efsanesi, hala unutamıyorum.

Bursa'yı 3-0'ın rövanşında Avni Aker'de beşlemiş ve kupa şampiyonu olmuştuk onunla

En başarılı Yabancı TD oldu TS'yi çalıştıran
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bizi ancak büyük bir şok paklar..Küme düşeceğiz gibi bi his var içimde..Bu futbolcu topluluğu ve başlarındaki çoban maalesef umut vermiyor bana..

Yorum

• takım halinde savunma futbolu öğretilmeye başlanmalı en kısa zamanda, en büyük sorunlardan biriside bu..

gitsinler real sociedad takımından örnek alsınlar nasıl takım savunması yapılır diye, bu akşam yine maçları var yine 90 dakka seyredeceğim

onları, kim bu sistemi orda başarmışsa alnından öpmek lazım . medicore futbolcularla oluyormuş bu iş demekki,
              County of Essex

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                puan almamız çok sürpriz olur ve bu haftadan sonra asıl maçlar başlar sivas mersin ve eskişehir hem onlardan tam intikam alma maçları bu hafta sıfır ümit var önemli olan sivas mersin ve satılmışşehir maçları
                o iki maç konyadan daha zor , demedi demeyin..........bu takım nerde stress seviyesi yüksek maç var nerde

mutlaka kazanmalıyız dediğimiz maç var kazanamadı, yine bu iki maçtan birinde arıza çıkar %100 eminim.
                En son Jedi tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 20:55.
                County of Essex

Yorum

• Onur
                  Bosingwa - Mustafa - Akakpo - Yusuf
                  Aytaç - Okay
                  Sefa - Marin - Erkan
                  Muhammet(Cardozo)
                  ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                  ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Ben yanı diki paraleli bilmem. Tek realite doğru oyundur. Doğru oyunu oynayalım da nasıl olursa olsun oynayalım. Futbolda defans yapmak acizlik değil. Zaten futbol yalnızca hücumları için izleniyorsa futbol izlemek doğru değil.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• son 4-5 senedir ligin ortasında lig bitsin diye dua ediyoruz Trabzonsporun sırtındaki kambur her geçen gün ağırlaşıyor umarım kalıcı bir hasar bırakmaz. Maça gelecek olursak kazanacğımızı zannetmiyorum konya bu yıl bi form yakaladı büyük ihtimallede bazı eller sayesinde avrupaya yollanacak umarım hayırlısı olur
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Ç.Rize 2 maçta da İBFK'yi yenerek ZTK'da yarı finale yükseldi.

Ah be gel de yanma, bari kupada ilerleyebilseydik

Gitti bir koca sezon daha boşa
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İroni sandım da gerçekten küme düşme korkusu yaşayanlar varmış şaka gibi.

Sivas forumuna bakıyorum, kümede kalma umutlarına gülüyorum. Buraya geliyorum küme düşme korkularına gülüyorum.
                          En son kyodou tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 22:27.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ya arkadaş adam sakatlanalı 1 ay oldu 1 ay yok dediler 1 ay geçti şimdi 1 ay yokmuş yine..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İroni sandım da gerçekten küme düşme korkusu yaşayanlar varmış şaka gibi.

Sivas forumuna bakıyorum, kümede kalma umutlarına gülüyorum. Buraya geliyorum küme düşme korkularına gülüyorum.
                              Oynamadan hiç bir maç kazanılmıyor.

39 puana ulaşamayan takımın ligde kalma garantisi yok.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk 4 maçta 10 puan alan takım şimdi 27 puanda

İçler acısı bir durum

2016-2017 sezonun yani 50. yılda bari yüzümüzü güldürün

Başkanın her hamlesini doğru buluyorum.

Bu adam bizim için bulunmaz nimet.

İnşallah güzel günler göreceğiz, sabredin uşaklar
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X