trabzonsporumuz nedense oyunkurucudan yana degil umarim birisi cikar ve benim demek istediklerimi anlatir ..
osmanlisporda ndiaye vardi neden almadiniz ?? yusuf yazici var diye mi ?? fatih atik bana yetermi demis hami hoca?? ortasaha yok gercekten yok ve Transfer yapilmiyor Mehmet Ekici Transfer Zamani devam ederken sakatlandi ..
ne dersem bos olan bize oluyor ,hami gider baska takima baskan istifa eder ceker gider yemin ediyorum olan biz taraftarlara oluyor baska hic kimseye degil
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
hami hoca
bugun
erkana,
özere
aytaçı
sahaya sürmeyerek
ikinci yarı oyuna almayarak
haklı bir hakarette bulunmuştur.
özellikle özer ve erkana süper oldu
takım yazayım dedim hepsi birbirinden berbat. hevesim kaçtı yazamadım. ayıp ya ayıp iho bize bunları alırken bazıları şampiyonluk şarkıları söylüyordu. alın size efsane kadro. ne ekonomik durumumuz iyi ne takım iyi. sabote edilmiş bir trabzon ve küme sesleri yine kulaklarımızda. yeter artık yeter.
Alamayacağız şu 16 puanı tüm karizmamız yerle bir olacak...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sivas kötü eskişehir ve mersin 40 puan yapamaz 34 puan gerçekçi hedeftir.Sorun bu takımın ve hoca müsveddesinin 10 puanı bile toplayacağını şüpheli olduğudur.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
şimdi yazdıklarıma kızın siz ğer biz yusftan,doaglastan,sefadan,f.atikten musada bişey bekliyorsak sadece hayal kurmuş oluruz yusufa hala topçu diyenler var çıldırmamak elde değil u kadar bencil şımarık kalas ağır konuşmak onu kale almaktır yazık çok yazık tek yapılacak şey 16-20 yaş arası topçıları oynatma çok sevdiğim hami hoca oynatmadıklarına gözdağı veya ceza vermedin bize verdin bu takımda ilk 11 oynayacak iki kişi var muhammet demir ve okay
Daha demin Akhisar taraftarina sinirleniyordunuz, Trabzon kümeye bağırdılar diye. Madem inancınız yok Trabzonspor'a, neyine sinirleniyorsunuz? Ne ağlak insanlarsınız.
bir şeyi yanlış anlıyorsun galiba ben küme düşebiliriz diye korkuyorum. onlar dalga geçmek için söylüyorlar ikisini bir görüyorsan bi doktora görün derim.
ayrıca ben akhisar tarftarına sinirlenmedim niye topluca görüp kişiselleştiriyorsun.
hami hoca
bugun
erkana,
özere
aytaçı
sahaya sürmeyerek
ikinci yarı oyuna almayarak
haklı bir hakarette bulunmuştur.
özellikle özer ve erkana süper oldu
Aynen, Fatih Atik, Yusuf, Sefa mükemmel oynadılar. Hami seneye Ptt'de devam eder derslerine.
Yorum