Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam bundan sonra senin yazdıkarının altına tereddütsüz okumadan imzamı atarım. Senelerdir ne desiysen çıktı. Biz bir umutla takım ha düzeldi ha düzelecek diye beklerken daha da beter oldu ve sen hep bu günlere geleceğimizden bahsettin. Bu forumun efsanesi sensin. Ego şişirmek için söylemiyorum bunları cidden durum böyle.

Ben de artık tamamen umudu kestim. Küme falan düşmeyiz o kadar da değil diyenlere de valla bu konuda da bu takım bize bir süpriz yapabilir diyorum. İnşallah bu sene kümede kalırız

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    Kardeşim iho seçildiği gün 4.cülük bize şampiyonluk gibi gösterilecek demiştim.Şimdi ligi 11.bitirebilirsek oh diyecem vede sevineceğini durum bu.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okay da sakatlanmış. Artık mecbur Atik oynayacak. Sanki çok alternatifli kadro var da hocaya kızıyoruz.
      hayir niye mecbur atik oynayacak ? AYtac var , özer var , salih kazmasi bile halilhodzic döneminde 6 numarada fena degildi . olmadiysa akakpo oynar ön liberoda .
      oynayacak en son adam fatih atik .

Yorum

• fatih atiki oytatacağımıza 1 kişi eksik çıkalım ben razıyım bu adamı görünce izleyemiyorum maçları...

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kötü takım yoktur kötü hoca vardır. Bakın leicester-ranieri. Çok mu iyi takım yok ama hocaları iyi. Leicesterin hangi oyuncusu city manu chalsea arsenalde oynar mahrez hariç . Hiçbiri . O yüzden topçulara suç bulmayın. Topçularıda adam edecek hocadır. Kovacak olan da hocadır. Hami değildir yani hocadir.
          Leicester da başarının sırrı orda zaten yıldız isim yok hepsi takım oyuncusu.
          Sadece mahrez öne çıkıyor yetenekleriyle
          ortasahanın göbekte kante var 90 dk basıyor stoperler bekler hepsi disiplinli özverili isimler.
          BiZde önce düzen istikrar sistem yok sonra td yok sonra oyuncularda azim istek yok.
          Bu düzende Başarılı olma şansımız sıfır.
          Hami mandıralı efsane forvet olarak hafızalarda yerini almalıydı başarısız bir hoca olarak değil bir efsane kendisini bitirdi.

Yorum

• Başkanın açıklamalarına ve hami hocanın 11 tercihlerine bakınca benim düşüncem gidici oyunculara piyasa oluşturmaya çalışmak, bu sezon zaten gitmiş düşünmediğimiz adamları kenarda unutturacağımıza oynatalım sezon sonu iyi kötü elden çıkartırız düşüncesidir

Yani umarım öyledir

Aksi durumda sefa dan atik den medet umuyorsa hami mandıralı bu işe hiç bulaşmasın başka alanlara ilgi duysun
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• anlamıyorum şotayı hamiyi taraftarların kendilerine küfretmesinden zevkmi alıyorlar
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neyin felsefesini yapıyorsun leş bir takım var KARAKTERSİZ bir takım var utanmaz bir takım var neyini destekleyeceksin bunların bu heriflerden tek beklentimiz bu sene küme düşmemek ve sene sonunda hepsinin cehennemin dibine en derine gitmeleri.BELA OKUMAK GÜNAH BEN BU GÜNAHI GÖZE alıyorum. FUTBOLCU KERE ALLAH TOPUNUZUN EKSİKSİZ TOPUNUZUN HAK ETTİĞİ CEZAYI VERSİN.DOĞUDA asker polis 3 kuruş maaş için ölürken bir polisin bir askerin100 katı parayı alıyorsunuz ya bir senede bağırtarak çıksın her bir kuruş.
                dünyada topçu olmak varmış, yap 2 saat antremanı , git eve ...çay demle iç, ohh ne ala...
                County of Essex

Yorum

• yav hayır atikin piyasa yapacak neyi var? adamın sözleşmesi sezon sonu bitiyor zaten.. parlatsan da pırlanta yapsan zaten sana yaramayacak.. salih sene sonu dönüyor( öyle umuyorum), bu adamı parlatsan ne olacak? sefayı parlatacaksan anlarım ama onu da sol kanatta patlatırsın ancak parlatamazsın!!
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yav hayır atikin piyasa yapacak neyi var? adamın sözleşmesi sezon sonu bitiyor zaten.. parlatsan da pırlanta yapsan zaten sana yaramayacak.. salih sene sonu dönüyor( öyle umuyorum), bu adamı parlatsan ne olacak? sefayı parlatacaksan anlarım ama onu da sol kanatta patlatırsın ancak parlatamazsın!!
                    bunların hiç birisi parlamaz........sene sonuna kadar aynı tas aynı hamam gider...

fatih atik, ahahahahaha
                    County of Essex

Yorum

• şu özeri 60. dakikada oyuna girerken göremeden bu dünyadan göçeceğim, yanarım da buna yanarım
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Maçı izlemedim sonuca şaşırmadım bu takım bu sezon 40 puanı görürse başarılıdır bunu kesin bir dille söyleyebilirim...

Takımın toparlanması için en az 5 seneye ihtiyacımız var öyle 50. Yılda Şampiyonluk falan hikaye...
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• onur
                          bosi, yumlu, aykut, yusuf
                          sefa(marin), aytaç, okay(özer), güray(erkan)
                          muhammet, cardozo

onur
                          bosi, yumlu, aykut
                          sefa, aytaç, okay, güray(yusuf)
                          marin(erkan-özer)
                          muhammet, cardozo

böyle bir kadro ve dizilişle 14-15 kişilik rotasyonla sene sonuna kadar ısrar etmeliyiz.. ister parlasınlar ister patlasınlar..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• Şota hoca değildi hurma menejer değildi şotanın ve Hurmanın son ortaklığı en iyi kadroyu kurduk dedikleri kayseriyi küme düşürmekti. Niye biz bu durumlara düşüyoruz çünkü ne büyük takımda oynayacak topçu nede hoca seçebiliyoruz.sefa,atık,musa,yusuf,okay,musa,salih 3 İst takımın Hangisine oynar cevap:HİÇ BİRİ...Şota,Hami,vahit,mra,Tolunay,Sadi tekilioğlu, bunların hangisi 3 İst takımında hocalık yapabilir cevap :HİÇ BİRİ.. O zaman durumumuza şaşırmamız gerekir.Biz 2011 den sonra kendi güzelim kadromuzu Sadri şenerin saçmalıkları ve şenol efendinin yıkımcı Egosu yüzünden dağıttık gsye PEŞKEŞ çektik.EN başa geldiğimizde bu durumda olmamızın hatta ihoyi bile seçmemizi yagene sebebi şenol ve sadridir.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Douglas'ın pozisyonuna penaltı değil diyenler 3.25'e baksınlar adamın ayağına basmıyor. Bildiğin önce adamın bileğine vurup sonra ayağına basıyor. http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...spor-mac-ozeti
                              Twitter Adresim

Yorum

• 10 oyuncuyu birden partlatmak sadece trabzonsporda olur herhalde.

atik dediğin adam bu sene ilk maçını oynadı yanlış hatırlamıyorsam.

salih 3 maçtır oynuyor. musa da öyle.

douglas uzun bi aradan sonra ilk kez maça çıktı.

bosingwa 1 sene sonra ilk kez oynuyor.

marin 3 aydır 30 dakkadan fazla oynamadı. sefa 6 aydır ortalıkta yoktu şimdi 11 de.

esteban aynı şekilde.

1 hafta oluyor bu işler. şu kadroyu görüpte beraberlik iyi sonuç demeyecek var mıdır?

sonucu bi kenara bırakalım, bu oyuncular maç kazanmadan bu travmadan nasıl çıkacak. bu maçları elindeki formda, en azından fiziksel formda oyuncularla kazanabilirsin.

gerçekten sadi hocaya kızıyoruz ama Muhammeti adım adım kazanmaya çalıştı, kurtarıcı olarak değil. Hami hoca bunu nasıl göremez aklım almıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X