Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akhisar taraftarı kümeye diye bağırdı mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yoruldum artık...
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• bu takım alt liglerde bile oynayabilecek takım değil.

Yorum

• Hami eniştemle delirmeceler..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Taraftar neyin arkasında durcak sahada sahtekar sürüsü var sahtekarların arkasındamı dursun bu taraftar yüreğiyle oynayan bi takım varda taraftarmı durmadı arkasında

Yorum

• Öz evlatlar bi bitmedi. Teknik direktörl olmayana kim kaldi? Ona göre kendimizi hazirlayalim.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Onur
                Bosi--musti---aykut---güray
                ------Okay----Yusuf Yaz.----
                abdülkadir---Kıvırcık saçlı çocuk----Marin
                ----M.demir
                Şu kadroyu sene sonuna kadar izleyelim birine söversem nolıyım.SAbır edilir bu oyunculara çünkü(22 no hariç)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  demekki bu işler parayla olmuyormuş.önce sabredeceksin.izlemeye alacaksın.sonra gördüklerini değerlendirirsin.analiz yaparsın vs
                  Fatih Atik sen misin?
                  Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Cihat Arslan inanılmaz akıllı. Neyi nasıl yapacağını biliyor.
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Dünyanin neredinde yeni teknin direktörün ilk 3 maci kaybettigi görüldü

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• salihi sağ bek oynatacağıma her yeri bk olsada cavandayı oynatırım. fatih kazmasını oynatacağıma abdülkadir denen 16 yaşındaki çocuğu oynatırım. hami kime nasıl hizmet ediyor bilmiyorum ama önümüzdeki maçı alamazsak bu takım harbiden çok zor duruma düşer. birilerinin bu kadro seçimine dur demesi lazım. ama kimsenin bi boktan anladığı yokki. Allah sonumuzu hayır etsin.
                        HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          son 15 yılın en kötü takımı.

yaniliyorsun ben senden Yas olarak büyügüm hic bir Zaman böyle bu Kadar ezik degildik böyle diyelim

bu maci izledim sonuna Kadar gercekten bittik biz ben hayatimda ilk defa böyle gercekten böyle cokne yaptigini bilmeyen bir trabzonspor ilk defa sahada izledim ..

bir zamanlar daha cok kötüydük ama böyle kolay teslim olmazdik gol sanslarimiz yine olurdu simdik gol sansimiz bile yok muhammet demir gaziantepte daha cok gol firsati yakaliyordu
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Filanca hoca olsa ne olcak, filanca topçuyu nerede oynatsan ne olacak gibi yorumlar var çok ilginç cidden.Sadi Hoca gelir Mehmeti sağ kanatta oynatır ama Özer ortasaha merkez oynar,Hami hoca gelir Fatih Atikten medet bekler Bosingwadan stoper türetmeye çalışır.Arkadaş herkez mi fantazi peşinde ben anlamadım ki ! Elinde 1461 den aldığın stoper var.Adamı oynatmayacaksan neden alıyorsun be mübarek ! Douglas bence çok fazla hata yapmadı,yanına Akakpoyu koyup başlayacaktık.Reis kesinlikle hazır değil resmen kaçak dövüştü.Aytaç ne yaptı acaba da Fatih Atik 90 dakika oynadı bunu bilmediğim bir sakatlık vs yoksa (ki 18 kişilik kadroda var Aytaç) kimse açıklayamaz.Yusuf olmuyorsa al Erkanı belki top tutar vs.İlerde çoğalamadık ki Marin ne yaptı Sefa ne yaptı diye konuşuyoruz.Defansif orta sahalar dahil geriden bütün topları dan dun şişirerek çıkmaya kalkarsan olacağı bu.Bir de Muhammet Demir'e verilen para çok filan diyenler vardı.O da alınmasaydı biz ne halt edecektik çok merak ediyorum.
                            En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 17:25.

Yorum

• Tüm bu yanlışlara sadece Hami'ye yüklemek yanlış olur.Bu zamana gelene kadar;
                              Oyunculara paralarının ödenmemesi
                              İstikrarlı bir kadro kurulamaması
                              Her gelen teknik adamın farklı oyuncuları sahiplenip farklı oyuncuları dışlaması
                              Taktik anlamda gelen teknik adamların hiç bir katkı sağlamaması bizi bu duruma getirdi.

Bugün takımın başına kim gelirse gelsin bu enkazı kaldırması için en az 1 ay süre ister.
                              Bugünkü maça gelince ;Fatih,Musa,Salih,Daugles,Sefa,Esteban, mecburiyetten oynatılan oyuncular bu oyuncuların hiç biri Bu formayı hak etmiyorlar.Hami'nin kapasitesi bu oyuncuları şahlandırmaya yetmeyeceği için bu kadro ve Hami ile bu sonuç normaldir.

Ne zaman, Ekici,Özer,Marin,Muhammed,Cavanda,Bosi,Onur,Aykut,Yusuf,Aytaç,Okay hazır olur ve Hami oynatır o zaman eleştirilmeyi hak eder.
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak bordolu mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yapılacak ilk iş;
                                satabileceğimiz kadar topçuyu çine satalım
                                **
                                çok samimi söylüyorum bu hafta devamlı bunu düşündüm.
                                eüer cardozoya cavandaya teklif varsa
                                hemen ama hemen satılmalılar
                                karları yok zararları çokkk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X