Bordo Mavi beresi ile vapur a binmiş bugün. Helal olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
-
Aynen öyleİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl Abdülkadir'i koy Özer'in yerine.
En azından futbol görsün gözümüz.
Zaten hiçbir hedefimiz kalmadı.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
abdülkadirin yapacagi 1-2 hatada tribünler onu yuhlarsa, ona toplu halde söverse bu durum o cocugun psikolojisinde kalici iz birakmayacaginin garantisini verebilirmisinİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl Abdülkadir'i koy Özer'in yerine.
En azından futbol görsün gözümüz.
Zaten hiçbir hedefimiz kalmadı."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bunları yazmaya gelmiştim.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın kaybedecek ne kupası ne lig sıralaması kaldı.
Bundan sonra her maç adrenalin yaşatmalı oyun anlamında, sürekli saldırgan bir takım görmek istiyorum kendi nazarımda.
Mesela Marin, Cardozo, Muhammet Demir bu 3'ü her maçta mutlaka sahada olmalı, Cardozo sakatsa Muhammet Beşir olmalı ama ilerde kesinlikle yalnız kalan bir oyuncu görmeye tahammül edemiyorum artık.
Hami kupadan elenerek büyük irtifa kaybetti zaten.
Salih, Musa gibi adamların yerine de gençleri görmek istiyorum kendi adıma artık.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdülkadirin yapacagi 1-2 hatada tribünler onu yuhlarsa, ona toplu halde söverse bu durum o cocugun psikolojisinde kalici iz birakmayacaginin garantisini verebilirmisin
Emin ol o dediğin olmaz selçuk. Taraftarlar genç topçuya bayılır sonsuz destek verir. Senin bahsettiğin eleştiriler 1-2 maç değil bir yıldan sonra olur. İyi hatırlıyorum kargalar necip gibi bir kazmadan yıllarca medet umdular....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Yusuf u erkani sefa yi yuhlmıyorda abdülkadirimi yuhlayacak...okadar yobaz değil bu taraftar..kaç senedir genç diye yusufa sabrediyor...abdülkadir e kimde birdey demez..baktın daha hazır degil...öbür maçlar oynatmazsin...özer den kötü oynamaz...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdülkadirin yapacagi 1-2 hatada tribünler onu yuhlarsa, ona toplu halde söverse bu durum o cocugun psikolojisinde kalici iz birakmayacaginin garantisini verebilirmisinSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin ol o dediğin olmaz selçuk. Taraftarlar genç topçuya bayılır sonsuz destek verir. Senin bahsettiğin eleştiriler 1-2 maç değil bir yıldan sonra olur. İyi hatırlıyorum kargalar necip gibi bir kazmadan yıllarca medet umdular.nasil yuhlamiyorlarİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf u erkani sefa yi yuhlmıyorda abdülkadirimi yuhlayacak...okadar yobaz değil bu taraftar..kaç senedir genç diye yusufa sabrediyor...abdülkadir e kimde birdey demez..baktın daha hazır degil...öbür maçlar oynatmazsin...özer den kötü oynamaz...
yusufa denilmeyenmi kaldi
daha son sezon mertcan cam a yapilanlari hemen unuttun sanirim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Gençleri görmek istiyoruz diyoruz da en ufak bi hatada sövülmedik yerlerini bırakmayacak olan da biziz..Sabır yok bizde sabır..Abdülkadir oynasın diyoruz da daha ilk maçında bir iki top kaybetse yuhaya başlayacağız..Bakın bizde bunlar çöp diye aşağıladığımız Kadir Keleş'e,Caner'e..Lampard diye aşağıladığımız Zeki bile Kayseri de belli bi istikrarı yakaladı..Sorun bizde , sabırsız bi taraftar kitlemiz var..Daha geleli 1,5 ay olmuş başkana bile sövmeye başlamadık mı?
Yorum
-
Kupa maçında çift forvete döndüğümüz andan itibaren tırstı geri çekildi akhisar, kontra oynamaya başladı. Şu kıytırık anadolu takımlarına karşı tırsıyor, tek forvet çıkıyoruz, kafayı yedirtiyorlar bize. Uyduruk uyduruk takımlara premier lig muamelesi yapıyor, önce defansı sağlam tutalım, orta saha direnci çok önemli falan diye kasıyoruz. Saldıracaksın abi. Sen saldırdık, korkuttukça defansa çekilecek yetersiz adamlar bunlar. Sen geri çekildikçe, sen tek forvet Cardozo koydukça cesaretlenip saldırıyorlar. Cardozo iki adım top süremediği için kontra yeme riskleri de yok, bekleri çıkıyor, ortasahaları önde bekliyor. Ortasaha adamlarımız top alıp hızla hücuma çıkamadığı için ta defanstaki adamlarımıza baskı yapıyorlar, defanstan çıkaramıyoruz topu.
4-4-2 oynamalıyız. Başka çözümü yok bu işin.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Dün akşam maça bakarken hanımım karşı taraf sayıca daha mı çok dedi..Ki futboldan hiç anlamaz.neden diye sordum sahada daha fazla görünüyorlar diye söyledi..ben de sahaya yayılmışlar alan bırakmamışlar ve yardımlaşıyorlar dedim.bence sorun burada.Kıt futbol bilgim bana biz takım değiliz diyor..ne sistem var ne yardımlaşma..Kaos peşinde koşuyoruz..Bence Muhammed Demir'i de harcayacağız bu takımla ve anlayışla..
Yorum
-
--------------------- Onur-------------------
-- Bosingwa--Yumlu--Aykut-- Yusuf-------
------------ Aytaç----- Okay----------------
---- Marin--------------------- Abdülkadir--
----------- M.Demir-------- M.Beşir---------
Zaten her şeyi kaybetmişiz varsın biraz da bu kadro kaybetsin ne fark eder.. Hiç yoktan belki gençleri kazanırız..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
Bende gözyaşları eşliğinde yazdım ama imkanlar bu kadar. Olurda bosi istenen seviyede dönerse cavanda ile önlü arkalı olabilir en fazla.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=32083]Ufuk[/MENTION]
Kanatlar ateş ediyor. Şu an bu mesajı gözyaşları içinde yazıyorum.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum