Hamiden hoca falan olmaz takımda otorite eksikliği var... Hocayı hakem uyarmaya geliyor hakemle konusmasına bak kedi gibi insan biraz ağırlığını koyar tepki gösterir... adam kafa olarak yok zaten... bu hocayla olmaz... takımda kimse takmaz bunu ...acilen otoriter ağırlığı olan bir hoca gelmeli... böyle mülayim bir hoca olmaz...sadi hocanın bile tepkisi ve ağırlığı vardı...
Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Neyse arkadaslar hami kendini gelistirecek kurs program bulamadi bu yarim sezonu kurs olarak gorun ..Seneye Luce'nin yardimcisi olacakmis hazirlasin kendisini
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
cogunuzdan büyügüm Burda hayatimda ilk defa böyle rezalet bir trabzonsporu izledim en berbat takimimiz varken bile böyle ezilemezdik trabzonsporda malesef trabzonsporu seven destekleyen oyuncular yok kimsenin umrunda degil
en büyük suc baskanda Transfer Zamani varken ortasahaya oyuncu almaliydin aldirmaliydin hamiyi dinlemeyecektin ..
neden bilmiyorum lakin trabzonspora gelen trabzonlu hocalar bana oyuncu gerekmiyor eldekiler yeter diyorlar prim almak icin Senol günesde böyle yapmisti ve sonu gelmisti simdik besiktasda quaresma ile oynuyor..
her büyük takimin bir canbazi vardir Show yapani sut ceken calim atabilen gven veren sadece trabzonsporda yok istenmiyor yusuf yazici iyi olabilir lakin sonucu etki edebilecek bir oyuncu hic bir Zaman olamaz ..
erkani begenmiyoruz ??
trabzonspor bizim trabzonda yasayanlar bunlara biraz baski yapin yahu bu nedir vurdum duymazlik ne oldu trabzon halkina ne oldu gidin tessisleri basin protesto edin hami böyle yapacaksa sefayla atikle oynayacaksa gitsin bitik yahu perisan olduk bir hafta bu maci bekledim bunun icinmi ??
jaja alinabilecek en ucuz oyuncuydu alsan bügün asist yapar goller atardik yaziklar olsun jajanin aylik maasi fatih atikten az sefadan az
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Okay denen zavvalının tek olumlu hareketi yok,yusuf berbat berat ötesi ,bosi denen gereksizden ne güzel kurtulduk aldın geri getirsin gelir gelmez ne kadar iyi bir adam olduğunu yaptığı laubalilikerini sana kanıtladı gitmeden öncede aynı laubaliliğe sahipti.
En son nakzo tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 17:13.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
lütfen yanlış anlaşılmasın
bu takıma a dan z ye ciddi para cezası verilmeli.
trabzondaki arkadaşlarda aşırıya kaşmamaküzere
havalimanında takıma sessiz sadece alkışla protosto edilmeli
kişiliğinden yoksun insanlar
ptt ve daha alt ligdeki futbolcular
dada şerefli oynarlar kişiliğinden yoksun insanlar
siz kim trabzon ruhu kim.
başkan uyuma
radikal kararlar al
yoksa
deplasmaanda her maçta rakip taraftarlar bağırır bugünkü gibi
trabzon kü....diye
Yorum