Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takim rezaletti tamamda akhısarda bi bok yapmadı be

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• trabzonsporumuz nedense oyunkurucudan yana degil umarim birisi cikar ve benim demek istediklerimi anlatir ..

osmanlisporda ndiaye vardi neden almadiniz ?? yusuf yazici var diye mi ?? fatih atik bana yetermi demis hami hoca?? ortasaha yok gercekten yok ve Transfer yapilmiyor Mehmet Ekici Transfer Zamani devam ederken sakatlandi ..

ne dersem bos olan bize oluyor ,hami gider baska takima baskan istifa eder ceker gider yemin ediyorum olan biz taraftarlara oluyor baska hic kimseye degil
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cihat Arslan inanılmaz akıllı. Neyi nasıl yapacağını biliyor.
        neyi akıllı usta ? adam 5 hafta sonra galibiyet almış. onu da bize karşı. bizi yenmeyeni dövüyorlar zaten.

ayrıca yukarılarda okudum. o pozisyona penaltı diyen artniyetlidir. hakem bu artniyetlilerden birisi. ve ben hakem hakkında hiç iyi laflar etmedim.
        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• hami hoca
          bugun
          erkana,
          özere
          aytaçı
          sahaya sürmeyerek
          ikinci yarı oyuna almayarak
          haklı bir hakarette bulunmuştur.
          özellikle özer ve erkana süper oldu

Yorum

• takım yazayım dedim hepsi birbirinden berbat. hevesim kaçtı yazamadım. ayıp ya ayıp iho bize bunları alırken bazıları şampiyonluk şarkıları söylüyordu. alın size efsane kadro. ne ekonomik durumumuz iyi ne takım iyi. sabote edilmiş bir trabzon ve küme sesleri yine kulaklarımızda. yeter artık yeter.
            HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• şuraya hala kadro yazip durmayin. Adamlar hangi takimda oynadiğinin farkinda değil. Bunda hem hoca hem yönetim hem de taraftar

olarak bizler suçluyuz. Antreman sahasini basip ulan siz nasil adamlarsiniz deyip hesap soran oldu mu hayir ???

Biz ne zaman bu takimi değil renklere aşiğiz deyip kenara çekilmeyip hesap sorarsak o zaman bu duruma düşmeyiz...
              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alamayacağız şu 16 puanı tüm karizmamız yerle bir olacak...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Sivas kötü eskişehir ve mersin 40 puan yapamaz 34 puan gerçekçi hedeftir.Sorun bu takımın ve hoca müsveddesinin 10 puanı bile toplayacağını şüpheli olduğudur.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• her zaman dediğim gibi yusuf ve özerin işi yok bu takımda.

orta yapmayı bilmeyen sol ayağından başka ayağı olmayan bir futbolcu olur mu yaaa kaç sene oldu

Yorum

• hami hoca
                    trabzon hedefsiz olmaz dedi
                    şimdi hedefimizde ne var
                    döedüncülükte gitti
                    şimdi hedef belli bence
                    delikanlıca oda söylesin.

Yorum

• Sıkıntı yapmayın millet, Önemli Olan Memleket Meselesi.
                      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• şimdi yazdıklarıma kızın siz ğer biz yusftan,doaglastan,sefadan,f.atikten musada bişey bekliyorsak sadece hayal kurmuş oluruz yusufa hala topçu diyenler var çıldırmamak elde değil u kadar bencil şımarık kalas ağır konuşmak onu kale almaktır yazık çok yazık tek yapılacak şey 16-20 yaş arası topçıları oynatma çok sevdiğim hami hoca oynatmadıklarına gözdağı veya ceza vermedin bize verdin bu takımda ilk 11 oynayacak iki kişi var muhammet demir ve okay
                        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha demin Akhisar taraftarina sinirleniyordunuz, Trabzon kümeye bağırdılar diye. Madem inancınız yok Trabzonspor'a, neyine sinirleniyorsunuz? Ne ağlak insanlarsınız.
                          bir şeyi yanlış anlıyorsun galiba ben küme düşebiliriz diye korkuyorum. onlar dalga geçmek için söylüyorlar ikisini bir görüyorsan bi doktora görün derim.

ayrıca ben akhisar tarftarına sinirlenmedim niye topluca görüp kişiselleştiriyorsun.
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yusufa bi tomografi çeksinler kafanın içi boş olabilir

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hami hoca
                              bugun
                              erkana,
                              özere
                              aytaçı
                              sahaya sürmeyerek
                              ikinci yarı oyuna almayarak
                              haklı bir hakarette bulunmuştur.
                              özellikle özer ve erkana süper oldu
                              Aynen, Fatih Atik, Yusuf, Sefa mükemmel oynadılar. Hami seneye Ptt'de devam eder derslerine.
                              8. Kuşatma

Yorum

• Hamiyi sezon sonu tek dakika beklemeden kovmaliyiz. Istersek kalan bütün maclari kazanalim.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X