Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herşey hocasızlıktan hocamız yok arkadaş.kimse o futbolcu bu futbolcu filan demesin.bu takımın hocası yok.

ve anormal şımartılmış aidiyet duygusu olmayan işiparaya vurmuş ruhsuz bir takım .eee bu takım böylebir takım artı hocasıda yok daha ne bekliyorsunuz ki bu takımdan.alayı gitmeli 5-6 kişi dışında.

Yorum

• düşünüyorum düşünüyorum 90. dakika yenik durumdayken okay sakatlandığında yerine neden akakpo girer, kalan 4 dakikada 3. golü yememek için mi?
      There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocaya Fatih'i oynatti diye kizabilirsiniz ama Erkan oynatmadi diye kizamazsiniz. Bu Erkan bildigin kazma her topu olduren adam keza Yusuf ve Ozer de oyle. Bunlari takimda tutmak takima ihanettir.
        ilk 11 hocanın tercihidir.. buna kimse bir şey diyemez.. bu durmda hoca çıkar haklı olarak bu takımı en iyi ben biliyorum der..

fakat dakika 60 olmuş, oyun rutine girmiş ve değiştirmek zorundasın.. rakip takımın hocası oyuna müdahale ediyor ve sen izliyorsun sorun burada.. kulübede erkan, aytaç ve özer var.. sene başından beri en çok forma giyen ve nispeten en hazır oyuncular bunlar.. ama bunlar dururken 18 yaşındaki yusuf yazıcının kurtarıcı olarak oyuna sürülmesindeki mantık nedir?
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          henriqe benfika maçında iyi oynamıştı, zokora inter maçında süperdi, hami juve maçında çok iyi top oynamıştı.. şimdi de cavandanın şutu direğin dibinden çıkmıştı.. cavanda geldi geleli sadece bjk maçında oynadı.. başka da hiç bir şey yapmadı.. sorunu mental de olabilir onu bilemiyorum ama beyninin sahada olmadığı kesin..
          Şahsi düşüncem Cavanda'nın bu sene gerçek anlamda tek kötü oynadığı maç oyuna sol bekte başladığı maçtı.O maçtada sayesinde 2 gol yedik.Kazandığımız maçlarda kimse için kötü oynadı denmez,akıllardada kalmaz Olayı ilk 5 hafta ve sonrası diye nitelendiriyorum.Heyecan kalmayınca içerdeki Antep maçındaki hakem hatalarından sonra herkes saldı kendini.Bu şartlarda kimsede mental falan kalmaz.Hoca farkı burada ortaya çıkıyor işte.Hamza şehre düğüne ayağına kadar gelmiş çekeceksin Zorlu'ya mukaveleyi imzalatacaksın arkadaş.Yerel kafaları dinleyip Fatih Tekke kadar hocalık kariyeri olmayan adama koskoca Trabzonspor'u emanet etmeyeceksin.Bu sezon sonu zor gelir.Başkan çile sezonu diyor ama çileden beter rezalet haftalar bariz şekilde bizi bekliyor.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 19 macın 7 tanesini kazanmıs bir takımın taraftarı hala daha elimizde kalan 1-2 tane etkili adamı satmaktan baska derdinin olmaması bence en buyuk sorunumuz.Daha buyuk takımlarla oynamadık.

Yani durum tahmininizden cok daha tehlikeli.2 mac daha kaybettiğimiz zaman burada cok farklı seyler konusuyor olacagız.

Ben uyarılarımı yapayım.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bu takim kalan maclarda 5-6 galibiyet alabilirmi cok supheli.ins son haftalara rezil bir halde girmeyiz..allahtan lig sirasinin son uc takimi bu sene baya kotu yoksa isimiz gercekten allaha kalirdi..simdi de acikcasi cok rahat degilim..
              her hafta bir araya gelen toplama hali saha takimlari gibiyiz..her hafta kadroda en az 6-7 degisiklik oluyor.bizden umudu kestim mersin,eskisehir,sivas maclarini takip ediyorum onlar kaybetsin diyorum artik.

Yorum

• Bizi BJK maçının özetini izlemek zorunda bıraktınız, lanet olsun sizin gibi oyunculara.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu takim kalan maclarda 5-6 galibiyet alabilirmi cok supheli.ins son haftalara rezil bir halde girmeyiz..allahtan lig sirasinin son uc takimi bu sene baya kotu yoksa isimiz gercekten allaha kalirdi..simdi de acikcasi cok rahat degilim..
                  her hafta bir araya gelen toplama hali saha takimlari gibiyiz..her hafta kadroda en az 6-7 degisiklik oluyor.bizden umudu kestim mersin,eskisehir,sivas maclarini takip ediyorum onlar kaybetsin diyorum artik.
                  Malesef bu forumda cok az kisi bu durumun farkında.Herkes eline kagıt kalem almıs,gelir gider hesaplıyor.

Kendinize gelin yahu tarihimizin en kotu lig performansına dogru hızlı adımlarla gidiyoruz.

Bırakın oyuncu satmayı,para kazanmayı.

Bu durumdan en kısa surede nasıl cıkarız bunu konusalım.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fatih atik denen futbol özürlüsü yediğimiz golde direğe yapışmış ne yapmak istiyor acaba bir bilen var mı? Futbolculara ilk öğretilen şudur; son adam kimse onu takip et arkasında kalma... Fatih ne yapıyor? Son adam 6 pasa çıkmış o direk ile aşk yaşıyor. Hami hoca bu adama ts forması veriyor. Al hami' yi vur fatih'e.... Vah trabzonsporum vah ne bitmez çilen varmış...

Sent from my iphone using tapatalk

gülmekten koptum arkadaş ya

direkle ne yapiyor ahhahahahaha

Yorum

• Bu kafayla bir iki haftaya kabus görebiliriz. Tek tesellimiz son 3 sıradaki takımların puan olarak bizden kötü durumda olmaları.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu takim kalan maclarda 5-6 galibiyet alabilirmi cok supheli.ins son haftalara rezil bir halde girmeyiz..allahtan lig sirasinin son uc takimi bu sene baya kotu yoksa isimiz gercekten allaha kalirdi..simdi de acikcasi cok rahat degilim..
                        mevcut kazmaları yollamasak daha da rezalet kadro tercihleri izleyecektik.. usta keşke şu atik, douglas ve musayı da gönderseydi de hami bunları sahaya sürme cahilliğini yapamasaydı..

bizim takımın en kötü yanı as oyuncularla yedekler arasında kalite farkı yok.. hepsi kalitesiz dolaısıyla kimin oynadığı da farketmiyor.. her hafta sayaa çıkan çöp muamelesi görüyor.. bu durmda sorunu çözmek hocanın işi.. oyuna yerinde müdahalelerde bulunarak bir kaç galibiyet elde etmesi lazım.. kazanan takımda moraller düzelir ve oyuncular artan özgüvenle daha iyi oyunlar çıkarır.. gelecek seneye özgüveni yüksek 7-8 oyuncu taşıyabilirsek 5-6 iyi transferle iyi takım oalbiliriz..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ne demiştim zamanında yazdıklarımı okuyanlar biliyor şenol güneş bu ligi domine edicektir karşı takımı çaresiz bırakacaktır ezecektir çünkü bu ligin açık ara en mükemmel hocası beşiktaşsporlu şenol güneştir.en büyük değerimizi kaybettik elin oğlu kullanıyor şu an .

ve büyük ihtimal trabzonspor şenol güneşin oynattığı oyunu rüyasında bile göremiyecektir.

hamiye sallıyanlar benim gözümde gerçek trabzonsporlu değildir.nedeni şu bu yıl anormal bir yıl çökmüş bitmiş bir kulübüz ruhsuz paragöz menfaat için ts de olan bir futbolcu demiyim yaratık topluluğu var bizde.tekellioğlunu gönderdik .bize yarım sezonluk bir hoca lazımdı ve hami hoca büyük fedakarlık göstererek gerçek bir trabzon fanatiği gibi kendini feda etti.takımı onun takımı değil takımın yüzde doksanı ruhsuz herkes farkında aslında sezon bitirme derdindeler.haminin gram suçu yok ve inanınki o bizden biri bu bmn deki üzüleler kadar üzülüyor o gerçek bir trabzonsporlu ve bence aslında çok iyi bir hoca.

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Penaltı çıkmazdı belki ama Rodallega son 3 penaltıyı da kendisine göre sol tarafa vurduğu- ki 4.yü de aynı yere vurdu- halde bizim kalecinin Rodallega'ya göre sağ tarafa yatması hala çok fırın ekmek yememiz gerektiğinin kanıtıdır.
                            Hay yaşa.

Buna bile kafa yormaya tenezzül etmemiş beyzademiz.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Muhammet 1-1 iken o pozisyonlardan birini atmış olsa kazanırdık bile diyemiyoruz 3-2 kaybederdik..

Yorum

• Serum ile oynamista hocam adamlar senelik milyonlar kazaniyor ?

Yensek dillendirilecekmiydi serum mevzusu ?

Douglas denilen zaat ne mantikla gidip adama dan diye mudahele ediyor ? Aci kapatmak gibi bir yetenegi yokmu ? Rakibin yaninda kosturuyor mudahele yapmasini bilmiyor, hastanelere gonullu refakatci olarak verebiliriz.

Kimse kusura bakmasin ama biz Aykut - Mustafa ikilisine suanlik defansta mecburuz.

Ofansif isler yapmaya calisan tek orta saha Marin. Bunu eldeki orta sahalar ile daha fazla hale getiremiyecegiz. Onun icinde Cavanda veya Bosingwa'yi on sag kanada cekmeliyiz.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X