Hami mandıralı ve oyuncular Trabzonsporu kümeye düşürüp gerçek birer efsane olacaklar ha gayret..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
yok yav su durumda tek suclu taraftar.İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene daha da mac basliklarina yazmiycam. her hafta ayni sey sadece isimler degisiyor.
x hoca gitsin
y baskan gitsin
z yi neden oynatmadin
hoca z yi oynatiyor
z oynatilir mi
yeni hoca geliyor sar bastan
bence yonetim de hoca da istifa etsin. her hafta taraftar cekilisi yapalim cekilisi kazanan o hafta takimi maca cikarsin
bizim hocaya da yonetime de ihtiyacimiz yok
scout cekilisi de yapalim gecen de scout grubu 12 kisi olur mu diyenler vardi hayatlari scout ekibi kurmakla gecmis cunku
Biz kadro kurdugumuz icin takım bu halde.
Öyle ya oyuncularıda biz secip transfer ettik.
Tek suclu taraftar anasını satayim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
En azindan 1 puan almaliyiz bari bunu becerin. Takimdaki adamlar fb li mi bunlar bizi kume mi dusurmek istiyor sahada resmen ihanet var ozellikle Özer de degisik durumlar var."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
onur-cavanda-aykut-ekici-erkan-cardozo-aytac-okay.hatta yeni gelen guray..bu adamlarin hepsi 11 oyuncusu..8-9 tane as oyuncun yoksa bir sey beklemeyeceksin..
yumlu douglas sefa yusuf akakpo net ptt ligi topculari hatta bazilari amator ligine kadar yolu var..ozer en fazla yedek olur..bosingwa zaten futbolu unutmus mac eksigi var eski hiz yok..sahada marin ve muhammet disinda 11 oyuncusu yok..2 kisiyle de bu sonuc gayet normal..
iceride mersin ve sivas maclari ligdeki kaderimizi belirler..bu iki maci alamazsak kume dusme olayi gerceklesir gibi..bu macin sonucu ne olursa olsun hami'nin kesinlikle gitmesi gerekiyor..hoca dedigin adamin takima az da olsa somut bir faydasi olacak..
Yorum
-
yilmaz vural göreve.bir güzel sopa ile siradan gecirir bu ruhsuzlari.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
mart 1994 tarihinde doğan bir insan nasıl 21 yaşında oluyor, adam 22 yi bitirmiş 23 ten gün almış. ilk süper lig maçını 23 yaşında oynayan kaç tane oyuncu parlamış ligde. benim umudum yok ama inşallah bir mucize olur geliştirir kendini. altyapıdan 20 yıl önce gökdeniz çıktı bir dahada oyuncu çıkmadı inşallah senin dediğin olur. burak yılmaz 17-18 yaşında adından söz ettirmeye başlamıştı, yetenekli oyuncuydu yeteneğini gören bjk ve şikeciler kendisini yüklü bonservis bedeli ödeyerek transfer etti, yeteneğini kullanmasını da şenol hoca öğretti.İlk olarak mustyde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleramazan 21 yaşında kardeşim bilmeden ne hemen oyuncuyu kötülüyorsun isterse 25 olsun burak kaç yaşında parladı ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum