Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sahadaki oyuncun maçı televizyondan izleyen taraftar kadar konsantre değil maça, kime neyi anlatıyoruz.

Yorum

• Bu takımın sorunu kadro kalitesi değil, bizim çöp muamelesi yaptığımız Deniz Yılmaz dün üç tane asist yaptı bu bile tek başına misal olarak yeter. Bizim sorunumuz işi ehline vermeyen yönetim, yetersiz teknik kadro ve ne istediğini bilmeyen taraftar.

Yorum

• Lanet olsun her sene aynı şeyler bir yüzümüz Gülmez mi bizim yaa...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Futbolculara suç bulmuyorum. Kapasiteleri bukadar. Marin alman arkadaşlarına kimlerlen oynadığımı bilseniz halime aglarsiniz diyor. Bu kapasitesi düşük olan oyuncuları oynatan Bombacı yı eleştirmek lazım
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne demiştim zamanında yazdıklarımı okuyanlar biliyor şenol güneş bu ligi domine edicektir karşı takımı çaresiz bırakacaktır ezecektir çünkü bu ligin açık ara en mükemmel hocası beşiktaşsporlu şenol güneştir.en büyük değerimizi kaybettik elin oğlu kullanıyor şu an .

ve büyük ihtimal trabzonspor şenol güneşin oynattığı oyunu rüyasında bile göremiyecektir.

hamiye sallıyanlar benim gözümde gerçek trabzonsporlu değildir.nedeni şu bu yıl anormal bir yıl çökmüş bitmiş bir kulübüz ruhsuz paragöz menfaat için ts de olan bir futbolcu demiyim yaratık topluluğu var bizde.tekellioğlunu gönderdik .bize yarım sezonluk bir hoca lazımdı ve hami hoca büyük fedakarlık göstererek gerçek bir trabzon fanatiği gibi kendini feda etti.takımı onun takımı değil takımın yüzde doksanı ruhsuz herkes farkında aslında sezon bitirme derdindeler.haminin gram suçu yok ve inanınki o bizden biri bu bmn deki üzüleler kadar üzülüyor o gerçek bir trabzonsporlu ve bence aslında çok iyi bir hoca.
            Düşüncelerinize aynen katılıyorum. Ve eklemek istediğim bir husus daha var. Burada birçok kişi Hami hocaya öyle böyle giydiriyor ama şu da bilinmeli, böyle kötü bir zamanda Hami böyle bir işe hiç soyunmayabilirdi. İyi ya da kötü olan bir kariyerin başında o kariyeri tamamen sıfırlayabilir. Bence önemli bir fedakarlık örneğidir bu...
            ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• Gaziantepspor-2 Trabzonspor-0
              Bursaspor-4 Trabzonspor-2
              Trabzonspor-0 Akhisar Belediyespor-1
              Akhisar Belediyespor-2 Trabzonspor-1

Dünyanın hangi yerinde 4 maçta 4 mağlubiyet alan teknik direktör vardır acaba haha böyle rezillik yok tarihe geçmiştir hami.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yahu Hami kimde bu işe soyundu diye medet umacaz.Hayatında görüp görebileceği en önemli makama yanlışlıkla oturtulmuş hiçbir vasfı olmayan,sıradan bile olmayan eski futbolcunun teki.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Düşüncelerinize aynen katılıyorum. Ve eklemek istediğim bir husus daha var. Burada birçok kişi Hami hocaya öyle böyle giydiriyor ama şu da bilinmeli, böyle kötü bir zamanda Hami böyle bir işe hiç soyunmayabilirdi. İyi ya da kötü olan bir kariyerin başında o kariyeri tamamen sıfırlayabilir. Bence önemli bir fedakarlık örneğidir bu...
                  kardeşim kafan mı güzel trabzonspor küme düşmeye gidiyor, haminin kariyerini yemişim ne kariyeri? trabzonsporu küme düşüren adam diye kariyer edinecek yakında!!
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Takımdan küfür hakaretler ile yollananlar nerelerde bir bakalım: Şenol ve M.Resit Hoca, Caner, Kadir, Deniz, Yasin , Burak (hala para kazandırıyor), Eren Albayrak, Umut, Celustka, Zeki..... Listeyi uzatabilir iz. Hepsi tahamulsuzlugumuz, popilistligimizin sistemsizligimizin eseri. Bu eseri biz yarattık. Kendi düşen aglamaz
                    "Şehitler Unutulursa ölür"
                    Unutma-Unutturma

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gaziantepspor-2 Trabzonspor-0

Dünyanın hangi yerinde 4 maçta 4 mağlubiyet alan teknik direktör vardır acaba haha böyle rezillik yok tarihe geçmiştir hami.
                      Bursa macinda hami yoktu
                      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gaziantepspor-2 Trabzonspor-0

işte biz buyuz işte bizim tarafatar profilimiz bu.hocamız halilodziç ersun filan yani yabancı bir hoca olsaydı arkadaşlar sabredip desteklemeliyiz hocamızın arkasında olmalıyız derlerdi.

ama işte sözkonusu toprağımız trabzonlu hami olunca yorumlar böyle oluyor.

zaten hep bunları yaptığımız için herkes bu şehirden kaçtı gitti en büyük değerlerimiz bakın şenol güneş nasıl öttürüyor çökdeniz fatif tekke en büyük en mükemmle değerlerimizi yok eden bir canavarız biz.

millet trabzonlu futbolcu hoca alma derdinde biz ise onları nasıl değersizleştiririz aşağılarız yok ederiz onun derdinde işte sonuç bize bu müstahak .

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeşim kafan mı güzel trabzonspor küme düşmeye gidiyor, haminin kariyerini yemişim ne kariyeri? trabzonsporu küme düşüren adam diye kariyer edinecek yakında!!
                          Demek istediğimi anlayamamışsınız ya da ben anlatamadım. Bahsettiğim Haminin kariyeri değil, bahsettiğim takımın şu durumunda bile gelip hocalık yapması. Gelmeseydi bir şey kaybetmezdi ama şu durumdaki bir takıma kimse gelmek istemezken o geldi. Öyle ya da böyle ama geldi.
                          ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demek istediğimi anlayamamışsınız ya da ben anlatamadım. Bahsettiğim Haminin kariyeri değil, bahsettiğim takımın şu durumunda bile gelip hocalık yapması. Gelmeseydi bir şey kaybetmezdi ama şu durumdaki bir takıma kimse gelmek istemezken o geldi. Öyle ya da böyle ama geldi.
                            bakın bu dediğiniz şota için geçerli olabilir.. şotanın iho gibi biri başkanken böyle bir ortama gelmesi kendisi açısından hataydı ve muhtemelen hatasını anlamıştır..

ersun yanal için geçerli olabilir zaten o da 6 aylık bir kontrata imza atmazdı.. fakat süper ligde hiçbir deneyimi olmayan pro lisans sahibi yaklaşık 50 tane hoca vardır.. hami de onlardan sadece birisi.. hiç bir yerde çalışamamktansa trabzonspor gibi bir kulüpte çalışıp yapamayınca mazeret üretmek çok zor bişey olmasa gerek..

ben bunu ateşten gömlek giymek diye değil takımı ateşe atmak olarak değerlendiriyorum.. hami eğer kendini değil de trabzonsporu daha çok düşünseydi ; ben şu anda bu takımın hocalığını kaldıramam deyip bu takımı ateşe hiç atmazdı..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak ibrahim gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              serum ile oynamista hocam adamlar senelik milyonlar kazaniyor ?

Yensek dillendirilecekmiydi serum mevzusu ?

Douglas denilen zaat ne mantikla gidip adama dan diye mudahele ediyor ? Aci kapatmak gibi bir yetenegi yokmu ? Rakibin yaninda kosturuyor mudahele yapmasini bilmiyor, hastanelere gonullu refakatci olarak verebiliriz.

Kimse kusura bakmasin ama biz aykut - mustafa ikilisine suanlik defansta mecburuz.

Ofansif isler yapmaya calisan tek orta saha marin. Bunu eldeki orta sahalar ile daha fazla hale getiremiyecegiz. Onun icinde cavanda veya bosingwa'yi on sag kanada cekmeliyiz.

aynen katiliyorum
                              salihi oynat bekte

açikta cavandayi kullanalim

defans aynen
                              marin oynamali

sol açik elde bence erkan en iyisi

Yorum

• Herşey rezildi...herşey...muhammet demir haric

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma