douglas kırmızı mı görmüş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bir insan iyi veya kötü topçu olabilir. Ayak uyduramamış olabilir. Uyum sorunu yaşıyor olabilir. Ama aklını kullanmayan oyuncuyu hazmedemiyorum. Bir de bu topçuyu diye savunanlar var onlara daha çok şaşıyorum. Sadece 2 örnek vereceğim iki üç tane daha böyle saçma sapan faulünü hatırlıyorum.
doug.jpgEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 20:08.
Yorum
-
Mesala şu iş hocalık iş felan değil bu :1 sene hiç lig maçı oynamamış atik, 5 aydır oynamayan musa ve salih hele hele 1 senedir ayağına top değmemiş bosi yı aynı maçta takım 24 puanda ve her türlü yıkımdayken oynatmak oynayana müdahale etmemek Aklla izanla olacak iş değil.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
alaksı yok hocam bence. Geçen senede aynı kadroydu leicesterın. Değişen hoca sadece. Salak salak topçulara 2 milyon euro verene kadar hocaya yatırım yaptılar. Zaten filmde burada koptu. Yıllardır bunu söylüyoruz bizde zaten. Topçuya para verilmez. Hocaya verilir. Hoca topçuyu adam eder topçu hocayı değil. Hoca dediğinin de ekibiyle iş yapar tek başına değil. Leicester takımının yaptığı transferler sistem içinde yapılan transferler değil hoca onları adam etti. Yoksa kalecileri 30 defans yaş ortalaması 31 olmaz.İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeicester da başarının sırrı orda zaten yıldız isim yok hepsi takım oyuncusu.
Sadece mahrez öne çıkıyor yetenekleriyle
ortasahanın göbekte kante var 90 dk basıyor stoperler bekler hepsi disiplinli özverili isimler.
BiZde önce düzen istikrar sistem yok sonra td yok sonra oyuncularda azim istek yok.
Bu düzende Başarılı olma şansımız sıfır.
Hami mandıralı efsane forvet olarak hafızalarda yerini almalıydı başarısız bir hoca olarak değil bir efsane kendisini bitirdi.
Yorum
-
özete bakıyorum yusufun iki kişi arasında muhammete çıkarmak yerine çalım atmaya çalışırken kaptırdığı pozisyonu gördüm şimdi
böyle topçuyu odun ile dövecen
laan yıllarca amatör top oynadım ben asist yapmak hoşuma giderdi
aynı pozisyona berzer pozisyonda çıkardığın bir pas vardı ama benim anlattığımda top daha dışarı doğru açılmıştı topukla topa bir dokundum
rakip topçular kaleci hepsi yattı tek kalan bizim forvet ve boş kale rakip diğer oyuncuları kızıyor defans oyuncularıda pası görmediniz mi diyor
YA DİYECEKSİNİZ BUNU NİYE ANLATIYORSUN BEN FUTBOLU ÇOK SEVERDİM AMA AMATÖRLÜĞÜN SONU DİZİ KIRDIK OTURDUK AŞAĞI
ASİST YAPMAYA GÖNÜL VERDİM NE GÜZEL ŞEYLER PASLAR ÇIKARDI.
KAFA YORARDIM YAŞARDIM POZİSYONLARI
YA BEN AMATÖR BUNLARI YAPARKEN BUNLAR TOPÇU ŞU PASI NEDEN ÇIKARAMAZLAR ORDA ÇALIM ATMAYA ÇALIŞIP KENDİNE SÖVDÜRÜRLER ANLAMIYORUM
Yorum
-
dieğin dibindeki atik miydiİlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk goldede kaçıran vurduran musa nizam
sabıra devam
arkadaşlar kızıyor ama bu fatih tam bir kazma her kes ofsayt konumunda atik bozuyor tek
Yorum
-
bunun için pro lisansa falan gerek yok!! bence bu pro lisans diplomaları falan incelenmeli.. bu pro lisanlar işkembeden dağıtılıyor heralde.. belli bir galibiyet mağlubiyet oranıyla bu pro lisanlar iptal edilmeli bence..İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesala şu iş hocalık iş felan değil bu :1 sene hiç lig maçı oynamamış atik, 5 aydır oynamayan musa ve salih hele hele 1 senedir ayağına top değmemiş bosi yı aynı maçta takım 24 puanda ve her türlü yıkımdayken oynatmak oynayana müdahale etmemek Aklla izanla olacak iş değil.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
hani bir sadrazam hikayesi vardır: yerine gelen sadrazama 3 tane mektup bırakmış ve işler kötü giderse bunları teker teker aç demiş.. ilk mektupta "vaatte bulun" yazıyormuş, ikincisinde "senden öncekileri suçla", üçüncüsünde ise "otur yerine gelecek olana 3 tane mektup yaz"!!
sorum şudur: sizce hami şu anda hangi mektubu açtı?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum