Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• M'Bia kalmak mı istiyordu? Zarar edecek yerde karlı çıkarak Çin'e yolladık mecbur. Yapılabilecek en iyi hamleyi yaptı yönetim. Hami'nin gelmesi de taraftar çoğunluğunun hiçbir şeyi beğenmemesinden, sabredemesinden. Sadi hocayla sezon sonuna kadar devam etmek en iyisiydi, ama yakıştıramadınız, yönetime baskı kurdunuz. Şimdi aynısını Hami'yle yapıyorsunuz. Sezon sonuna kadar kalmalı Hami, kalacağına da inanıyorum. Ne bu zırt pırt o gitsin bu gitsin zihniyeti.

Yorum

• hami istifa eder ve ilk demeci Trabzona gitmem büyük hataydı pişmanım, çok baskılı bir ortam bla bla bla
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• cardıo en uca ve arkasında muhammet ve marin oynamalı.

özer-yusuf
        douglas-cardozo

degisikligi yeterli.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ula düşmez düşmez bi durun ya...
          Düşse mutlu olacak, ben demiştim diyecek ne çok adam varmış burda.
          Ayrıca düşse ne olur?
          Tutacak takım bulursunuz rahat olun.
          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• görün bak tff bizi bir sekilde küme düsürecek. Futbolcularda rezalet zaten.
            BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• ben baskani hic bir konuda elestirmiyorum
              destege devam
              bu sene icin beklentim kalmadi zaten
              takim kume duser mi
              zannetmiyorum

Yorum

• bu sene daha da mac basliklarina yazmiycam. her hafta ayni sey sadece isimler degisiyor.

x hoca gitsin

y baskan gitsin

z yi neden oynatmadin

hoca z yi oynatiyor
                z oynatilir mi

yeni hoca geliyor sar bastan

bence yonetim de hoca da istifa etsin. her hafta taraftar cekilisi yapalim cekilisi kazanan o hafta takimi maca cikarsin
                bizim hocaya da yonetime de ihtiyacimiz yok

scout cekilisi de yapalim gecen de scout grubu 12 kisi olur mu diyenler vardi hayatlari scout ekibi kurmakla gecmis cunku

Yorum

• ikinci yarı muhammeti biraz geri çekip cardozoyu ileri alması lazım.. defanstan da birini çıkarım üçlü defansa dönebilir..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 4-2-3-1 oynamak zorunda miyiz ya? Sadiyi begenmiyorduk adam bir seyler deniyordu. Yap 3 lu defans bu kadar mi zor?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      M'Bia kalmak mı istiyordu? Zarar edecek yerde karlı çıkarak Çin'e yolladık mecbur. Yapılabilecek en iyi hamleyi yaptı yönetim. Hami'nin gelmesi de taraftar çoğunluğunun hiçbir şeyi beğenmemesinden, sabredemesinden. Sadi hocayla sezon sonuna kadar devam etmek en iyisiydi, ama yakıştıramadınız, yönetime baskı kurdunuz. Şimdi aynısını Hami'yle yapıyorsunuz. Sezon sonuna kadar kalmalı Hami, kalacağına da inanıyorum. Ne bu zırt pırt o gitsin bu gitsin zihniyeti.
                      bosversene bu işleri adamın tek istegi parasının zamanında yatmasıydı.Bizim takım mbia kadar profesyonel olamadıgı icin adam suclu oldu.

Mbia kadrodaki tüm ortasaha oyuncularından toplamından cok daha iyiydi.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu trabzonlu gençler denilen grup trabzon şehrinin tüm dinamiklerini bitirmiştir.eskiden trabzonspor puan kaybednce şehire inerken ayakları titrerdi futbolcuların.yıllardır deplasmanda maç kazanamıyoruz be.ama bu yandaş grupla dostluk kuran futbolcular sayesinde takımın içi rahat.güvenlkleri rahatları bu yandaş gruba emanet
                        +1

Yorum

• Hami "Geleli 40 gün oldu daha ideal kadroyla oynayamadık. Kıpırdanma var ama bir türlü sonuç gelmedi"

demiş ulan adam tersten rekor kıracak biri bunu uyarsın puanlı sistemdeyiz kıpırdanmayı bekleyene kadar küme düşeceğiz 10 maç kaldı umarım bir an önce kıpırdanırız.. son 6 maç 5 mağlubiyet geliyorrrr. istifa için neyi bekliyorr
                          En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 20:03.
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Herkesin aklını başına alması lazım, milyonlar kazanıp taraftarla dalga geçtikleri yeter. Bu işin şakası falan yok artık.

Yorum

• Herkes Sadiye salliyorsu simdi herkes Sadiyi ariyor.Haminin gelmesine hemen hemen herkes olumlu bakiyordu simdi herkes neden getirildi diyor.MRA gibi futbolu taktik acidan cok iyi bilen birini bile harcadik yedik bitirdik.Futbolda en onemli seylerden biri istikrardir.Konya takimi buna cok iyi ornek.Sene sonu su takimdan 2-3 kisi haric herkes kovulmali.Gerekirse altyapiyla cikalim ama artik bu insanlari takimda gormek istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                M'Bia kalmak mı istiyordu? Zarar edecek yerde karlı çıkarak Çin'e yolladık mecbur. Yapılabilecek en iyi hamleyi yaptı yönetim. Hami'nin gelmesi de taraftar çoğunluğunun hiçbir şeyi beğenmemesinden, sabredemesinden. Sadi hocayla sezon sonuna kadar devam etmek en iyisiydi, ama yakıştıramadınız, yönetime baskı kurdunuz. Şimdi aynısını Hami'yle yapıyorsunuz. Sezon sonuna kadar kalmalı Hami, kalacağına da inanıyorum. Ne bu zırt pırt o gitsin bu gitsin zihniyeti.
                                usta baskan twitterde bikac usagin demesiyle teknin direktör degistiriyorsa ozaman bu ise soyulmasin.
                                ama en azindan 50.yilda sampiyonluk görebiliriz, oda ptt liginde
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X