Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beşiktaş'ın oynadığı futbola bi bakın
    Adamlar ders veriyor ders
    almanyadan aldıkları yeni stoper harbi iyi adam yalnız, ben burdayım diyor adam...beşiktaş tartışmasız son yıllarda en iyi transfer yapan kuüp..
    County of Essex

Yorum

• Muhammedi almakla g.antebi bitirdik muhtemel küme adaylarından biri yaptık.Bu sene kümede kalacaksak bizdeki rezillerin performansıyla değil;sivasın,g.antebin,eskisehirin,mersinin kötü olmasıyla kalacaktır.
      En son nakzo tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 20:17.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• arkadaşlar biraz morallenin açın yattarayı izleyin
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maluma uzulmeye gerek yok.
          Bu oyuncu grubunun kapasitesi bu kadar.
          Gelecek sezon yeni kadromuzla basarili olacagiz insallah.
          Bugün maçin tamamını izledim. Bence sahaya çıkan bu kadronun oynayabilecegi en iyi oyundu. Izlenimlerim:
          1. Marinle Muhammet çok iyi anlasiyor
          2. Bosingwa 70. dakikaya kadar neredeyse hatasiz oynadı ama ondan sonraki hatası pahalıya mal oldu. Bu kadar uzun süre oyunda kalmamaliydi.
          3. Erkanla Özerin yedek kalmasını hiç anlamadım.

Ancak şunu da belirtmek lazım sahaya bu takımın çıkmasında sakatlarimiz çok etkili oldu. Hami hocanın hamle şansı çok azalmisti. Yediğimiz goller de bireysel hatalardan geldi. Pozisyon da bulduk. Muhammet böyle oynamaya devam edecekse Cardozo oynamasın artık. Ortasahadan top dagitabilen bir forvetimiz uzun süredir yoktu...
          Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maluma uzulmeye gerek yok.
            Bu oyuncu grubunun kapasitesi bu kadar.
            Gelecek sezon yeni kadromuzla basarili olacagiz insallah.
            Katilmiyorum. Bu takim rahat bir sekilde ilk 5 e girebilirdi. Ama nedense takim da hic bir sekilde taktik diye bisey yok. Salih,Musa ve Fatihin hic bir takim da ilk on bir oynamamsi lazim.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• Douglasın pozisyonu evrendeki bütün galaksilerde penaltı tartışmaya gerek bile yok. Adam odun gibi dalıyor rakibin ayağına bide gülüyor
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dieğin dibindeki atik miydi

sonra tekrar baktım musa değil okay mış vurduran

direğin dibindeki 100 de 100 atik

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Douglasın pozisyonu evrendeki bütün galaksilerde penaltı tartışmaya gerek bile yok. Adam odun gibi dalıyor rakibin ayağına bide gülüyor

şu adamın şu kazmalıkları öldürüyor beni ya adamın açısı kapalı blok yapsana neden dalıyorsun ayağına,

tabi penaltı

Yorum

• Ilk 4.şansımızda artik bitti diyebilirim. Seneye avrupa hayal. Avrupa kulasına katılmayan bi takımada kimi alabilirsin bilmiyorum. Gelecek vaadeden adam kendini gosterecek platform arar super ligde o platform degil. O yuzden seneye bu kalitedeki adamlardan daha iyisinin alınamaycağını düşüyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ligde kendini garantiye alırsın sonra istediğin adamı "parlatma" fantezisine girersin. Puan durumundaki yerimizden Hami hocanın haberi yok galiba. Ama bu gidişle bir kaç haftaya kalmaz öğrenir.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak SZYMEK55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün maçin tamamını izledim. Bence sahaya çıkan bu kadronun oynayabilecegi en iyi oyundu. Izlenimlerim:
                        2. Bosingwa 70. dakikaya kadar neredeyse hatasiz oynadı ama ondan sonraki hatası pahalıya mal oldu. Bu kadar uzun süre oyunda kalmamaliydi.

Ancak şunu da belirtmek lazım sahaya bu takımın çıkmasında sakatlarimiz çok etkili oldu. Hami hocanın hamle şansı çok azalmisti. Yediğimiz goller de bireysel hatalardan geldi. Pozisyon da bulduk. Muhammet böyle oynamaya devam edecekse Cardozo oynamasın artık. Ortasahadan top dagitabilen bir forvetimiz uzun süredir yoktu...
                        yorumun beğendim aynen katılıyorum

cardozo yedek veya çift forvet oynarsın

cardozo zaten çift forvet oyuna uygun

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hani bir sadrazam hikayesi vardır: yerine gelen sadrazama 3 tane mektup bırakmış ve işler kötü giderse bunları teker teker aç demiş.. ilk mektupta "vaatte bulun" yazıyormuş, ikincisinde "senden öncekileri suçla", üçüncüsünde ise "otur yerine gelecek olana 3 tane mektup yaz"!!

sorum şudur: sizce hami şu anda hangi mektubu açtı?
                          ikinci mektupta şu an

Yorum

• "Bu kadroyla bu kadar" diyen arkadaşları anlamak mümkün değil.
                            Karşındaki takım fb- bjk olur anlarım . gs dahil ligde hiçbir takımdan aşağı kalır bir kadro değil eldekiler.
                            Bu kadroyu harmanlayabilecek, arkadaşlık bağını güçlendirebilecek tam olarak bir "takım" yapabilecek bir hoca yok 2 yıldır.
                            Sorun bu.
                            Akhisar'dan alınabilecek 2 oyuncu vardı. Biri Güray'dı aldık.
                            Bir de stoperleri Douglas.
                            Adamlar kupa maçında bizim teneke bağlayıp gönderdiğimiz Kadri, Caner, Fatih'le yendi bizi.
                            Yine teneke bağlayıp gönderdiğimiz Deniz ve Soner'i de görürüz ikinci yarı...
                            Kadro kötüymüş!!!
                            Senin elindeki Marin'i, Erkan'ı Muhammed'i, hatta Sefa, Özer, Yusuf'u ver baklım Akhisar'a ne oluyor...
                            Bursa'nın şampiyon olduğu yılki kadrosuna bir bakın.
                            Ftubol takım oyunu. Takım olabilirsen Hüseyin Cimşir'le, Mustafa Keçeli ile Ali Tandoğan'la şampiyon olabiliyorsun.
                            Takım olamazsan M'bia'lar Cardozo'lar, Marin'ler, Bosingwa'lar gibi bu ligin çok üzerinde adamlarla böyle madara oluyorsun.

Yorum

• Simdi bazilari cikip taraftari elestiriyor. Sabrimiz yokmus, Hami den farkliliklar istiyormusuz. Trajikomik olan su anda Hamiyi savunanlar Sadi T. karsi olanlardir. Ama nedense Hami geldi geleli bir tane mac kazanamadik. 3 de 3 yapti. Sadi ye laf edenler nerede?
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• Güzel kardeşim son paragrafındaki Hami'ye gösterdiğin anlayışla, 3.madden çelişiyor.
                                Sefa ve Yusuf'un kanatlarda oynadığı takım bu kadar olur.[
                                Erkan'ın ölüsü(ki 1 yıldır ölüsünü görüyoruz) Sefa ve Yusuf'u top diye oynar(kaldı ki zerre hazetmem Erkan'dan).
                                QUOTE=SZYMEK55;1920386414]Bugün maçin tamamını izledim. Bence sahaya çıkan bu kadronun oynayabilecegi en iyi oyundu. Izlenimlerim:

Ancak şunu da belirtmek lazım sahaya bu takımın çıkmasında sakatlarimiz çok etkili oldu. Hami hocanın hamle şansı çok azalmisti. Yediğimiz goller de bireysel hatalardan geldi. Pozisyon da bulduk. Muhammet böyle oynamaya devam edecekse Cardozo oynamasın artık. Ortasahadan top dagitabilen bir forvetimiz uzun süredir yoktu...[/QUOTE]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X