Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir şeyi yanlış anlıyorsun galiba ben küme düşebiliriz diye korkuyorum. onlar dalga geçmek için söylüyorlar ikisini bir görüyorsan bi doktora görün derim.

ayrıca ben akhisar tarftarına sinirlenmedim niye topluca görüp kişiselleştiriyorsun.
    Küme düşebiliriz diye korkuyorsun, ama küme düşüyor, niye arkasında durayım diyorsun. Bunu nasıl açıklamalı? Benim lafım sana kişisel olarak değildi, genel olarak takım küme düşer diye yazanlaraydı. Çoğunuzun bir yandan Trabzon küme düşer denilince ağrına gidiyor, diğer yandan kendiniz de küme düşer diyorsunuz. Kendinizde inanç, güven yok ki, dalga geçene kızacak bir durumunuz olsun. Benim anlayamadığım bu. Onuru olan, kendini büyük kulüp olarak gören, kendinden şüphe duymaz, korkuya düşmez, paniklemez. Zorlandım bunu açıklamakta ama anlayan anlamıştır umarım.

Yorum

• Yalniz arada muhammet demir kaynadı.çok iyi transfer olduğunu belli etti.iyi bi santrafor bulursak seneye çok iyi olur

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Siz inanıyomusunuz Haminin maç içersinde hamle yapabilecek, başarılı pas yüzdelerini , hataları hesaplayabilecek kapasitede olduğunu. Adam maçı izliyoruz. Benim gibi yani benden farkı yok. Ben hoca olabilirmiyim yok ? O da olamaz. Ama gidip ben Fatih Atiğide oynatmam. Bütün mallar bizimi bulur arkadaş.
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kabahat Hami de mi ?
          yok olurmu kabahat bende.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hami'nin hoca olmadığı kenardaki duruşundan belli zaten.. Sanki zorla getirilmiş gibi Trabzonspor teknik direktörlüğüne..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• değişimler biraz sancılı olur.ama meyvesi tadlıdır aga.
              TEKKEBALL

Yorum

• maçı izlerken pasların aşırı kalitesizliğinden dem vurmuştum istatistikte şu şekilde olmuş

TAYFA ‏@TayfaORG 14 dk.14 dakika önce
                Trabzonspor, pas yüzdeleri;
                Douglas (%25)
                Sefa (%38)
                Yusuf (%41)
                Salih (%45)
                Musa (%47)

Bunun izahı yok!

bunun cidden izahı yok bozuk zemin v.s değil olay kafaların boşalması ne oynadıklarını bilmemesi topçuların. sezon sonuna kadar çekeceğiz bu çileyi sonra kimse almasa bile paraya bakmadan yarısından fazlası gönderilmemeli kovulmalı hatta s. gidin denmeli ağır hakaret edilerek tıpkı bize yaptıkları gibi.

tek suçlu onlar değil onlara o sözleşmeleri imzalatanda suçlu dünya para vermişsin haketmeden oda yatmış aşa umurunda mı sanki forma ulan bayern sinan kurt diye genç oyuncusunu postaladı helikopter kiraladı diye birinin .ötü kalkarsa dersini vermezsen o biter bu kadar basit.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• vay be en ii kadromuz bu ise hami harbiden erken yaşta bunamış.
                  HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Trabzonspor Taraftarı Futbolcuları Protesto Etmek için Trabzon Havalimanında Toplanma Kararı Aldı.
                    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• ne değişti

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• ilk yarı Onur Mbia Cardozo vs varken hem de maç Trabzonda iken ilk yarıdaki Akhisar maçı nasıl bitmişti

geçmiş senelerde de böyle o takım bize t ers geliyor..
                        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                        RİLKE

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Küme düşebiliriz diye korkuyorsun, ama küme düşüyor, niye arkasında durayım diyorsun. Bunu nasıl açıklamalı? Benim lafım sana kişisel olarak değildi, genel olarak takım küme düşer diye yazanlaraydı. Çoğunuzun bir yandan Trabzon küme düşer denilince ağrına gidiyor, diğer yandan kendiniz de küme düşer diyorsunuz. Kendinizde inanç, güven yok ki, dalga geçene kızacak bir durumunuz olsun. Benim anlayamadığım bu. Onuru olan, kendini büyük kulüp olarak gören, kendinden şüphe duymaz, korkuya düşmez, paniklemez. Zorlandım bunu açıklamakta ama anlayan anlamıştır umarım.
                          şüphe duymayalım korkmayalım paniklemeyelim ne yapalım takım giderek kötüye gidiyor. fatihlere salihlere yusuflara katlanabiliyormusun eğer olumlu bakıyorsan soyle bize formülünü bizde endişe etmeyelim. hami kızmamın en büyük sebebi fatihtir. şunuda soyleyeyim ben takımım giderek erirken paniklemeliyim büyük takımsan paniklemelisin küçük takımsan kafana takmazsın
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• yonetim ekonomik anlamda ne kadar dogru kararlar verdiyse,sportif anlamda o kadar yanlıs kararlar verdi.

Tekelioglu hamlesi yanlıs,hami hamlesi daha yanlıs.

Mbia nın bu kadar komik bir ucrete satılması yanlıs(Ersan gibi bir kazma 7 milyona satıldı).

Kısaca bu doneme kadar yonetimin artıları eksilerinin yanında cok sonuk kaldı.Su ana kadar cok basarısız.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu açıklamanıza çoğu taraftarımız güle bilir
                              ama ben gülmüyorum.
                              yerinde bir hamle olur diye düşünüyorum.
                              **hami mandıralı eli cebinde maç izliyor
                              **yılmaz vural sesi kısılana kadar oyuncusuna bağırarak oynatırdı.
                              o gülenleri ben 27-28. haftalarda göreceğim.. bu takım bu haftalara eğer düşme potasında girerse kesinlikle düşeriz..!! hoca değiştiren her takım bir reaksiyon ortaya koyuyor.. biz hariç.. sivasspor da mesut bakkalı almış .. eğer onlar da bir seri yakalarsa 2-3 maç gibi ciddi ciddi düşme potasına gireceğiz.. bu takım bu psikolojiyi kaldıracak oyunculara sahip değil..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buralara gelmemizin baş sorumşlusu şikeci köpekler siyaset tff falan bunlardan hesap soramıyoruz soramadık

tamam ama bari şu hacıosmanoğlu bozuntusuna hak ettiğini verseydik

iki damla gözyaşı ile defolup gitti cahil
                                bence baş sorumlu gs maçındaki penaltıyı vermeyen cüneyt çakırdır.
                                çöküşümüz bu maçla başladı....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X