rahat kazanacagımız bir maç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleU21 maçı kadrosu ;
Onur
Salih Bosingwa Douglas Musa
Sefa Okay Marin Fatih Erkan
Muhammet
Salih
Bosingwa stoper
Musa
Sefa
Fatih
Bu kadro net ama net fark yer.
fatih atik i oynatirsa hayatim boyunca affetmem hami'yi. yeter arkadas ya her yeni gelen illaki bir macera arayacak. fatih isterse idmanlarda ellerinin üzerinde kosarak gol atsin yine de oynatilmaz. bu adamin sahadaki durusu bile futbolun felsefesine aykiri. keza salih ve musa da yetersizler.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Hami'nin Fatihi oraya koyup denemesi bile defansif ortasaha mevkisindeki çaresizliğimizin ve boşluğun tescili sanırım
Zira ortanın Aytaç-Okay ikilisiyle gitmeyeceği net. Orası için Akakpo'yu düşünüyor mudur acaba. 2.yarı stopere almış onu da.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Cavanda___Yumlu__Aykut__Yusuf
_____________Okay___Yusuf Y._________
Bosingwa_______Erkan______Abdülkadir
_________Muhammet D._____
Özer kadroda olmassa kazanma şansımız yüzde 50 artar.Bosingwa cavanda arkalı önlü oynatılmalı bence stoperden daha verimli olur kanatta bosingwa en azından adamakıllı iki üç orta izleriz.Abdülkadir bence şu an takımdaki en akıllı oyuncu izledigim kadarıyla zor olanı yapıyor basit oynuyor çocuk.Orta sahada aytaçın yerine okay ve yazıcıyı tercih ederim.İki tankla olmaz bu iş.Erkan topu alıp hep sahayı yan yan katedecigine ortada oynasın daha verimli olur.Yumlu aykut tandeminden daha iyi bir ikilimiz yok malesef
Yorum
-
Korkak olmasin Hami hoca, zaten beklentimiz yok bu sezon.Ekli dosyalar
Yorum
-
Onur KIVRAK
Jose Bonsigva - Aykut DEMİR - Serge Akakpo - Musa Nizam
Yusuf ERDOĞAN - Aytaç KARA - OkayYOKUŞLU - Erkan Zengin
Oscar Cardozo - Muhammet demir
Esteban Alvarado
Salih Dursun
Douglas Franco
Marko Marın
Özer Hurmacı
Sefa Yılmaz
Muhammet BEŞİR
Yavuz AYGÜN - kontenjan dışı
Luis CAVANDA - kadro dışı
Mustafa YUMLU - sakat 2 hafta yok
Guray Vural - sakat 1 ay yok
Fatih Atik - sakat
Mehmet EKİCİ - sakat 2-3 hafta yok
__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
ben de böyle düsünüyorum.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwa ve Cavanda'nın önlü arkalı oynamaları gerektiğini düşünüyorum. Çok faydalı olacaktır.
___________________Onur__________________
Bosingwa____Yumlu____Akakpo(douglas)___Aykut
_________________Aytac(Okay)______________
Cavanda____________Erkan_____________Yusuf
_________Muhammet_______________________
__________________Cardozo________________
cift önliberolu sistemde oynayacagiz diye bir sart yok, zira böyle oynayinca da gelene gecene yeniliyoruz. su taktikle oynarsak yani cift hücumcu ile belki rakip hücuma fazla cikma cesareti gösteremez ve biz ortasahada daha rahat oynariz.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Bu maç Hami Hocanın cesareti ile doğru oranda sonuçlanır...
Cesur davrandıkça alacağı puan sayısı artar...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum