Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22.Hafta l Deniz Ateş Bitnel 2 - 1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaman zaman takımımıza çok kızıyoruz. Oyuncuya, hocaya, yönetime, başkana vs.

Ancak Trabzonspor bugün bize yine diğer takımlardan ne kadar farklı olduğu hatırlatmış oldu.

Ligin tepesi ile hiç ilişiğimizin kalmadığı bir sezonda bile futbolun çirkin tarafına eşi benzeri olmayan şekilde büyük bir tokat attı.

Bakın karşımızdakiler ya susuyor, ya kaçıyor ya da sadece saçmalıyorlar.

Trabzonspor sayesinde her türlü pisliğe bulaşan çeteye neredeyse tüm Anadolu kulüpleri Trabzonspor'u işaret ederek isyan ediyor.

Bu şampiyonluklardan daha kıymetli bir durum.

Gerçekten helal olsun hepsine.

Bize yine nasıl dik durulur gösterdiler. Bize yine kaybederken bile kazanmayı gösterdiler...

Allah hepsinden razı olsun.

Çok büyüksün Trabzonspor...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• 7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım. SALİH DURSUN
      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• keske Onur penalti pozisyonunda poposunu direge yaslayip bos kaleye attirsaydi...
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu senol umut selcuk hayranlarina birsey yazacaktimda vazgectim degmez.
          En son kanterts tarafından düzenlendi; 22.02.2016, 15:25.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çarşıdan destek.. Akşam izleyelim görelim bakalım

Cb0i6nfXIAAax9-.jpg
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Ben işi biraz daha komplo üzerine yıkıp dünki facianın neticesinde bjk'nin şampiyonluk yoluna taş koymak isteyenlerin niyetlerinin bir kısmının gerçekleşmesi var diyorum...

Bir sonraki kısmı da bjk-trabzon maçında lehimize verilecek (fb lehine bjk aleyhine aynı zamanda) hakem kararları ile ayyuka çıkacak adeta...
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  keske Onur penalti pozisyonunda poposunu direge yaslayip bos kaleye attirsaydi...
                  Başkan öyle olmasını istemiş de ulaştıramamışlar.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ya şu cem dizdar denen yazar müsveddesinin yazısını okuyayım dedim başka bir maç mı izledim diye şüphe duyacaktım neredeyse. Bu müsveddenin mailine bir şeyler karaladım. Allah aşkına sizde tepkinizi koyun.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çarşıdan destek.. Akşam izleyelim görelim bakalım

[ATTACH=CONFIG]8667[/ATTACH]
                      şimdi gelip bunun altına hadi ordan siz de hakemler tarafından kollanıyorsunuz diye yazacak olan varsa yazmasın. biz onların yaşadıklarını bilmeyiz. böyle bir tepki veriyorsalar doğru tarafta yer almayı biliyorlardır demektir. küçük şeylere takılmayıp affedeceksiniz. bir taraftarın yazdığına bakıp bütün camiaya tepki vermeyeceksiniz. olayları ayırmayı bileceksiniz.başka bir mesele varsa başka zaman konuşacaksınız. tepkinin büyümesine engel olacak durumları biz yaratmayacağız.

Yorum

• neyse küfür etmeyeyim ceza almaktan bıktım.

Ender Kuyumcu @kuyumcuender <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 sa.1 saat önce</small>
                        GS-TS maçıyla yeni bir senaryo uygulamaya konuldu. Şike sürecinde susan herkes konuşuyor. Kıytırık bir 3 puan için ülke ayağa kalktı...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cok iyi fikir hem maddi olarakta bizim acımızdan cok iyi olur.

Ben yapılan her haksızlıktan sonra sineye cekmekten usandım.Ya radikal bir karar alıp arkasında duracagız yada haksızlık yapılınca dahil sesimizi cıkartmayacagız.

Sampiyonluklarımız calındı,her macta takım budandı.Radikal bir karar almak icin ne bekliyoruz?

Bence ligden cekilmeliyiz.
                            Nerdeeee yürek ister onu yapmak usta nin gönül bagi oldugu zata karsi boyle bir hamle yapmasi imkansiz o yuzden usta dan boyle radikal kararlar bekmeleyelim

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              neyse küfür etmeyeyim ceza almaktan bıktım.

Ender Kuyumcu @kuyumcuender <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 sa.1 saat önce</small>
                              GS-TS maçıyla yeni bir senaryo uygulamaya konuldu. Şike sürecinde susan herkes konuşuyor. Kıytırık bir 3 puan için ülke ayağa kalktı...
                              olayları analiz edemeyen bir yazı işte. doğru tarafı var gibi ama eksik. kardeşim orda sembol bir hareket var. insanlar onun peşine düştü.salih gidip hakeme yumruk atsaydı böyle olmazdı.doğru tepki verdiği için destek buldu ve olay bütün dünyada görünür hale geldi.pasif direniş, sivil itaatsizlik örneği, gandi gibi yani burda gidip hakemin kolunu bacağını kopartalım diyen adamların yaptığı terördür ve destek bulmaz.haklıyken haksız duruma düşersin.başlığı futbol için adam öldürdüler olur. bunla hümanizm falan diye dalga geçecek adamlarla da olmaz bu iş. kolaysa git sen kopart hakemin kolunu bacağını, belki içeriye don atlet getirenin olur.

Yorum

• tff ve mhkden hala ses yok de mi? Kansızlar şerefsizler eyyamcılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X