Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22.Hafta l Deniz Ateş Bitnel 2 - 1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu işten gerçekten canı yanan ve yüreği yeten Anadolu kulüpleri ortak bildiri yayınlayıp bu haftaki maçlarına çıkmayacaklar.

Belki besin zincirinin en üstündekilere dokunmaz fakat oltaya yem olarak kullanılan,ayak takımı,kendi şerefini kollamaktan aciz sıfatsızların kellesini alıp sayılarını azaltırız da bir dahakine kullanacak adam bulamazlar.
    Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• umut yeteneksizinin kendini hikayeden attığını hiç hatırlamıyorum ayıp etti akşam

Yorum

• sorun şurda. hakem üst üste hatalar yapabilir, yanlış görebilir bunlar normal. ama böyle şeyler fb ve gs aleyhine olmuyor. çünkü bu konuda uyarılıyor hakemler. mesela bir ofsayt pozisyonunda emin değilsen pozisyonu oynatmak zorundasın.ama büyük takım aleyhine oluyorsa bir pozisyon yardımcı hakem direk çekiyor bayrağı riske girmemek için. caner her maç hareket çekebiliyor maç stresi diye mazur görülüyor, dışarda da iyi insan zaten.yok o başkasıydı.neyse aykut dışarda iyi insan değil mi? adam sohbetlere gidiyor ruhani bir yolculuğu var ona niye tahammül yok. adam faul yapmadan kırmızı görüyor. özer'in kırmızı kartı mesela. sen o mesafeden olmayan bir şeyi net görmüş gibi elinde sarı kartla gelemezsin çocuk oyuncağı değil. hadi diyelim öyle gördün ama bunu fb ve gs aleyhine yapamıyorsun. onlara sürekli yok selçuk öyle bir şey yapmaz, bu adam elini kaldırıyorsa el vardır, umut düşmüşse penaltıdır diye bakarsan sonuç böyle olur. böyle böyle adaletsizlik büyüyor.bunu detaylarıyla ortaya koymazsan bunları yapmaya devam ederler. bazı oyuncular isimli ve iyi muamele görüyorlar, bazıları isimsiz olduğu için hakem istediği gibi davranabiliyor.

her şeyde olduğu gibi bunun da temelinde adaletsizlik var. başıma bir şey gelmesin korkusu daha kötüsü empati yoksunluğu var.adamlar sorunlara gözünü kapata kapata hissizleşmiş insanlıktan çıkmış. o yüzden bir şey ispatlanmadan hakem kurulmuş diye konuşmayacaksın. sahada olanlar bunlar önce bunları detaylarıyla ortaya koyacaksın.sonra bu kurumlara kim baskı yapıyor açıklayacaksın.hakemler nasıl seçiliyor açıklayacaksın.bu hakemleri seçen komiteler nasıl oluşuyor, bu komiteyi kontrol eden federasyon nasıl oluşuyor anlatacaksın. anlatacaksın ki metin tekin, mehmet demirkol, cem dizdar gibi kurnaz veya bize karşı kulağını kapatmış adamlar işgüzarlık yapamasın. zayıfın korunmadığı yerde adalet gelişmez. 3 takımdan başka takım konuşmayan adamlar böyle şeyler yok, varsa ortaya çıkarın biz de takip edelim diyor. lan ortaya çıkanın peşinde ne kadar koştun? futbol konuşalım diye şikeyi kapattınız. böyle empati yoksunu adamlara daha çok uyuz oluyorum.
        En son artvints tarafından düzenlendi; 22.02.2016, 14:45.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün gsnin kokuşmuşluğunu herkes gördü galiba. Yöneticisinden. Futbolcularına(umut. Selcuk. Sabri. Podolski vb). Antrönörüne(m. Denizli). Traftarına(3 çekmeler. Oleyler). Camiasına. Şimdi bunlar 3 puan aldılar. Galip sayılacaklar ha. Gs camiasında bir tane adam gibi adam yokmuş demekki. Koca camiadan biri çıkıp demediki biz bu kadar haksız 3 puan istemiyoruz. İyiki TRABZONSPORLUYUZ. böyle rrzilliklerimiz yok.
          Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

bugüne kadar adam yerine koymadıgım bu şahsın bunu söylemesi hayrete bıraktı beni
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Bel olsam yönetimin yerinde

Dünkü maçın hakemi hakkında suç duyusunda bulunurum....

Tazminat davası açarım....

Sonuçta hakem hatası ile gasbedilen 1,3 milyon tl miz var....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yavaş yavaş sindiririz bunu da ,bişe olacağı yok ,ilk gece öyle bir gaz söndürdük işte ,sonra yine kaldığı yerden devam...
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lig kurmaya ne gerek var gidip putin ile gorusup rus ligine girme calismalari yapilmali kalite bazinda sinif atlanir lig anlaminda hemde kupamizi elinde tutan zat catir catir catlar
                Cok iyi fikir hem maddi olarakta bizim acımızdan cok iyi olur.

Ben yapılan her haksızlıktan sonra sineye cekmekten usandım.Ya radikal bir karar alıp arkasında duracagız yada haksızlık yapılınca dahil sesimizi cıkartmayacagız.

Sampiyonluklarımız calındı,her macta takım budandı.Radikal bir karar almak icin ne bekliyoruz?

Bence ligden cekilmeliyiz.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• [MENTION=30538]Mert Oğuzlu61[/MENTION]
                  Salla yaa cem dizdar kimdir yaa... bizim su mail olaylarindan da biktim arkadas... gücümüz varsa birimiz zenginlerimiz kara adamlarimiz artik kimse iste, gidip ya ayagina sikacak korkutacak, ya da sikmadan da olsa uyaracak ve serefsize "abi tamam bir daha olmaz bir sey yapma yalvaririm" dedirtecek...
                  Ya da, bir bok olmadigini ve bos yere afkurdugunu göstermek belli etmek için hiç tepki veremeyecegiz, görmemis gibi yapacagiz...
                  Biz mail atarak ikisinin ortasini yapiyoruz, ve bu da miyminti bir tepkiden baska hiçbir mok degildir, buna kesinlikle inanin...
                  Ya öyle, ya böyle... öyle miyminti, çocukca, bir nâneye yaramayan mail tepkilerini vermeyi birakalim artik... fuzuli isler

Bunu sadece Mert renkdasima degil, tüm renkdaslarima yaziyorum, bu konuda 100% hakli oldugumu ve düsüncemin dogru oldugunu söylüyorum, iddia bile etmiyorum, kesinlikle dogrusu bu, bana mail nail fail tepkilerinin dogru oldugunu yazacak kim varsa gitsin parkta kumda oynasin... mail yok fuski... çözersiniz sorunlari maille... he he bekleyin
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Beyler sadece konusuyoruz, konusmakkla hicbirsey cozulmuyor. Ben sahsen bu serefsiz hakemligi birakana kadar LIG TV MI KAPATIYORUM. Hepimiz kapatsak, bakin nasil gotleri ucusacak. Lutfen bi hareket yapip birakalim. Neyi izliyorsunuz ki zaten maclarin sonucu belli! Ulan futboldan soguttular adami

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takimi niye ligden cekiyoruz.bizim yapmamiz gereken tek sey bir tane hakemi yakalayip komaya sokmak hastanelilk etmek..cunku sistem yavsaklari surekli kollayan bir sistem..en usttekilere mudahele edemedigimize gore tetikcilerini korkutmak en mantiklisi..mesela fitness hocasi deniz atesin bazi uzuvlarini devre disi biraksak ne olur.kol veya bacaklarindan biri kullanilamaz hale gelse kim ne kaybeder.aksine diger hakemler demez mi bak serefsizlik kansizlik yapinca bize boyle yapacaklar diye..bu ulkede adalet hak hukuk gibi kavramlar sike surecinde mezara gomuldu.artik gucu yeten yetene,yatiran yatirana donemindeyiz..
                      hic romantik laflar,yok aslinda biz kazandik gibi asil duruslar kasmaya gerek yok..biz kazanmadik guzel kardeslerim abilerim, biz sustukca bizi yok edecekler..biz eyleme gecmedigimiz surece 1-2 hafta konusulur bir sonra ki istanbul takimiyla yapacagimiz macta yine katlederler yine suslu kelimelerle kendimizi tatmin ederiz..ayni seyi sikecilere,cincona yapabilirler mi?
                      yapamiyorlar iste..sana bana sustugumuz icin yapiyorlar..
                      muharrem usta baskanlik makaminda oldugu icin dogal olarak sukunete davet ediyor ama bu bana gore yapacagimiz son sey bu olmali..yeter yahu yeter.bir degil iki degil uc degil dort degil..hayatimda maci izlerken ilk defa bir hakemin saha ortasinda bizim futbolcular tarafindan vahsice katledilmesini istedim..aykuttan,onurdan,salihten veya cavandadan saglam bir kafa veya yumruk bekledim.artik nasil biriktiysem.hakem hatasi olmadan 5-0 yenilsek en fazla kendi takimimiza soveriz ama senede en az 10 mac hakemlerin bizi dogramasindan ben taraftar olarak yoruldum ve birseyler yapmak istiyorum..
                      ligden cekilmek korkaklarin isi.kalalim anasini satayim ama kenardan izlemeyelim..hakem bizi katlettiyse bunu gundemden dusurmeyelim..gerekirse milyonlarca taraftar tff binasini bassin,bize haksizlik yapan hakemlerin hepsini fisleyelim..ozel hayatlarina da yansitalim..sokakta yururken acaba simdi hangi trabzonspor'lu kafa goz dalacak diye surekli tedirgin bir sekilde gezsin..ailesiyle coluguya cocuguyla huzur icinde yasayamasin.
                      budur, yillardir yaziyorum benzer seyleri... biz ne yapiyoruz ? faks mail bilmem ne....
                      Tabi bizleri birlikte hareket etmeye tesvik etmeyen baskanlar ve yöneticiler de suçlu... hele iho, kabadayilik yapiyordu kuru sIkI çikti... Istanbul'da büyük yürüyüs yapacakti fos çikti...
                      Ama Muharrem baskan dogru yolda, ondan bunlari beklemiyorum ve istemiyorum da, iho buna müsait ondan beklerdim ama fuzuli konusmaktan baska takimin içine etti ve gitti... Muharrem baskan baska yoldan halletmeye çalisiyor, ben ona da varim, yeter ki konusmalari bosa gitmis olmasin, ise yarasin... ise yaramazsa o zaman evet vurup kirma taraftariyim....
                      Kupamizi da fb müzesine binlerce kisi girip alip Trabzon'a getirme eylemiyle getirebilecegimizi 1 2 sene önce yazmistim, hâla ayni fikirdeyim...
                      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 22.02.2016, 15:06.
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bi açıklarını görsek de şenol güneşe sallasak ,hamiye sallasak.

resmen bahane arıyoruz .
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün akşam teknik direktörümüz Tolunay olacaktı ki seyredecektik cümbüşü

bak sen o zaman açıklmalaara Hami ye benzer,

iyiki mdenizli soysusuz Trabzona hoca olarak gelmedi, yavşak oyuncuların ordaydı da sen a...a... daydın görmedin
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Basketbol takımımızın kaptanı Alper Saruhan bugünkü eyleme katılmış Trabzon'da

Helal olsun
                            .

Yorum

• Kardeşim hiçbir şey değişmeyecek boşuna ümitlenmeyin. Her olay üzerinden zaman geçtikçe unutuluyor ve Trabzonspor hakkı yenildiğiyle kalıyor, benim en çok üzüldüğüm bu.

Salih'in davranışı olması gereken davranış fakat ben bu davranışa sevinemiyorum çünkü hiçbir halt olmayacak.

Yorum

• Independent'ın yaptığı haber:

Trabzonspor’s Salih Dursun was sent off on Sunday after picking up a red card and showing it to a Turkish Super Lig referee, moments after the official had sent off his team-mate.

At the time of the incident, referee Deniz Bitzel had already shown red cards to three Kaplanlar players and reduced them to eight men when a group surrounded him, causing him to drop his red card.
                                Dursun collected it from the ground and brandished it in anger at Bitzel and the official duly returned the favour.
                                READ MORE
                                Leverkusen vs Dortmund suspended after referee walks off the pitch

The 24-year-old right back was incensed by the decision to send off team-mate Luis Cavanda, who conceded a clumsy penalty late on with the score at 1-1.
                                Earlier in the match, Trabzonspor’s Ozer Hurmaci and Aykut Demir were each shown two yellow cards, while only Wesley Sneijder and Lukas Podolski were booked from the opposition.
                                Despite ending the game against just seven men, opponents Galatasaray still required the late penalty to steal victory from the ill-tempered affair at the Türk Telekom Arena.
                                Players showing cards to match officials is not unprecedented. During his time at Rangers, Paul Gascoigne was booked in a fixture against Hibernian after showing referee Dougie Smith a yellow card in jest.
                                Former Newcastle United striker Alan Shearer showed Matt Messias a red card after the official inadvertently elbowed Leicester City’s Robbie Savage in the face.
                                Trabzonspor also experienced issues with referees earlier in the season. Turkish president Recep Tayyip Erdogan was forced to intervene after club president Ibrahim Haciosmanoglu locked four officials inside the stadium after a 2-2 draw with Gaziantrepspor.
                                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X