Küme düşmeyiz korkmayın. Allahım ne günlere kaldık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımdan küfür hakaretler ile yollananlar nerelerde bir bakalım: Şenol ve M.Resit Hoca, Caner, Kadir, Deniz, Yasin , Burak (hala para kazandırıyor), Eren Albayrak, Umut, Celustka, Zeki..... Listeyi uzatabilir iz. Hepsi tahamulsuzlugumuz, popilistligimizin sistemsizligimizin eseri. Bu eseri biz yarattık. Kendi düşen aglamaz
güzel +1
Şenol Güneş'i seversin sevmezsin ama hoca değil yea diyenler hala futbol yorumu yapıyorlar buralar gelip...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
4 Galibiyet 4 Beraberlik yeterli.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40 puan mı?
ben 35'e tavım 
Yorum
-
Ayrıca hani Akakpo kara gün içindi,
bundan daha kara gün mü olur,koy stopere oynasın,
ne işi var Reisin stoperde,
Daglıs insanının da ayağı bi yere bassın.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Maçla alakalı olarak mutlaka okunması gereken bir yazı.. Biraz uzun ama pişman olmazsınız.
Yeni Trabzonspor ve dikenli yolu... https://t.co/2dJ13hVYzT
Yorum
-
Güzel tespitler yapmış.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçla alakalı olarak mutlaka okunması gereken bir yazı.. Biraz uzun ama pişman olmazsınız.
Yeni Trabzonspor ve dikenli yolu... https://t.co/2dJ13hVYzT(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Haaaaa işte bu kafa yapısında olduğumuz için kümeye oynuyoruz bu kafa yapısında olmadığı için 2011 den sonra fB nin en kötü derecesi lig 2.liği..bir 96 yılı yüzunden 20 yıl gömüldükleri kaldık şimdide 2011 için bir 20 yıl daha bekleriz.fB 2 kere son maçta şampiyonluk kaybetti zerre bir yıkım olmadı biz mazojistmiyiz nasıl bir ruh halimiz var ki sürekli aynı şeyi tekrar tekrar tekrar söyleyip bundan haz alabiliyoruz.İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol'un ruhuna 2011'de fatiha okuttular. O günden sonra benim için herşey masal,tiyatro. Kim gelirse gelsin bu böyle devam edecek malesef.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
hoca olabilir ama prensip sahibi bir adam degil.Oyle olsa şike hakkında özlü sözler söyledikten sonra Şikeci takıma gitmezdi.İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel +1
Şenol Güneş'i seversin sevmezsin ama hoca değil yea diyenler hala futbol yorumu yapıyorlar buralar gelip...
Son kupa macındaki rezalet ise hala cevap bekleyen bir soru.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Hala yok r.akçayı bilmem kimi övenler var. Bu adamlar bizi yıkan sıradanlaştırmaya alıştıran zihniyetin başlangıcıdır.Reşit Akçay değil mıydı Trabzonspor için 6.cılık başarıdır diyen ...eeee sen bu ıspanağı o gün getirirsen ,bugün kümeye oynaman ve başında haminin olması çok normal. Adam istifa ettiğinde 13.sıradaydık hala bunu öven var .kadir keleşi,zekiyi,caneri,akbaşı öven geri steyen var. Dahada kötüsünü hakediyoruz.Biz küme düşmeyi hakediyoruz.Dibe çakıldığımız zaman anca ayılacağız çünkü...Hemşerim,bu takımın yakasından düşün ya lütfen.Gidin ne bileyimm arsinsporu tutunn,akçaabatı tutun olmadı yerel Trabzonspor FC diye bir takım kurun onu tutun bizi rahat bırakın.En son nakzo tarafından düzenlendi; 08.02.2016, 11:32.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Anlamadıkları mesele şudur ki işte bu sıradanlaşma duygusu bizleri bu hale getirdi.Oyuncular değil sistem önemlidir deseler hak verecegim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala yok r.akçayı bilmem kimi övenler var. Bu adamlar bizi yıkan sıradanlaştırmaya alıştıran zihniyetin başlangıcıdır.Reşit Akçay değil mıydı Trabzonspor için 6.cılık başarıdır diyen ...eeee sen bu ıspanağı o gün getirirsen ,bugün kümeye oynaman ve başında haminin olması çok normal. Adam istifa ettiğinde 13.sıradaydık hala bunu öven var .kadir keleşi,zekiyi,caneri,akbaşı öven geri steyen var. Dahada kötüsünü hakediyoruz.Biz küme düşmeyi hakediyoruz.Dibe çakıldığımız zaman anca ayılacağız çünkü...Hemşerim,bu takımın yakasından düşün ya lütfen.Gidin ne bileyimm arsinsporu tutunn,akçaabatı tutun olmadı yerel Trabzonspor FC diye bir takım kurun onu tutun bizi rahat bırakın.
Lakin Kadir,caner,akbaş bilmem ne kalsa sanki şampiyonluga oynayacaktık.Sanki bu adamlar diğer takımları şampiyonluga oynattı.
Akhisar cokmu iyi durumda?Biz Akhisar değiliz onun icin bu oyuncular bizim icin yeterli degil.
Akın ın dediği gibi oyuncu konusunda secici olmalıyız.Gercekten bu kalibrede adamlar transfer etmeliyiz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
adamları bir de izliyoruz, ortada ahım şahım bir performans da yok. yönetimsel zaaflardan gönderdiklerimizin yerinin dolmaması onları iyi futbolcu yapmıyor. yani salih oynuyor diye zekiyi aramanın, musa oynuyor diye kadiri aramanın bi manası yok. hicbiri geçmesin bi daha kulubün önünden. iyi bir takımda ancak idare edebilecek adamlar bunlar. tıpkı 2011 deki kadroda bulunan ferhat öztorun,barış ataş, brozekler vs. gibi.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala yok r.akçayı bilmem kimi övenler var. Bu adamlar bizi yıkan sıradanlaştırmaya alıştıran zihniyetin başlangıcıdır.Reşit Akçay değil mıydı Trabzonspor için 6.cılık başarıdır diyen ...eeee sen bu ıspanağı o gün getirirsen ,bugün kümeye oynaman ve başında haminin olması çok normal. Adam istifa ettiğinde 13.sıradaydık hala bunu öven var .kadir keleşi,zekiyi,caneri,akbaşı öven geri steyen var. Dahada kötüsünü hakediyoruz.Biz küme düşmeyi hakediyoruz.Dibe çakıldığımız zaman anca ayılacağız çünkü...Hemşerim,bu takımın yakasından düşün ya lütfen.Gidin ne bileyimm arsinsporu tutunn,akçaabatı tutun olmadı yerel Trabzonspor FC diye bir takım kurun onu tutun bizi rahat bırakın.There is no spoon...
Yorum
-
akakpo konusunda hemfikirim....diğer stoperlere ne oldu ?İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca hani Akakpo kara gün içindi,
bundan daha kara gün mü olur,koy stopere oynasın,
ne işi var Reisin stoperde,
Daglıs insanının da ayağı bi yere bassın.
Yorum
-
Güzel bir yazıİlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçla alakalı olarak mutlaka okunması gereken bir yazı.. Biraz uzun ama pişman olmazsınız.
Yeni Trabzonspor ve dikenli yolu... https://t.co/2dJ13hVYzT"Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
Bardağın hep boş tarafına bakmayalım, Muhammed gibi bir forveti kazandık, "forum efsanesi", "sıradan" gibi yakıştırmalara golleriyle cevap verir demiştim.
Attığı golde yaptığı koşuyu Cardozo yapar mıydı? Sonra vay efendim Cardozoya top mu geliyor diyorlar, asıl forum efsanesi "Cardozoya top mu geliyor" cümlesidir.
Olacak olacak herşey güzel olacak az sabır.
Yorum
-
Arkadaşlar bizim sisteme ihtiyacımız var sistemi oturtmya başladığımız an bu takımda düzelecek ama öncelikle TAKIM OLMA OLGUSUNU başarmamız gerek.Yoksa şurada beğenmediğiniz sefa bile rakipteyken keşke biz alsaydık dediğimiz oyuncudur.Bizden giden birçok oyuncu takımlarında kaliteli futbol oynuyorlar.Akhisarda bizden giden kaç oyuncu vr bir bakın Allah aşkına.Şu çöp bu yaramaz diyerek dışladığımız adamlra biraz destek verelim.Hoca iyi kötü bir şekilde geldi orada görev aldı bırakında takım olma olgusunu bir başarsın gerisi zaten gelecek....Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum