Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akhisar savunmasının bütün hava toplarını rahatlıkla aldığını görmezmiş gibi inadına oraya hava topu atan topçularımıza da ayrı bir parantez açarak sövmek istiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Genc genc diyenler,Muhammet Beşir den bir cacik olmaz.Bildiğin kazma topu tutmasini,topa yükselmesini öğrenememiş adam,bu yastan sonrada ögrenemez.
      iho istifa.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hamiden 2 haftada barca gibi oynatmasını bekliyorlar herhalde.çoh enteresan bir taraftar profili var
        barca gibi oynatmasını istemiyoruz normal bir futbolö oynatsın ilk yarı ortasahayı 2 kere geçtik. 2. yarı muhammetin 1 şutu var o kadar ama olsun hami yürekli futbol oynatıyor dimi juventus örneği önümüzde..
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ikinci yari pozisyon vermemişiz. Olmayan pozisyonu kendini yere atan Yusuf yaratıyor. Çok dar açıda Douglas penaltı yaptırıyor. Temel fıkraları gibi. Komik ama güldürmüyor..!
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

mourinho da çelsi yi küme düşme potasında bıraktı.yılda 10 milyon avro alıyor
            Kovuldu işte.
            Ustelik önce şampiyon yapmıştı
            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• yönetimin en büyük hatası hamiyi 45 gün geç getirmek oldu.niye beklediler onu hiç anlamadım.devre arası hazırlık falan yapardı aga
              TEKKEBALL

Yorum

• Fatih ve Safa dan medet uman açık ara salaktır ve hedefi bu takımı kümeye atmaktır...

Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

hamiden 2 haftada barca gibi oynatmasını bekliyorlar herhalde.çoh enteresan bir taraftar profili var
                  Kimse hamiden 2 haftada iyi futbol beklemiyor ama fatih atik i oynatması ve oyuna müdahale etmemesi ile nasıl bir hoca olduguda açıkı bir şekilfde ortada...
                  Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi
                    Söv, çekinme, ancak söversin. Uyana buyana saldırmaktan, yönetimi, hocayı suçlamaktan başka bir halt bildiğiniz yok. Bugün Hami'yi kov, başkası gelsin, bir maçın devre arası geçsin yeni hocayla, ona da sövmeye başlarsın, aynı tas aynı hamam devam. Olanı kabul edelim, soğukkanlı olalım, bu kötü zamanda yenilgide de bu takımın arkasında duralım yüreği yok sizde.
                    yeniile yenile küme düşeceğiz neyin arkasında duracağız ki
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

31 yasindaki fatih atik'ten de Busquest yaratma hevesi yokmu beni benden aldi
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Alamayacağız şu 16 puanı tüm karizmamız yerle bir olacak...

Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Hamiyi değiştirdik hadi ne olacak gene gidip bir gerizekalı alıcaz oda sezon sonu sözleşmesi bitecek olan fatihi gayseye geri dönecek salihi takımı sabote etmek istiyen douglasa sefaya şans verecek bir şey değişmicek kaç tane td. değiştirdik hepsi aynı şeyleri deneyip farklı sonuç vermesini bekledi.
                          En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 17:16.
                          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

Dilin nasır tutacak yakında.
                            8. Kuşatma

Yorum

• Gencler bizim kaderimiz oldu bu takim.Bakin ben 45 yasima geldim.En son sampiyon oldugumuzda 13 yaşındaydım. 32 senede sadece hatırladığım 95-96 ve 2010-11 sezonlarinda şampiyonluk yarışının icinde olabildik.Geri kalan sezonların hepsi "seneye" demekle geçti. Benim 32 senem resmen eziyetle geçti. Bu sene gitti degilmi,peki önümüzdeki seneden bir şey olabilirmi.Hayır. En erken 2 sezon sonra degilmi.Oldu size 34 sezon.Çocuklarımı ve yegenlerimi küçük yaslarinda işleyerek Trabzonsporlu yaptim.Şimdi onlarla oturup mac seyrederken kendimi suçlu hissediyorum.Sen senelerce bu eziyeti cektin,çocukları niye bulastirdin diyorum kendi kendime....

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kovuldu işte.
                                Ustelik önce şampiyon yapmıştı
                                demekki bu işler parayla olmuyormuş.önce sabredeceksin.izlemeye alacaksın.sonra gördüklerini değerlendirirsin.analiz yaparsın vs
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X